Gramce jsem používal skoro 10let u dnb a mohu prohlásit, že práce s CD a všechno kolem toho spojené, je z daleka příjemnější....
Kvalita na vinylu je sice dobrá když je kvalitně škráblá, ale to musí být taky zachovalý samotný vinyl, dobré jehly, dobře položený gramec, dobře uzemněn mix a gramce, audio gabely aby byli originál atd.
U dnb jsem se vždy vztekal s problémem zapojení, nečistotou a prostě levárna (byl sem sám taky:)), takže skladba mohla mít super máster, ale zátiší tomu nepomohlo... Co mám možnost hŕat psyčko na cd, tak je vždy vše v pořádku a maximálně chyba na mé straně a přikláním se k Brendymu a jeho příspěvku.
Pamatuji ty doby, kdy začínali v Ústí s psytrancem a já hrál na vinylech a kluci ani nemohli, nebylo nic k sehnání (asi jsme špatně hledali), ale také to nebyly tracky, které chtěly....
Vinyl je kvalitní (kouzlem), když je na pořádné audio soustavě, pořádný (poslechový gramofon). Myslím, že to v současné době neexistuje, kdy vše je tak jak má být, aby z toho ten zvuk šel tak, jak má. Vždy tam je nějaký brum...