• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    tak se rozezná elita od póvlu - elita papá sterilní exotické odrůdy a póvl blbý zabahněný bohemicy :-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    INK_FLO: ted mluvis jako freeteknar :-) .... ehm no nic. :-)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    COSMIC_MONCHI: platit pár set za trochu hub vyrostlých někde v plastové krabici mi příjde trochu absurdní v zemi, kde to roste na každé druhé stráni
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    toz decka, to by stacilo, zpet k tematu :-)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    CASPERDJ: tos to teda dlouho nevydrzel... :-/
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ERIDANI: mucinky :-)
    ERIDANI
    ERIDANI --- ---
    E2E4: Ale já tě budu mít pořád ráda, i bez cesťáku:))

Stejně Vás mám všechny ráda:))
    CHANZZEE
    CHANZZEE --- ---
    MLIBREVIRGEA: Tobě to taký sluší kočko, to víme:)
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    CHANZZEE: ale tak byla po nich shanka vid.. o nezadouci potomstvo tu neni zajem :D btw. slusi ti to, nova image! :PD
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    e2e4: ted jsem si tu vetu, na kterou jsem reagoval precetl znova a asi jsem ji blbe pochopil... to, ze jsou cestaky nesrovnatelny drobny, jeste neznamena, ze by si je DJs imho nemeli nechat proplacet, jestli jsem tomu teda tedka porozumel spravne... samozrejme zalezi na domluve, vetsinou se da nejak domluvit a zas tak tvrde na nich nebaziruju, ale je pravda, ze mne party mnohem vic bavi, kdyz si treba za tech par set koupim houby a mam dva dny dobrou naladu... :-)
    CHANZZEE
    CHANZZEE --- ---
    MLIBREVIRGEA: mají, jen jsi ho mezi tím harampádím nenašla:) Co pak se děje?:D
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    ONDRASEEEK: nemaj..
    PLECH
    PLECH --- ---
    MLIBREVIRGEA: Nemaj...
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    nevite, kde a jeslti maj v crossu nastalo nekde uvecka?
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    ex_eskadr: jsou to roky, nebudu bonzovat, zvlast, kdyz uz to nemusi byt pravda...
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    COSMIC_MONCHI: mas nejake konkretni jmena/udaje o tom, ze se nekdy/nekdo zneuzival?

sem s nima!
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    jinak "promoter" ale nese riziko. riziko provaru - vuci kterymu jsou nejaky pozadavky DJs na cestak zanedbatelny drobny..

no, v pripade, ze jde opravdu jen o cestaky, o cemz takhle diskuze myslim byla, tak souhlasim, i kdyz jsem nikdy zadnou party neporadal. Jinak, riziko provaru neses, at poradas jakoukoliv akci... pamatuju akce, kdy hedonix prodelal nekolik desitek tisic, takze to chapu. Muj posledni prispevek ale byl o tom, ze toho vseobecne uznavaneho rizika provaru by se nemelo zneuzivat.
    PLECH
    PLECH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam