• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LE_JOUEURmen style
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: Videl jsem jich dost abych rekl, ze tudy cesta nevede :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: tenkyma nebo krivyma to je jedno, musej tam bejt dobry lejtka, ne ale moc silny, to pak vzpada jak pytlik
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: Tak tohle obdobi si pamatuju, taky jsem se zucastnil. Popravde je to opravdu casto k smichu zvlast kdyz je kluk/muz obdaren tenkyma krivyma nohama :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    TOPOLOGIC: ja treba nosim rad uzsi (v zadnym pripade ale ty leginovy) dziny. kupodivu je to dost pohodlny i v rozkroku. narozdil treba od sirokejch dzinu, ve kterejch se nekdy pri sednuti ta latka... no nic

asi jde o to, jaky se zeptas holky
    TOPOLOGIC
    TOPOLOGIC --- ---
    DESEO_MORTAL: Ja si hlavne takhle upnuty kalhoty nemuzu dovolit uz jenom z toho duvodu, ze me panbuh obstastnil tak, ze by me to s upnutymi kalhotami v rozkroju docela bolelo :-D Nicmene jsem zatim nepotkal zadnou zenu/slecnu, kterou by to rajcovalo, vetsinou se vzdycky jenom chichotaly tem "buzickovskejm" frajerum:-))
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    TOPOLOGIC: by ses divili, kolika holkam se libi hubeny typci
    uz v nekolika stylech se upnuty kalhoty hodne nosily. naposled punk a 80 leta?
    TOPOLOGIC
    TOPOLOGIC --- ---
    BIRLIBAN: jako moda je to urcite zajimave, ale v jedom krame jsem si na sebe natahl teda jenom tak ze srandy uply kalhoty, jak to asi bude vypadat a nemuzu si pomoct, ale vypadam v tom jako gay:D Na zenach se mi to libi zvyrazni to jejich stihle nohy, ale u chlapa by prece zenska mela mit pocit,ze to neni zadna kost a kuze, ale chlap s poradnyma nohama :-))
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    super
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    dnes me nadchlo..
    Viktor&Rolf pro Samsonite
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: myslim, ze takhle bychom skoncili jako kolovratek
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: DESEO_MORTAL: No ano, ale hola noha ke kalhotum vkusna neni.
    K dzinam hnedy boty asi nejsou zadny problem, ale na me to pusobi rusive. Kde treba ne je ten prostredni vlevo od BIRLIBAN: ,protoze je to barevne vyvazeny.

DESEO_MORTAL: Ja ti verim, ze jsou takovy meky boty prijemny, ale kdyz kalhoty tak ponozky. Pokud myslis jen na sve pohodli tak ok. Ale hezky to neni.
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---

..trocha pánů z Finska.:)..
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    malinko jsem zabrouzdal po tom blogu a tohle mi prislo otresny
    http://img62.imageshack.us/i/1000560gg5.jpg/
    typek za to ovsem sklidil jen pochvaly. je to corneliani, takze drahy jako blazen. spatne uvazana kravata, siroko rozestoupene pruhy a k tomu hnede semisove boty (jeste komictejsi se zalozkami na nohavicich) by ve me pri stretnuti vyvolaly salvy smichu
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    PPAVON: k cechum... myslim, ze maji spis nadbytek (neklepe opranych) ponozek, takze je nosi i do sandalu... nejlepe pak k obleku:-DD a hrozne radi to oduvodnuji tim, ze jim to doporucil lekar
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    PPAVON: jako k obleky bych uplne vynechal (pote, co jsem videl pres sklo dvery nohu naseho resident managera, ktery velice uvolnene sedel na zidli se slezlou ponozkou se budim ze sna). pokud ale mluvime o mokasinach jako soucast "casualwear", coz vetsinou jsou, tak si myslim, ze je skvele tu prilezitoust zduraznit - budto tim, ze si ponozky nevezmu (idealne k dlouhym kalhotum), nebo si vezmu nizke ponozky, nebo i vysoke, ale vyrazne nebo s vyraznym vzorem.

tim, co nosime se vyjadrujeme. meli bysme to pojimat svobodne a s vkusem
    PPAVON
    PPAVON --- ---
    DESEO_MORTAL: No pakliže máš k těm mokasínám jsou kalhoty, nevidím důvod proč nevzít vysoké ponožky. jako dívat se na odhalená pánská lýtka)často velice ochlupená) je snad to nejhorší co může být. a to je bohužel problém spousty českých mužů.

Dnes je bohužel trend nosit nízké ponožky a to je často velice neštastné, obzvláště k oblekům.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    http://www.askandyaboutclothes.com/forum/showthread.php?t=82423
    tady jsem na to nasel diskusi

tohle mi prijde jako rozumny:
    My rule is socks for a hard-soled shoe (traditional loafer) and no socks for a soft-soled shoe (driving mocs and the like).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam