• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    FLUMO: teď už chybí jen výpisy z psychadelického účetnictví, poplatky OSE a přiznání největšího psypromotéra v ČR, že se stal profíkem.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    SKAFF: e2e4 delaji na svoje naklady vsichni, vcetne DJs, kteri si i tu cestu zaplati sami, protoze jsou radi ze si zahrajou..
    skaff a vystavujete taky faktury za svy hrani? :) me to pride padly na hlavu, je to (pro me) zabava, ne prace. Kdyz si koupim kone tak taky po nikom nechci aby mi ho proplatil, proste me bavi kone a proto do toho investuju svy prachy / cas. ne? (to byl priklad, kone nemam)
    pohodavole jak psal skaff - je to muj konicek tak nevim proc by mi to mel nekdo platit, kolega si taky koupil kolo za 50 k a nepotrebuje to proplacet

vim o Vas, jen to co napisete..
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    IKOGNITO: to vylezlo z Neurosponge
    IKOGNITO
    IKOGNITO --- ---
    PSYSELF: Kdo vam děla art?
    BURAN
    BURAN --- ---
    FLUMO: no ja myslim ze se pohorsovali nad tim kdyz to ten DJ vyzaduje predem nebo jako podminku jeho hrani. nebo to vyzaduje i v pripade ze je akce prodelecna.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    BURAN: protoze se pohorsovali nad tim, ze by dj chtel penize na benzin nebo nejakou odmenu.
    BURAN
    BURAN --- ---
    ERIDANI: minimalne o jednom jednotlivym DJ co se zve na openairy tady vim :))) zdravim ;)

FLUMO: ted nechapu... proc zrovna tihle? :)
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    BURAN: tohle by si meli precist e2e4, pohodavole, skaff a dalsi
    PSYSELF
    PSYSELF --- ---

dovolím si ještě obrazový doprovod..
    ZELA23:
    ERIDANI
    ERIDANI --- ---
    BURAN: Díky:) Jinak jsem přemýšlela nad tím, zda se vůbec zve jednotlivý DJ na oupen-air.
    BURAN
    BURAN --- ---
    ERIDANI: ptala ses taky jak to maj na free akcich pozvani DJs s vyplatou - tedy: pokud je z ceho, kazdy dostane aspon na uhrazeni svych nakladu na akci (napr. benzin) a kdyz jeste pak zbyde tak se to resi dal - ale uprimne jsem jeste nezazil free akci ktera by pro nekoho znamenala moznost se napakovat :))

No abych to shrnul tak na free akce jezdej vsichni delat na svy naklady a kdyz se neco vydela, muzes dostat svy naklady zpatky, ale nikdo ti to nezaruci. Oproti tomu kdyz jedes delat na NEfree akci tak vetsinou uz je na tebe pripravenej nejakej kousek rozpoctu.
    ERIDANI
    ERIDANI --- ---
    SHQ: Nechce se mi omlouvat jednu věc tím, že jiná je horší. Když tu zmíním , že se mi nelíbí něco, tak to neznamená, že ty lidi kvůli tomu kamenuju. Omlouvat jejich skutky nehodlám, trestat také ne. Dělají tak jak dělají, já tak dělat nechci a nechce se mi na to ani pravidelně dívat.

Co se týká pokroucenosti, tak ta vzniká na všech frontách. Každý píšeme něco nějak, co pak pro jiné vyzní zase jinak. Když si třeba přečte člověk vlastní příspěvek za rok, tak zní taky jinak. Prostě si tu hrajeme:)

K celé věci zaujímám neutrální postoj, i když to tak pro někoho nemusí vypadat. Zajdu si na oba druhy akcí. Psytrenkám dávám přednost, protože mi víc sedí, ale na techno si zajdu, protože je to takové koření.

Určitě se dá vychytat místo pro DJ tak, aby si i fanoušci užili:) Taková kruhová kazatelna by mohla řešit problém:) Nebo promítat na plátno ve předu pana DJ. Nebo tam picnout fotečky - A tady začal chodit.:))
    BURAN
    BURAN --- ---
    PSYION: bych rek ze uvedomovani a mysleni neni to samy, ze uvedomovat lze bez mysleni :)
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    MUABI: a kdyz nemyslis, jsi svobodny.. jo? jo.. hihi, asi joooo, ja nevim :D
    SHQ
    SHQ --- ---
    ERIDANI: presne tak - zprostredkovat ucinkujicim primy kontakt s vystupem /nejen z nahledu ci odposlechu/

jinak to prirovnani s technem ponekud bagatelizujes; ikdyz chapu, ze pro neci citlivou dusicku muze byt plastovy kelimek v ohynku pohromou; prijde mi smesny v porovnani s nekolikadennim nonstop hlukovym zatizenim okruhu nekolika prilehlych kilometru z enviromentalniho hlediska daleko zavadnejsi..at uz je to techno psytrance nebo dechovka

ty dalsi informace jsou taky notne pokrivene - diy kultura je zkratka nekde jinde nez "mainstramovy psytrance v ceskoslovensku", coz se ostatne potvrzuje i tim, ze psytrancovych systemu je jako safranu a od hlavniho proudu se distancuji

ze je akce legalni na hristi mezi chatkama s taborovou vlajkou mi nikdy sexi neprislo a radeji pojedu poslapat par petrklicu do chko na rychtu doufaje, ze nekdo pusti aspon acid
    PSYION
    PSYION --- ---
    DARJEEL: Nicméně "jistotu" samotné lidské existence Muabiho zajištuje "cogitó" (ať je to uvedomováni si, nebo myšlení, nebo jejich "domnělá negace. Odvážil bych se ale tvrdit, že uvědomování si a myšlení jsou v lidském měřítku to samé)

a nesouhlasim s tebou v tvrzení "a myslet muzes, i kdyz si (to) neuvedomujes... ;)", protože myšlení je vždy vědomý akt a s tím "neuvědomováním si" je to ošemetné.
    (I když seš zhulenej a čumíš do blba a přemejšlíš na totální kravinou, že vůbec nemyslíš, nejakým způsobem si účasten vědomého aktu ..:)-*
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PSYION: uvedomovani si, ze nemyslis a mysleni, resp. uvedomovani si a mysleni jsou dva rozdilny (kognitivni) akty... uvedomovat si muzes i kdyz nemyslis a myslet muzes, i kdyz si (to) neuvedomujes... ;)
    PSYION
    PSYION --- ---
    MUABI: jakmile si uvědomuješ, že nemyslíš, myslíš, že nemyslíš, tedy jsi:)
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    kdo ste vy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam