• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    DRFEFEDEBILL
    DRFEFEDEBILL --- ---
    Chystáte se někdo na OZORU? Chtěl bych stihnout koupi lístek předem za 75 éček, ale netušim jestli se to vyplatí včetně poštovnýho a poplatků. Máte s tim někdo zkušenost?
    PETRPAN
    PETRPAN --- ---
    THX_1138: napriklad antabus? (:
    MAJLA
    MAJLA --- ---
    MJUGEN: neni lepsi si dat Pepu na grilu ? :-)
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    MJUGEN: já osobně proto, že mě to moc baví, i když jsem si z tohohle nic nepamatovala. To ale neznamená, že si příště nebudu pamatovat +) navíc zážitek byl pozitivní i bez detailů, tak co chceš? Záznam myšlenek na medium? ;)
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    proč ty sračky berete, když si pak nic nepamatujete??? nechápu
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    CARLOSSANDOZ: dyť goblinarium bylo pár desítek km od růžený a na růžený bylo krásně! .) i když je fakt, že jsem měla holinky a nevím ani moc proč, protože jsem uplně zapomněla na to, co se děje kolem a lítala jsem ve svý zshivený mysli a v potoku :D poslední, co si pamatuju, co bylo v tamní realitě, že jsem kámošovi vyslala info, že je taky pěknej egocentrik a pak až ranní potůček a sluníčko! .)
    CARLOSSANDOZ
    CARLOSSANDOZ --- ---
    horší než lidská blbost špatné počasí není (kolegyně v zaměstnání-drby, lži a pomluvy)
    PSYRIX
    PSYRIX --- ---
    CARLOSSANDOZ: Ja si moc blesky nepamatuju .. snad jednu mensi prehanku s kroupama, jinak pohoda!
    MAGICM
    MAGICM --- ---
    CARLOSSANDOZ: pohoda bude, ted koukam na lonsky video a pres den na kratasy a tricko:) Vsechny predesly carodky v mym archivu stejny - v noci mraz, pres den vedro.
    CARLOSSANDOZ
    CARLOSSANDOZ --- ---
    PSYRIX: zamlovám hlavně pěkný počasí :-) loni blesky a deštivo
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    MUTHA: z tebe je koukam uz jen sentimentalni dedek :))
    PSYION
    PSYION --- ---
    CYMOON: zahraj Nekde!! nejake SD revival, bych si poslechle nekde jak malej..:§)
    YURD4
    YURD4 --- ---
    CYMOON: :)
    CYMOON
    CYMOON --- ---
    YURD4: eh ... to je jen chyba pri vkládání :) dík
    YURD4
    YURD4 --- ---
    CYMOON: koukam ze tam mas set z 2010ho, to je neco noveho? myslel jsem, ze uz nemichas..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam