• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    v sobotu zadny psytrance neni
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    DARJEEL: a na sobotu?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MIMINO: psy line up na pátek ale dělá Káša, ne?
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    kdo je odpovednou osobou za psystage na freezfestu?
    IVQ
    IVQ --- ---
    SHEALA: ted jsme dorazili dom a klice od 19tky nejsou. museli jsme rezat prodluzku, co tam byla zapojena:D jeste chybi 14tka.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    sakra. Jak jsem odchazela, zasekla jsem klice v chatce a nesli vytahnout. volala jsem a psala cyrilovi, nicmene, neska mi volal ze klice tam nejsou. Nez podniknu kroky (rozumejte dam cyrilovi 150 na novy zamek) naaahodou... neni nekdo stastnym majitelem klicu z chatky cislo 19? :)
    Jinak feskak byl moc moc. Moc dobry, moc kopcovaty, moc thc, moc se mi zmenil vkus na ambient :-)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SHEALA: uz jsem to poresila, chatku mam, dekuju vsem. Ha... musim rict ze me cyriluv pristup prijemne prekvapil.
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    SHEALA: www.dopravak.cz 800 m od místa žabího přistání
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Potrebuju sehnat telefon na orgy cosmic frog, pripadne na nekoho kdo ma tam starosti chatky... ano vim ze chatku jsou vyprodany, nicmene, vetsinou se na akci nekdo odhlasi :-) mno a je mi furt trapne to rozebirat, ale na zemi ci ve stanu spat nemuzu. Ano vim ze je 800 metru jinej kemp (pro me to ovsem neni uplna trivialita), v noci, v neznamym terenu. Jedou se mnou vyborny lidi... teda jestli se mi podari poresit nejak spani.
    O_HM
    O_HM --- ---
    treba cesmina (mate) je bezkonkurencni na normalni testy, staci toho do sebe naklopit pred cestou trosku vic a nic nenajdou, nevim jak to funguje na moc ale urcite existuje neco co do sebe muzes neco napchat aby to nebylo poznat, myslim neco normalniho krome farmakologickejch antidrug testu, treba nekdo bude mit nakou zkusenost
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    O_HM: dík za info, takže to vypadá, že OPC stoners crew za prací do Skotska nevyjede :(
    O_HM
    O_HM --- ---
    trochu problem je v tom ze u ruznejch lidi to zustava v moci ruzne dlouhou dobu... v tele jsou aktivni a pasivni tusim ze se jim rika metabolity THC a jde o to ze cim vic mas tech pasivnich tak tim pomaleji se odbouravaji i ty aktivni, oni meri ty aktivni....
    pasivni se odbouravaji mesice a ty aktivni by meli byt teoreticky u cloveka co nehuli pryc po trech dnech..
    treba Darjeel mi ale vykladal ze po 14 dnech nehuleni mel testy na aktivni metabolity pozitivni...
    takze pokud hulis kazdej den par let pocitej s tim ze i kdyz prestanes budes se jeste nakou dobu jevit zhulena :) bude to poznat na tvym mysleni i na tech testech jinak receno :)
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    ahoj, jelikož na internetech nacházím zvláštní směsku nformací, tak bych se rád poptal: má tady někdo zkušenosti se zjišťováním THC v moči? internet hlásí dobu zjistitelnosti někdy od 3 týdnů do 3 měsíců
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    http://www.psytrance.cz/cs/party/bio-cross-psytrance-down-stage
    21:00 Kashmir
    23:00 Jarin
    00:30 Ondrej Psyla
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    THX_1138: fanousci jsou vubec idealni, maso pro predatory. pripomelo mi to ted, odkaz mi nekam upad, vyzkum ohledne ovci .. zjistily, ze se skutecne ovce ve stadu projevuji pomerne nizkou inteligenci. nicmene, kdyz je ze stada vytrhli a nechali je samostatne, resit situace, zjistily ze se projevuji znacne inteligentne .. srovnavali to s opicema a vysla jim lip ta samostatna ovce. podobny mechanizmus konstatovali i u lidi.

E2E4: chobota sem zaradil mezi patlali ala pejsek s kocickou varily dort. kdyz tam dali srouby, samosebou to jeste neznamena, ze by srouby byli na nic, jen nepatrej do dortu. a v tom, je nebezpeci chobota a jemu podobnych, nerozlisujes to a na podobny zcesti, muze zavest i ostatni. jednomu muze pomoct (jako kde kdo jiny, koho by bral vazne), druhyho pohrbit . nezavisi to na jeho ne/umeni ale proste na tom, s kym se potka a jak to zapadane .. aspon me prijde.
    LIZZARD2012
    LIZZARD2012 --- ---
    E2E4: jen jsem o něm slyšel od jedné známé, víc ho neznám a očividně ani znát nechci ... jen mě zajímálo, jakou má pověst, na což jsi mi dal dobrou odpověď :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    FRONEMA: myslím že to bylo tady:

Jitřní země
    http://www.jitrnizeme.cz/forum.php?kam=vypiszpravu&tema=8&dotazid=47

fascinující čtení..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam