• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PLECH: no, to byl zamer v uplne prvnim rocniku - dat tam kazdyho, kdo kdy hral na axi :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    PLECH: to je podobny jako ted speedstop festival, 50 djs s "manzelkama" a 3 "cizi" lidi :))
    PLECH
    PLECH --- ---
    On je trochu problém sestavit smysluplný seznam, když je dnes DJ prakticky každý, kdo kdy byl na akci :) Ale Darjeela tam dejte, ten umí hrát!
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: taky mi prijde... moravsky kluci s basou a usima na stopkach;)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    COSMIC_MONCHI: jo, je to jeden a ten samý a přitom není... tak to je asi dost možná na něm... pro mě je ale shanitboy integrativní součástí inkflo produkce :)
    KAREN: to bude asi nějaká diskriminace basově založených psychedeliků :o)
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: .) mne to rozliseni Ink Flo a Shantiboy prislo pomerne funkcni))) no a taky jaktoze tam nejsi ty?;) a co eklektik fluidum? a elemental?

COSMIC_MONCHI: http://soundcloud.com/inkflopsy ;)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    "ale třeba InkFlo a Shantiboy108, hm... nevím nakolik jsou tyto osobnosti schizofrenní :)"

nerozumim, jako ze je to jeden a ten samy?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    nevím no, ty mínusový to strašně zamotaj mi příjde... navíc sociometricky se Ti do toho zamotají "kliky" a celá anketa se přesune spíše k tématu nejvíce a nejméně oblíbený dj...
    Jinak super, toho Kerraye jsi tam už zařadil, ale třeba InkFlo a Shantiboy108, hm... nevím nakolik jsou tyto osobnosti schizofrenní :)
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    EJCZKA: souhlas
    PLECH
    PLECH --- ---
    EJCZKA: Šlo, ale neznám/nehodnotím by se řešilo právě tak, že bys nezaškrtl nic. Možná je lepší jen +, ale určitě víc hlasů než posledně.
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    THX_1138: to by rovnou šlo udělat u každýho jména kolonkuy líbí/nelíbí/neznám a jako v tabulce bys tam zaškrtl.
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    PLECH: myslím, že by bylo lepší dát takových 10-15 jen plusových hlasů.
    PLECH
    PLECH --- ---
    THX_1138: Jo, to bych udělal a dal bych každému třeba 15 hlasů, které si libovolně rozdělí mezi + a -.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    THX_1138: hmm... proc ne
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PSYION: akorat netusim, jak to obejit :) ten formular umoznuje akorat davat hlasy uvedenym polozkam, nic vic...
    PSYION
    PSYION --- ---
    COSMIC_MONCHI: to prave asi ne primo, jedine to nejak obejit, kdyby ke kazdemu djovi slo dat treba + a - a moznost hlasovat, nevim zkus to, bude sranda:)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    jinak, dostal jsem navrh dat zlateho psa na ww.psytrance.cz - tak jsem udelal anketu, at rozhodne lid :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PLECH: kolik hlasu navrhujes?
    PLECH
    PLECH --- ---
    Navrhuju umožnit podstatně větší počet hlasů na člověka, z dob minulých i budoucích bych vybral docela dost lidí, které si rád poslechnu, někoho z nich ale neoznačím, protože mi nezbydou hlasy, a to se mi zdá škoda... Ono to míchání zas není taková věda, přestože se to tak někdy zdá :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PSYION: akorat nevim, jestli to ten anketni formular dovoluje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam