• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    já bych diskvalifikoval DJe, kteří hrají pod vlivem, protože to je doping...jako dát si pět papírů abych se zbavil ega, napojil se na publikum a šli mi ty mixy samy od ruky umí každej že
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KERRAY: jj, já bych ty zdvojený diskvalifikoval, zvlášť shantiboy se svým odzbrojujícím sluníčkovstvím je zvlášť podezřelej!!
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    COSMIC_MONCHI: takhle to bohužel nefunguje - všichni si myslí, že ti to zkritizuje někdo jiný... nezbývá, než oslovovat konkrétní lidi
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    FLUMO: shantiboy chce samozřejmě altruisticky prohrát, aby mohl přenechat hezký pocit z vítězství těm, kteří si to zaslouží, případně to potřebují
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    k tem zdvojenym djum - proto jsem ten seznam tady asi tyden nechal, abyste si tehto nedostatku vsimli... jinak, nad tim, jestli udelat anketu verejnou nebo neverejnou jsem premyslel dlouho, rozhodl jsem se pro neverejnou, ale jak tak koukam, tak to asi nebylo dobre... holt pro priste...
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    DARJEEL: jo, to by sedelo, to je presne ten clovek, kterymu by neco takovyho stalo za to ,))))))
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ARXIE: "clovek by mel delat jenom to, cemu opravdu rozumi" - třeba žít?...já se přiznám, že životu ještě úplně nerozumím :-)
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    nevedel sem lesti dat hlas ink-floovi nebo shantiboyovi - hosi podelte sa
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    DARJEEL: Ty tvoje spekulace a polopravdy.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KERRAY: já myslím, že Embryo podplatil Monchiho a tak je tam dvakrát, protože měl strach, že by dostal málo hlasů ;)))
    Právě jsi narazil na skrytou a tajnou manipulaci touto anketou!!!
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    KERRAY: Proč ne :)dobrý napad.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    CASPERDJ: ja v tom taky nevidim problem, ani bych nic jinyho necekal, jen mi to pripada usmevny :)

jen bych se primlouval za to, ze kdyz uz neco takovyho delat, tak fakt poradne... nedavat tam dje, kteri uz roky nehrajou, nedavat tam dje, kteri si to zkousi a hrali parkrat, dat tam dje, kteri hrajou vic a nejsou tam, nemit tam pro jednoho dje dve jmena, a dat to ven na nejakou poradou anketni sluzbu, a zverejnit o tom info na psytrance.cz
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    DARJEEL: Ale no tak to nemuselo byt!!!Ty tve naražky a komentaře kdekoliv se octnu sou opravdu trapné:)nevim co tim sleduješ,ale tvoje věc:)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BURAN: jedině djs hrající z playerů jsou opravdu hodni obdivu a to i když míchají přes plochy na konci tracků. A potom ti, co hrají z gramců, ti zase opovrhují djs s playery. Holt šlechta a lůza voe, kastovní systém. Máš smůlu, žádný serato, nenene ;]
    CASPERDJ: jj, jen si pohoň ego, jak se na správného psy dj sluší :)))
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    KERRAY: Tak to víš i jiní lidi poslouchají psytrance a radi daji hlas svému oblibencovy:)Mám spoustu kamarádů od dramů pro které sem dělal druhou stage a libilo se jim to-tak nevidim v ničem problém že se tady přihlasili a dali mi nějaký ten hlas:)
    BURAN
    BURAN --- ---
    ARXIE: mozna by se to hlasovani melo udelat nekde na nejaky tajny party, aby to nemohl ovlivnit nikdo zvenci, kamaradi by si pekne dali ty hlasy a bylo by krasne.
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    KERRAY: vtipny je, ze pulka navstevniku cz psy vecirku jsou djs nebo si tak rikaji... clovek by mel delat jenom to, cemu opravdu rozumi a me by treba zajimalo, kdo o takovu popularitu viz. anketa vubec stoji ;) nehlede k tomu, ze NYX klany (idcka s prvni navstevou?) to zmanipulujou = vypovidajici hodnota 0 .. holt okurka :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    CASPERDJ: ani traktorace s externim mixem? v takovym pripade nevidim rozdil mezi mixovanim na seratu a v traktoru (oboji detekuje bpm takze nemusis rovnat rucne). co traktor s externim mixem a kontrolerem? neni to takovy serato?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    heh, je vtipný jak tady v klubu přibývaj idčka na první návštěvě :))
    možná by ta anketa ani nemusela být anonymní

ale mně to může být šumák, letos jsem hrál jen na 4 akcích, a navíc z traktoru, a mezi flacy bylo i pár mp3jek...
    WAKO
    WAKO --- ---
    INK_FLO: no a co? :---)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam