• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    nene, ji chtěl oživit...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    YURD4: nekrofil...
    YURD4
    YURD4 --- ---
    BRENDY: tomudle verim, ja sem zase pro zmenu videl loni na milade typka mrdat odpojenou bednu
    IKOGNITO
    IKOGNITO --- ---
    Nakonec tady každej bude hrát stejně, stejně se oblíkat, a vůbec celej život se stane takovým pěkným romantickým obrázkem
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    MIMINO: to jsem chtěl původně dodat, že by mohl hrát už kdokoliv.. Jakože se občas ukáže nějaká perla://..

INK_FLO: tohle byl myslím rok 2005, ale kvalita agregátů jde kupředu, jsou tišší a tišší.. Tuším, že o ně nakonec klesne zájem..
    CHANZZEE
    CHANZZEE --- ---
    BRENDY: nebyl u toho agregátu sám, poměrně dobrá skupinka:o)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    INK_FLO: jo nektery agregaty je lepsi poslouchat nez hrani nekterych lidi...
    BRENDY: znam djs co si s hranim nelamou hlavu i kdyz je hradba z normalnich beden :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    BRENDY: to není jedinej, mě se stalo úplně to samý na czechteku 2001...jestli to bylo ten samej rok, tak je možný že se jednalo o stejnej agregát, což by nasvědčovalo tomu, že ve skutečnosti hrál fakt dobře
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    ONDRADA: připoměl si mi situaci, jak kamarád na czechteku (je na nyxu, tak ho nechám v anonymitě) posilněn papírem pařil dlouhou chvíli u agregátu a jak pak sám řikal, prej dobrej zvuk..
    Co takhle někdy postavit hradbu z elektrocentrál? DJ by aspoň neměl moc práce:)).
    IKOGNITO
    IKOGNITO --- ---
    ONDRADA: to sou pak mixy:)
    ONDRADA
    ONDRADA --- ---
    IKOGNITO: Takovy vstupny se da zaridit jednoduse, nahodis agregat a misto vstupenek das kazdymu papira :)
    IKOGNITO
    IKOGNITO --- ---
    Na jedny narozeninovy akci, co jsme kdysi dělali nám k ránu vypadla technika, jak byl člověk překvapenej, když o kousek stojící agregát, krásně doplnil nefunkční muziku:)
    IKOGNITO
    IKOGNITO --- ---
    BRENDY: A co třeba jedna Multi vibrace, která ti dovolí prožít jakoukoliv zkušenost a extazi, stačí jen přijít na párty a zaplatit vstupný... pro toho kdo nezaplatil to bude znít asi jako radiator, pak budou moct bejt piráti, kteří se za pomocí psychedelik a změněného vědomí dostanou do vlny i bez placení...
    ONDRADA
    ONDRADA --- ---
    CHANZZEE: Pokud neresis licence tak mas pravdu :) Pokud licence resis, neni to az tak jednoduche :)
    CHANZZEE
    CHANZZEE --- ---
    ONDRADA: no takže je to jedno:) jestli cd nebo mp3 a pak si to buď vypálit, nebo jak říkáš z kompu.
    ONDRADA
    ONDRADA --- ---
    BRENDY: Aby to nedopadlo tak ze budes hrat online z domova z obyvaku :-) A licence budou taky online :)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    Nebude dlouho trvat, až budeš hrát na akci online z nějaký ultramega celosvětový databanky. Na hraní si vemeš jen sluchátka a licence:)).
    ONDRADA
    ONDRADA --- ---
    CHANZZEE: A ze Serata psycko DJ zahraje stejne jak z desek, vyslednej zvuk bude jak z CDcek :) nepodari-li se DJovi sehnat kvalitnejsi zaznam, nejakych 24bit/96kHz treba... Hrat DJe (muzu-li se tak nazvat) psy z desek si mohl videt treba o vanocich bo sem se o to snazil... Playery sem nechal v Brne, mel sem jen par CDcek, kamosi me ukecali at si s nima zahraju a ze prej to dam ze Serata :) No bida s nouzi uprimne receno, kdyz ma clovek v ruce 10 vyberovek a pred sebou gramce, ale nakonec to nak proslo :) Na tu srandaparty ten vykon odpovidal :) Jinak Sernato se da pouzit aji s CD playerem ;)
    ONDRADA
    ONDRADA --- ---
    CHANZZEE: V dobe kdy diskove kapacity a konektivita v radu pomalu desitek megabitu/s stoji par korun nevidim duvod kupovat hudbu se ztratovou kompresi, i kdyby MP3 320 byla stejna jako audio (jakoze z principu proste neni). Bud bezztratovou kompresi a nebo proste bez komprese... Hrat z kompu - nakonec proc ne, kdyz k tomu ma clovek nejaky slusny controller a kvalitni zvukovku, nebo idealne treba Serato ;-) Kompl jakozto zdroj zvuku proste proc ne, akorat tam neni ten efekt "menit placky" :)
    CHANZZEE
    CHANZZEE --- ---
    Mám otázku. K čemu se více přikláníte:
    1. kupovat cd
    2. kupovat si jednotlivé tracky a :
    a)je mp3 stejná v 320 jako audio?
    b)hrajete z kompu

a jak jsme se bavili o gramcích, tak jste názoru, ze př ze serata zahrat psycko je stejne jak z vinylu?...těžko ne?...

Upřímně jsem asi máslo, já neviděl psydje na deskách hrát:o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam