• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    MUTHA: z tebe je koukam uz jen sentimentalni dedek :))
    PSYION
    PSYION --- ---
    CYMOON: zahraj Nekde!! nejake SD revival, bych si poslechle nekde jak malej..:§)
    YURD4
    YURD4 --- ---
    CYMOON: :)
    CYMOON
    CYMOON --- ---
    YURD4: eh ... to je jen chyba pri vkládání :) dík
    YURD4
    YURD4 --- ---
    CYMOON: koukam ze tam mas set z 2010ho, to je neco noveho? myslel jsem, ze uz nemichas..
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    cymoon: aha :-) tak to je rozhodne zmena k lepsimu
    CYMOON
    CYMOON --- ---
    tyto obě sekce byly staticky zapsané v html, takže žádná data jsme nepromazali, protože tam žádná data v DB nebyla.

Pokud si přečteš uvítací článek, zjistíš, že si můžeš požádat o práva na editaci určitých sekcí a svůj profil a svoje sety do nich přidat sám a sám si je spravovat...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    dival jsem se na sekci DJs a music
    CYMOON
    CYMOON --- ---
    a jaká data jsme promazali??
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    cymoon: skoda, ze jste promazali stara data, ale asi jste k tomu meli duvod, no... :-)
    BASIC20
    BASIC20 --- ---
    CYMOON: Nový stránky jsou skvělý!
    BASIC20
    BASIC20 --- ---
    THX_1138: Takhle - je hromada důvodů proč nedokážu tuhle akci nějak hodnotit. Jediný co můžu říct je to, že jsem si už tak dobře dlouho na psy nezatancoval. Produkce mě nijak nepřekvapila, přesně to jsem čekal - progressive na začátku a pak full on. Naštěstí to zachránil Gondar, kterej hrál výborně. Ondes jsem si příjemný zážitky :-) Navíc psytrance se ve velkym hrál v Prachaticích, mém domovském městě poprvé, takže mám velkou radost, že se to konečně dostalo k nám. Dělat psytrance v jižních Čechách neni prdel.
    OA8
    OA8 --- ---
    ahojte .. omlouvam se za reklamu a budu rad kdyz Vas vsechny na svych narozkach uvidim :)
    [ Aries Celebration / festivalfestival / 16.4.2010 / SR - Kosicky kraj - Kysak-Brezie(18km od Kosic) Slovensko ]
    CYMOON
    CYMOON --- ---
    takže po pár měsících večerního vývoje jsme pro vás s mlekardanem připravili třetí verzi serveru psytrance.cz, kterou jsme dnes v noci konečně spustili
    případné drobné bugy nám prosím odpusťte :)

http://www.psytrance.cz
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    PERPLEX: jo v polsku třeba ve Warszawie to občas měli taky tak..
    entry selection..aby jim tam nelezli dresaři..(v teplákovkách)naštěstí to bylo pryč z centra..takže v pohodě.
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    THX_1138: bez vody ani ranu voe
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    nemáš na sobě obleček s uv aktivními prvky, žádná party nebude :))
    SI_SI
    SI_SI --- ---
    PSYION:zavrel kvuli hluku a protoze mu tam na stage behali duchodci v zupanu, kteri prespavali v hotelovych pokojich nad klubem, postezovat si jak to dela duc, duc....:-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam