• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    PLECH: myslím, že by bylo lepší dát takových 10-15 jen plusových hlasů.
    PLECH
    PLECH --- ---
    THX_1138: Jo, to bych udělal a dal bych každému třeba 15 hlasů, které si libovolně rozdělí mezi + a -.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    THX_1138: hmm... proc ne
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PSYION: akorat netusim, jak to obejit :) ten formular umoznuje akorat davat hlasy uvedenym polozkam, nic vic...
    PSYION
    PSYION --- ---
    COSMIC_MONCHI: to prave asi ne primo, jedine to nejak obejit, kdyby ke kazdemu djovi slo dat treba + a - a moznost hlasovat, nevim zkus to, bude sranda:)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    jinak, dostal jsem navrh dat zlateho psa na ww.psytrance.cz - tak jsem udelal anketu, at rozhodne lid :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PLECH: kolik hlasu navrhujes?
    PLECH
    PLECH --- ---
    Navrhuju umožnit podstatně větší počet hlasů na člověka, z dob minulých i budoucích bych vybral docela dost lidí, které si rád poslechnu, někoho z nich ale neoznačím, protože mi nezbydou hlasy, a to se mi zdá škoda... Ono to míchání zas není taková věda, přestože se to tak někdy zdá :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PSYION: akorat nevim, jestli to ten anketni formular dovoluje :)
    PSYION
    PSYION --- ---
    COSMIC_MONCHI: zajimave by bylo davat i minusy, když někdo hraje sračky:)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    tak, rok se s rokem sesel a bude dalsi Zlaty Pes... Opet sem pastuju seznam djs a projektu z minula, pridal jsem tam jeste Basica a Newtecka, ktere jsem nasel na psytrance.cz...Poprosil bych o jakekoliv aktualizace - anketu vystavim 1.10... dik

000333
    Adra
    Aiko
    Astral Moveo
    Basic
    Binarstorm
    Brendy
    Casper
    Cejn
    Chanzee
    Circuit Jerk
    Cymoon
    Docous
    Ejczka
    Embryo
    Filipsz
    Fluffy monster
    Flundr
    Fractal
    Gappeq
    Genaro
    Gondar
    Guliwer Rush
    I-One
    InkFlo
    Jarin
    Jiřík
    Kapec
    Kashmir
    Kerray
    Koza
    Kuburo
    Ladič
    Lolla
    Martyzan
    Meluzína
    MiM
    MjuGen
    MP
    MutantStar
    Nem
    Neurosponge
    Newteck
    On Pon onoff
    Ondrej Psyla
    Osku
    Pat_pometlo
    Peky
    Plech
    Prenatal
    Psyion
    Psyrix
    Psyself
    Psytian
    Raaja
    Rawe
    Roman Rai
    Schwa
    Searcher
    Shantiboy 108
    Shpack
    Slater
    Stagi
    Sunset
    Tranceformer
    Truskawiec
    Ubiq
    TV
    Zahrada
    Zbóřa
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    MYSTICAL WAVES PRESENT: ELEMENTS OF MUSIC - MARK DAY (BLUE HOUR SOUNDS) LIVE!
    29.10.2011 20:00 - 05:30. Cross Club, Plynární 23, Praha 7

Psy Trance Stage:
    Live Act:
    MARK DAY (BLUE HOUR SOUNDS, LONDON/ENGLAND)

Audio Pilots:
    Maya Experience (Soundlab Pirates, Vienna/Austria)
    Gubo (Košice/Slovakia)
    Ondrej Psyla (Mystical Waves/Czech)
    Ypsylon (Mystical Waves/Slovakia)

House, Minimal, Progressive Stage:
    Audio Pilots:
    Schwa (Beef Records/Czech)
    Ark (Czech)
    Roman Rai (Flow, Roxy)
    Fatty M (Flow, Roxy)

Vjs:
    Siggy (Hedonix)
    and more tba

Decos:
    Tba

Entry:
    Do 22:00 free
    Po 22:00 90,-

Info:
    Třetí pokračování akce Elements of Music. Tentokrát se zaměříme na psytrance, minimal, progressive a house. Horní scéna bude patřit různým stylům psytrancu (Progressive, Full on, Forest psytrance a Morning trance). Jako hlavní host se nám představí Mark Day z labelu Blue Hour Sound Records. Na dolní scéně zahrají rezidenti klubové noci Flow Roman Rai a Fatty M. Dalé vystoupí v minamal setech dj Schwa a dj ARK. Těšíme se na vás!

Mark Day Info:
    Marek objevil psytrance na konci roku 2007. Bylo to na londýnské psytrance squat scéně. Po návštěve nové dimenze vnímání času a prostoru se zapojil v roce 2008 do scény tím, že začal djjovat a samotné party organizovat. Po dvou letech začíná s vlastní produkcí, která se dá zařadit do kategorie "forest psytrance". Šlapavé, hravé, ale přitom temné a psychedelické. Nyní hraje pravidelně na parties v Londýně. Jeho hraní jste mohli slyšet ve státech jako je Indie, Austrálie a Indonésie. V tento moment tvoří tracky pod značkou Blue Hour Sounds. Na tomto labelu krom Marka tvoří umělci jako jsou Ianuaria, Gido, Atati, Flooating Grooves, Tantrix a další. V Praze se můžete těšit na 2 hodinové vystoupení!

MARK DAY SOUNDCLOUD
    BLUEHOURSOUNDS WEB

Link:
    NYX EVENT
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    15102011
    MYSTICAL WAVES PRESENT: SPACE INVADERS - LEFTISM LIVE!

Psy Trance Stage:
    Live Act:
    LEFTISM (SLOVAKIA)

Audio Pilots:
    Ondrej Psyla (Mystical Waves, Czech)
    Dwaid (Mystical Waves, Slovakia)
    Psyrix (HedoniX)
    Circuit Jerk (Psyence Fiction)
    MP (HedoniX)

Decos:
    Sayp (Slovakia)

Entrance:
    do 22:00 60,-
    po 22:00 80,-

Info:
    Druhé pokračování akce Space Invaders. Po Mutant Star nám zahraje Live PROJEKT Leftism. Dekorace doveze Sayp. Do půlky října bude v klubu Matrix silnější zvuk. Těšíme se na vás!

Link:
    NYX EVENT
    MEA
    MEA --- ---
    SAMUELARACHNID: njn, máš to složitý... .)
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    MEA: no už tak vydávám podle spolubydlícího orgiastické zvuky u max 1 habanera, myslím si žýe i kdyby to byla extra jízda tak na bhuty si nechám zajít chuť (přes jemný masochismus přesto nechci mít u halucinav pocit, že umírám v bolestech:)
    MEA
    MEA --- ---
    SAMUELARACHNID: dej si víc ;) a nebo jak už jsem jednou psala. jokoly, extrakt, možností na halucinace máš haba-nero, haba-děj. a nebo jsi ten, co má hold smůlu! si nemysli, že když je nemáš ty, že je nemá ani nikdo jiný...
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    DRON: i když tady to vypadá jako scéna z nízkorozpočtového remakeu The Exorcist
    Stupid boy eats one of the hottest pepper in the world - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=gw8bW6b5900&feature=related
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    DRON: u Naga ghost bych to viděl na "near dead experienci simulation", ale když jsem pobíhal po Jamu ve 3 ráno a rozdával jsem lidem habanera tak epileptické tance dostali jen 2 z pěti ;)
    DRON
    DRON --- ---
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    MEA: Nevím habanera, poté co si užiju příjemnou bolest tak zažívám něco podobné orgasmu ale halucinace, to snad ne-e
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    THX_1138: ad Castaneda - tak jsou fanousci a fanousci, ze.. nekteri co jenom hltaj kazdy slovo ale ve skutecnosti tomu vubec nerozumej, a nekteri co podle toho svym zpusobem prakticky zijou.. a pak tu jsou treba taky tací co to povazuji za fajn sci-fi pohadku na dobrou noc :))

MITTRON: naprosto souhlasim s tim, ze to co jednomu muze pomoct, druheho muze totalne odrovnat. to se myslim tyka i celkove rad v zivote, uplne trivialnich, napr. "byva mi blbe kdyz.." a ten druhej ti rekne "jo to znam, to musis delat tohle a tohle" a je to akorat horsi.. stejně jako rady s drogama :) atd.; i kdyz faktem je ze mnohdy zabere placebo vic jak nic jineho :))

SHEALA: jo jo, Cyreal je nejlepsi ,))

MIMINO: ad ketamin - tak tak, ne bezduvodne se ketaminu rika "polstarova droga" .. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam