• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    SI_SI
    SI_SI --- ---
    PSYION:zavrel kvuli hluku a protoze mu tam na stage behali duchodci v zupanu, kteri prespavali v hotelovych pokojich nad klubem, postezovat si jak to dela duc, duc....:-)))
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    dresscode snad ne...
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    BURAN: tak v Rusku maji na vstupu FACE/CONTROL celkem standardne a nai se jim nedivim.. bez nej by bylo asi dost neprijemnosti.. krom znamych firem nepousteji dovnitr ani pochybna a vysmazena individua, coz u snadno prisupnych akci ve mestech celkem bodne obecne.. ovsem jiny kraj-jiny mrav, u nas je to i bez kontroly celkem snesitelne nastesti:)
    YURD4
    YURD4 --- ---
    MAGICM: pekny kreslo
    MAGICM
    MAGICM --- ---
    PSYION: kvuli hluku to prave casem skoncilo...:)
    PSYION
    PSYION --- ---
    MAGICM:jestli to měl ještě nejak pošéfený s hlukem, tak cajk viď. Bych taky bral.
    BURAN
    BURAN --- ---
    MAGICM: jo pamatuju takovy party kam se clovek bez pozvanky nedostal... ale to uz je davno :)
    MAGICM
    MAGICM --- ---
    PSYION: no von to zase az tak marnej napad neni:) Metod si v Plzni otevrel luxusni klubik kam vstup fungoval na principu pozvanek na nyxu, na vouchery. Takze mel klid od cajtu, jelikoz to nebyl verejnej podnik, i od jesteru, smazek a vselijakych individui, ktery by se tam jinak na techno stahovali:)

LOLLA
    LOLLA --- ---
    HIPPIESACEK: ja z tebe taky lasko.. :))
    PSYION
    PSYION --- ---
    MIMINO: delat to v byte, tak stejne prijdou nezvaný sousedi, ne-li cajti kvůli bordelu po 22:)
    HIPPIESACEK
    HIPPIESACEK --- ---
    BURAN: supeeer axe LOLLA je moje velka laska, fakt z ni strikam do trenek :*

PEACE - LOVE - UNITY - RESPECT
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    MLEKARDAN: to kolikrat nestaci, na kazdou axi ti prijde alespon jeden nezvanej host, pokud to nedelas ve svym byte a nechdis osobne otvirat tem co zazvoni...:)
    CARLOSSANDOZ
    CARLOSSANDOZ --- ---
    to mi připomíná upadající éru Shamen, když se utopil Will Sinnott. album Boss Drum bylo ještě dobrý, ale od desky Axis Mutatis to bylo nevím jak to říct...
    BURAN
    BURAN --- ---
    MLEKARDAN
    MLEKARDAN --- ---
    neni nic jednoduššího než si uspořádat festival a nikomu o něm neříct, že jo. Myslim, že když to vychytáš, můžeš tam bejt uplně sám :)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    Já jen doufám, že všichni, co neustále přemílaj, jak je psajtrenc fpíˇi a kam to jako spěje, tak zůstanou přes léto doma, protože čím míň lidí na tomhle typu mejdanu, tím (alespoň pro mě) líp..

PSYLA
    PSYLA --- ---
    1998-2002/2003
    BENKI
    BENKI --- ---
    MIMINO: kterej rok mam cca brat jako starsi?
    ... dík.
    BURAN
    BURAN --- ---
    IKOGNITO: vsak v poradku ne? na tanecni ritual je treba tanecni hudba. kdyz lidi sedej nebo jsou nekde v koutech psychedelictej tak uz ten ritual moc tanecni neni ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam