• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    O_HM: no třeba při kombinaci lsd+methoxetamin ten automat fungoval a nějak jsem dokázal dojít na záchod, i když okolí bylo dost zásadně odchýleno od své obvyklé podoby (chvíli jsem byl např. africká žena ve své chýši atd.) a když jsem došel k záchodu, tak ta díra rozhodně jako záchod nevypadala, navíc se různě deformovala perspektiva a vzdálenosti (chvíli jsem byl obří já, chvíli ta věc, co měla být mísa) ale přesto jsem tak nějak veděl, že do toho místá by to mělo směřovat :-)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    O_HM: ale to se ti proste na ketaminu nestane...dokud ses "mimo" tak nemas zadnou potrebu, protoze se ti zpomali metabolismus temer na uroven "hibernace", po odezneni se naopak velice zrychli, ale to uz ses online a dojdes si vykonat jakoukoli potrebu...
    O_HM
    O_HM --- ---
    curani jako takovy asi ano ale dojit se vychcat do diry misto na gauc podvedome zakodovany nejspis nemame :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    MEA: nastudovala sis fyziologicke pusobeni ketaminu ?...zakaldni fyzicky projevy a potreby neridis vedome, ale funguji podvedome...ty premyslis na tim aby ti tlouklo srcde nebo aby si dychala ? pocuravas se v noci ze spani ? a hlavne to vubec nejde srovnavat s dmt, michas tady hrusky s jabkama...
    MEA
    MEA --- ---
    MIMINO: chtělo by to, abys to někdy sepsal .) to by bylo fajn.

INK_FLO: se zastav na čaj, jsem tu denně... .))
    MEA
    MEA --- ---
    MIMINO: tady u toho popisu mne napadá, odpojíš-li se případně od těla, dokážeš pak sám koordinovat základní fyzický projevy a potřeby?
    Například ve srovnání s ayahuaskou, kde to u vyšších dávek prostě nejde jentak koordinovat například močení nebo větry atp. a šlověk musí být pod nějakým dozorem a ochranou, musí se o něj někdo starat, aby nebyl ve sračkách sám.
    A další dotaz k tomu thc - u lidí, kteří jsou blíž k paranoidnímu jednání a vnímání, jsou míň vyrovnaní sami se sebou, řekněme, a pod., není to spíš rizikovější, podporovat ten "čistej" stav další drogou? Chápu, že pro nové objevování to je zajímavý, nicméně takový může být i alkohol. I když je to samozřejmě diskutabilní a alkohol je známej sráč v kombinacích s dalšíma látkama.

Jinak psychotické stavy jsou po LSD i skéru a dalších halucinogenech běžné, s tím se musí počítat. Kdo má k nim blíž, nebo je senzitivnější nebo labilnější či je "už fakt moc", tak to měl bejt imho opatrnější nebo mít otevřený nějaký svý zadní vrátka, aby se mohl poměrně zdravě vrátit do běžné reality bez negativnějších následků... A nebo bejt furt připravenej, že se prostě může zbláznit a že ho třeba narvou ho práškama, a počítat s tím a určitým způsobem se s tím smířit. A že věřím tomu, že takový lidi prostě existujou a experimentovat budou...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    INK_FLO: a v cem je problem ?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    já chci skončit na heráku nebo v bohnicích!
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    HELLENKA: tak zalezi kam se chce "beznej" clovek dostat...to je jako se vsim....chces o tom jen slyset ? nebo jen 1 vyzkouset ? nebo z toho neco mit ? nebo z toho vymackat maximum ? ...zalezi jakou cestou se vydas a ceho na ni chces docilit...ja osobne rad zkoumam veci intenzivne a do hloubky...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    HELLENKA: tak víš co. Začneš na okresním hřšti za rybníkem a než se naděješ, tak Tě vítaj v UEFA ,)
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    KERRAY: cimz jsi v podstate zopakoval to, co jsem naznacila uz ja...
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    akorát bacha, kdyby to někdo nevěděl, mimino kope vyšší ligu, běžný smrtelník si dá K a bude mít hotovo i bez čehokoliv dalšího...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    FRONEMA: ale jo, da se, tak 10min. tam urcite mas...ja stihnu v pohode aplikovat 3 davky po cca 5 min. intervalu a vyhulit tak pulku speka a jak to trochu povoli tak ho dohulim a jsem tam na 30min. "zpatky"...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MIMINO: ty jo to si skoro nedokazu predstavit ze stihnes vubec neco...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    FRONEMA: ne obracene...jak zacne ketamin ucinkovat tak do toho zahulit, ono stihnes stejne jen par prasku a pak zaponmenes, ze drzis nejakyho speka :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MIMINO: takze jestli to spravne chapu tak doporucujes se se poradne zkourit a pak do sebe postupne zapichovat ten ketamin, je to tak?
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    FRONEMA: thc tam slouzi hlavne k stimulaci CNS, ktera je v mnoha ohledech potlacena ucinkem ketaminu, thc je v urcitym zpusobem podobne velice slabe davce LSD a tim padem se to dobre doplnuje, ten "trip" je barevnejsi, mas vetsi fantazii i schopnost analyzovat/premyslet nad tim co citis/vidis/vnimas a jeste to ucinky ketaminu subjektivne umocnuje/prodluzuje, protoze zasadne snizuje tlak v krevnim obehu a tim padem nahravas te anesteticke quintesenci, zkratka jde o to potlacit co nejvice smysly z periferniho nervoveho systemu a umocnit centralni nervovy system, tim se vlastne dostavas do stavu kdy existujes jakoby jen se svou hlavou, resp. existujes pouze tak, ze si uvedomujes sama sebe, ale o vlastni fyzicke schrance nemas poneti a nemas problem se "odpojit" od tela a od "symslove reality" vubec...a tim zazit trea OBE (out of body experience), atp...nebo zazitek kdy dochazi k disociaci (proto je take ketamin disociacni anestetikum) a mas moznost videt veci v jinych souvislostech, nez pres naucene a zazite asociacni vzorce...
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    MIMINO: jj, to verim... cetla jsem Vedce od Lilyho, takze mam docela predstavu - taky o tom, jak takove experimentovani muze koncit... takze pro "beznyho" cloveka nevidim moc smysl testovat to takovym extremnim zpusobem ...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MIMINO: zaujala me ta dulezitost toho jointa... muzes to nejak rozvest?
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    HELLENKA: no tak to zkus davat par dni v kuse a relativni prehlednost zahy zmizi, pak zacne vystrkovat zuby pani psychoza, ale zaroven zkusenost/poznani, ktere se ti prave otevere pouze timto zpusobem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam