• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    zlaty pes nahozen :)
    YESHEYDO
    YESHEYDO --- ---
    sorry za OT: vypadl mi brigádník :::::Nabídka brigády na zítra - Pátek 24.9. 150 Kč Netto /1h - Místo práce Praha - Modřany Začátek 15:OO konec 24.00 Volat 775 157 630, kdo dřív přijde, ten má práci.

Výplata v pondělí,. Sháníme samostatného člověka co umí vzít za práci a používá selskej rozum. Šlo by o pomoc při naložení techniky do dodávky, pomoc při instalaci laserového vystoupení pod vedením našeho technika, deinstalace a vyložení techniky. Nic těžkého, nicméně plotýnkáři prosím nereagujte, :) Ideálně by měl mít schopnost poznat DMX kabel a zapojit ho správně a pak ho zase stočit, tak jak se má.
    Chtělo by to opravdu někoho alespon základně orientovaného v eventech, zvuku apod...
    Děkuju moc, pokud máte zájem , tak volat dnes ve čtvrtek do 22.OO, nebo zítra od 9.00.
    LES,
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    tak, jeste se prihlasil kashmir. Necham to tu do nedele a v pondeli bych nahodil anketu ZLATY PES II :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    DARJEEL: napad je to dobrej, ale nevim, jestli to jde... ve formulari pro anketu tahle oznost neni...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    COSMIC_MONCHI: čau
    přihazuji nápad do pléna, kdyžtak mě ignoruj: co rozhodit djs do 2 kategorií neco jako současní (aktivní) a již nehrající, případně dát hlasy do obou kategorií?
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PLECH: jo, je to spatne formulovana otazka, mela znit "psytrance nebo psychedelickou hudbu..." stane se, no... :/

MYKE: hmm... jj, psal jsem ji ve spechu... od roku 2005, no, ale jak pises, to asi kazdymu dojde :)
    PLECH
    PLECH --- ---
    COSMIC_MONCHI: Anketa se mi jeví poněkud nejasná. Buď bych se ptal jen na psytrance, nebo na psychedelickou hudbu obecně.
    MYKE
    MYKE --- ---
    COSMIC_MONCHI: ta druhá polovina nového tisíciletí je ještě trochu daleko... ale asi jsme pochopili :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    jen pokracujte :)

nova anketa, kdyztak...
    BURAN
    BURAN --- ---
    UBIQ
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    shantiboy_108
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    PSYRIX: Circuit Jerk ... nebo ne?
    PSYRIX
    PSYRIX --- ---
    Cirquit Jerk
    PSYRIX
    PSYRIX --- ---
    Gulliwer Rush
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    Neurosponge
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    jeste EJCZKA a PSYION
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    jinak, male OT:
    vcera jsem si stahl toto album:

[ PETJU @ Stare dobre gamesky - MONTH OF SIMCITY ]

a neda mi to, musim ho sem pastnout, prestoze to neni primo psychedelie (i kdyz najde se)... jsou to predelane hudby z commodora C64 do moderniho zvuku, ale imho je to opravdu luxusni deska, posloucham ji asi po desate... napr. track supremacy je imho vylozene psycko :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    tak jeste doplnuju Raaju, na toho jsem zapomnel...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    Tak zlateho psa jste odsouhlasili, prestoze hlasovalo jenom 17 lidi... Posbiral jsem z minule diskuze pred anketou jmena DJs a liveactu, jesti jsem na nekoho zapomnel (jako ze asi jo), tak mne na to upozornete...

tady je seznam:

000333
    Adra
    Aiko
    Astral Moveo
    Binarsorm
    Brendy
    Casper
    Cejn
    Chanzee
    Cymoon
    Docous