• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    PAN_CAU: holt nekoho opijes rohlikem, nehlede na to, ze ty nejlepsi leta psy axi jsou davno ty tam a vetsina osazenstva tohoto auditu vcetne tebe v ty dobe vubec nevedela, ze je nejaky psicko existuje, me fascinuje jak tady banda novacku vytahuje nejaky rozumy kdyz u zrodu a zacatku psy u nas vubec nestala ani nevi jak to tady bylo a kdo co se kde a kdy o co zaslouzil....a naopak par lidi co to sice zazila, ale od te doby se temer nikam neposunula...
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    COSMIC_MONCHI: to kazdopadne. ale priznam se, ze u psytrancu u nas jsem tenhle pocit nikdy nemel.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    myslim, ze nikdo nerekl, ze party nesmi vydelat... jenom jeji poradani by nemelo byt prvoradne pro zisk, je to pak hodne na ty party cejtit...
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    DARJEEL: kazdy mame neco.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PAN_CAU: a ty ses zase píča s naprosto nehodnotnymi prispevky
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    nj sponzoring je spatnej, party na sebe nesmi vydelat, poradatel kvuli tomu musi prodelat sve penize, dj nema pravo ani na cestak, vsichni musi makat zadarmo, pro dobro komunity a kdo tak necini je buric a kontrarevolucionar.
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    ERIDANI: jezisek je fpoho, ale santa je úchyl! peďák
    ERIDANI
    ERIDANI --- ---
    Někomu se vyčítá, že si hrabe prachy pod sebe a tady naopak:D Asi hodně veliká nespokojenost, že lidi vyčítají někomu sponzoring.

Ježíšek, ten hajzlík! Představte si, že dává dětem dárky!!!
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    Zhuryhled nad vama zlomil hul se slovy: ze prej ste pakaz
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BURAN: premutoval, pockej si a uvidis, radi tedka v jinem rajonu ;]
    BURAN
    BURAN --- ---
    a co na to OVERSEER ?
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    HELLENKA: ale prosim te jsem clovek ne stroj...ponauceni ale z toho mam velke...takze dekuji za nej
    EXTAZYK
    EXTAZYK --- ---
    nejsem nahodou zas na tom nyxu? nechte lukymu to tady tak jak to chtel a bezte se prudit jinam treba ... ani to nebudu radsi cist...
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    MIMINO: to co se o tobe ale stoprocentne vi, je ze jsi desnej zvanil.
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    MIMINO: hehe uz volam do lecebny
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    PSYLA: ne psal jsem, ze jsem s prodelkem pocital a ty vis uplny kulovy, nedelej se ze vidis lidem do hlavy kdyz nevidis ani do ty svy, nic o me nevis ani o mych aktivitach, vse jen z doslechu a jedna pani povidala, uz se jdi konecne lecit....a vubec tva schopnost spravne precist a interpretovat neci prispevek je znacne omezena, ale to je u tebe celkem znama vec...
    ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    Vtipny na tom celem je jak kazdej ma ten svuj pisecek a ten si obhajuje, hruza des.
    PLECH
    PLECH --- ---
    PSYLA: Jestli to nechápeš, tak ti to asi nevysvětlim.

Příspěvky [ DARJEEL @ PSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA ] a [ MIMINO @ PSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA ] myslim celou záležitost celkem dobře shrnujou. Nevim, proč se to tu musí každej měsíc vždycky znova řešit, když tu neni nic k řešení, každej to má nastavený jinak a nikdo myslim nehodlá přesvědčovat nikoho druhýho, že to má dělat stejně. Já rozhodně ne, dělejte si svý Rituály jak chcete, evidentně to spoustě lidí vyhovuje.
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    DARJEEL: ok sefe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam