• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    tady máte nějaký pěkný obrázky k tématu :p
    black ferrofluid and dye race through bubble structures
    Compressed 02
    http://vimeo.com/28304264

via [ ATOMINATOR @ Please Make Some Silence... ]

případně, kdo neviděl, si dejte ještě http://vimeo.com/25284552
    MEA
    MEA --- ---
    MIMINO: Díky moc! .)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    :: OSEL.CZ :: - Ketamin původcem mimotělních iluzí
    http://www.osel.cz/index.php?clanek=5580
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    jazkyk prevazne ENG, asi desetina v CZE...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    MEA: tady je 72 zasadnich dokumentu o Ketaminu, je to sbirka za cca 8 let a najdes tam v podstate vycerpavajici informace, vse co o ketaminu bylo kdy napsano a ma nejakou relevanci... http://www.uschovna.cz/zasilka/EB96BJ5D8GJCJWU9-IZM
    cca 30 MB, typ .PDF, expirace linku 13.09.2011, download limit 30x
    MEA
    MEA --- ---
    MIMINO: no debatovat, spíš jsem se ptala, abych se dozvěděla něco uživatelskýho.. řekněme... jasně, že pro tebe to nemá tolik smysl, ale pro ostatní třeba ano, některé, samozřejmě. doporučíš tedy nějakou dobrou litraturu, ideálně v češtině? třeba to využije i někdo další... jinak v ketaminovym auditku ten český odkaz nefunguje.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    MEA: ...hele nejdriv si o tom fakt neco nastuduj a pak se muzem bavit...pro me nema tahle "debata" v tyhle podobe zadnej smysl...
    MEA
    MEA --- ---
    MIMINO: jistě, myslela jsem ty potřeby výš, potřeby nad základníma, budeme-li přesnější... ale například když už jsme to tak zmíchali - jablka a hrušky a kdovíco ještě, tak zrovna noční enuréza - pomočování se může díky/v psychoze spustit (a psychoza díky fetum atp,.). mně se to netýká, ale já nejsem někdo další... no, tohle imho není třeba dál rozvádět.

jinak nestudovala jsem o ketaminu nic :), zatím... ale co vím, že i při fetování budou lidi mít dál potřebu (byť sníženou, jako např. při spaní) močit, případně prdět, občas pít... zvlášť u nižsích dávek, ale uvědomuju si, že je to taky vlastně docela kravina to takhle řešit, nicméně je lepší se zeptat, než bejt domejšliví...
    Je fakt, že stav na k. se nedá srovnávat, už co se délky působení týče, se stavem na aya., a že do té doby, než se mi bude něco chtět, tak nejsilnější stav pravděpodobně odezní... :))

tak jsem zas o něco chytřejší :D

MIMINO: seš si fakt jistej, že se to prostě nestane? stalo se ti to? kdyby nestalo, tak proč by se to nemohlo stát někomu jinýmu? ...
    ono je to vlastně asi jedno, každej si o tom myslí svý, dokavaď někdo prostě nenapíše, že se mu to stalo... hibernace(?), spánek, i tady se můžeš zechcat jak amina..
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    THX_1138: cesi nemaji jen ketak, to je jen takova domaci kratochvilka
    BOREC
    BOREC --- ---
    zpomalilo se
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    O_HM: no třeba při kombinaci lsd+methoxetamin ten automat fungoval a nějak jsem dokázal dojít na záchod, i když okolí bylo dost zásadně odchýleno od své obvyklé podoby (chvíli jsem byl např. africká žena ve své chýši atd.) a když jsem došel k záchodu, tak ta díra rozhodně jako záchod nevypadala, navíc se různě deformovala perspektiva a vzdálenosti (chvíli jsem byl obří já, chvíli ta věc, co měla být mísa) ale přesto jsem tak nějak veděl, že do toho místá by to mělo směřovat :-)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    O_HM: ale to se ti proste na ketaminu nestane...dokud ses "mimo" tak nemas zadnou potrebu, protoze se ti zpomali metabolismus temer na uroven "hibernace", po odezneni se naopak velice zrychli, ale to uz ses online a dojdes si vykonat jakoukoli potrebu...
    O_HM
    O_HM --- ---
    curani jako takovy asi ano ale dojit se vychcat do diry misto na gauc podvedome zakodovany nejspis nemame :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    MEA: nastudovala sis fyziologicke pusobeni ketaminu ?...zakaldni fyzicky projevy a potreby neridis vedome, ale funguji podvedome...ty premyslis na tim aby ti tlouklo srcde nebo aby si dychala ? pocuravas se v noci ze spani ? a hlavne to vubec nejde srovnavat s dmt, michas tady hrusky s jabkama...
    MEA
    MEA --- ---
    MIMINO: chtělo by to, abys to někdy sepsal .) to by bylo fajn.

INK_FLO: se zastav na čaj, jsem tu denně... .))
    MEA
    MEA --- ---
    MIMINO: tady u toho popisu mne napadá, odpojíš-li se případně od těla, dokážeš pak sám koordinovat základní fyzický projevy a potřeby?
    Například ve srovnání s ayahuaskou, kde to u vyšších dávek prostě nejde jentak koordinovat například močení nebo větry atp. a šlověk musí být pod nějakým dozorem a ochranou, musí se o něj někdo starat, aby nebyl ve sračkách sám.
    A další dotaz k tomu thc - u lidí, kteří jsou blíž k paranoidnímu jednání a vnímání, jsou míň vyrovnaní sami se sebou, řekněme, a pod., není to spíš rizikovější, podporovat ten "čistej" stav další drogou? Chápu, že pro nové objevování to je zajímavý, nicméně takový může být i alkohol. I když je to samozřejmě diskutabilní a alkohol je známej sráč v kombinacích s dalšíma látkama.

Jinak psychotické stavy jsou po LSD i skéru a dalších halucinogenech běžné, s tím se musí počítat. Kdo má k nim blíž, nebo je senzitivnější nebo labilnější či je "už fakt moc", tak to měl bejt imho opatrnější nebo mít otevřený nějaký svý zadní vrátka, aby se mohl poměrně zdravě vrátit do běžné reality bez negativnějších následků... A nebo bejt furt připravenej, že se prostě může zbláznit a že ho třeba narvou ho práškama, a počítat s tím a určitým způsobem se s tím smířit. A že věřím tomu, že takový lidi prostě existujou a experimentovat budou...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    INK_FLO: a v cem je problem ?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    já chci skončit na heráku nebo v bohnicích!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam