• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    binarstorm: opovaz se! :-)
    CHANZZEE
    CHANZZEE --- ---
    a celé bych to ještě podanil dvacéčkou od nového roku:o)
    BINARSTORM
    BINARSTORM --- ---
    Jestli chcete tak vam tu zasejem este autorsky prava z psy tvorby, at tu neni nuda... :-D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DARJEEL: Nemyslím že je to otázka, že by někdo chtěl dělat akce výdělečné, a někdo jiný prodělečné, jako spíš otázka reálnosti odhadu, jak akce po finanční stránce dopadne..

A pak případně děláni z nouze ctnosti (provaříl jsem, protože jsem ten hodný, který dotuje "kvalitu", zatímco ostatní na tom chtěj jen vydělávat)..
    JARIN
    JARIN --- ---
    serte na to... už mě to fakt nebaví
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    MIMINO: hele a neni to spis tim, ze neumis vyjadrit myslenku?
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    PAN_CAU: nemam zadnej komplex ani ti nic nezakazuju pouze tvrdim, ze delas dost chytryho na to jak malo vis.....zase si ani trochu nepochopil co ti bylo sdeleno, proc sem vubec lezes kdyz neumis cist ?
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    MIMINO: hele ja ti nevylecim tvuj komplex nedocenenosti. chces rict, ze kdyz jsem nezazil zacatky psy u nas, tak nemam pravo delat party? nebo nemam pravo vyvracet nesmysly, ktere si tady nekdo povida? nebo, co jsi tim chtel rict? styska se ti po starych casech? jo to me, kamarade, taky. taky bych se vratil do dob poradneho housu a roxy, jak byla za davnych dob. lec vse se posunuje a vse ma nejake nasledovniky. (myslis, ze by dnes elvis plakal, jako ty, kdyby videl, kam se posunul rock and roll?)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    PAN_CAU: holt nekoho opijes rohlikem, nehlede na to, ze ty nejlepsi leta psy axi jsou davno ty tam a vetsina osazenstva tohoto auditu vcetne tebe v ty dobe vubec nevedela, ze je nejaky psicko existuje, me fascinuje jak tady banda novacku vytahuje nejaky rozumy kdyz u zrodu a zacatku psy u nas vubec nestala ani nevi jak to tady bylo a kdo co se kde a kdy o co zaslouzil....a naopak par lidi co to sice zazila, ale od te doby se temer nikam neposunula...
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    COSMIC_MONCHI: to kazdopadne. ale priznam se, ze u psytrancu u nas jsem tenhle pocit nikdy nemel.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    myslim, ze nikdo nerekl, ze party nesmi vydelat... jenom jeji poradani by nemelo byt prvoradne pro zisk, je to pak hodne na ty party cejtit...
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    DARJEEL: kazdy mame neco.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PAN_CAU: a ty ses zase píča s naprosto nehodnotnymi prispevky
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    nj sponzoring je spatnej, party na sebe nesmi vydelat, poradatel kvuli tomu musi prodelat sve penize, dj nema pravo ani na cestak, vsichni musi makat zadarmo, pro dobro komunity a kdo tak necini je buric a kontrarevolucionar.
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    ERIDANI: jezisek je fpoho, ale santa je úchyl! peďák
    ERIDANI
    ERIDANI --- ---
    Někomu se vyčítá, že si hrabe prachy pod sebe a tady naopak:D Asi hodně veliká nespokojenost, že lidi vyčítají někomu sponzoring.

Ježíšek, ten hajzlík! Představte si, že dává dětem dárky!!!
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    Zhuryhled nad vama zlomil hul se slovy: ze prej ste pakaz
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BURAN: premutoval, pockej si a uvidis, radi tedka v jinem rajonu ;]
    BURAN
    BURAN --- ---
    a co na to OVERSEER ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam