• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    O_HM
    O_HM --- ---
    pripadne mi ze to bude spis kategorie e) a f) :)
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    DARJEEL: jestli myslíš kategorie c) a d), tak si myslím, že by se hodnocení účastnily jak djs (kteří by možná více zohledňovali technickou stránkou setů), tak i "obyčejní" návštěvníci. Prostě každý, kdo by chtěl, by dal vystoupení, které ho ten rok nejvíc bavilo. Je potřeba všechny tyhle ankety brát s velkou rezervou. Nicméně proč se nepodělit o své dojmy a trochu je komparovat s ostatními.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    EJCZKA: no zvlášť poslední dvě kategorie by byli spíš pro specifickou část publika, mi teda příjde... :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    EJCZKA: huh :) to abych na to udelal primo stranku :)) no, popremyslim...
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    EJCZKA: a možná by stálo za úvahu zohlednit i visuální stránku akcí:

e) nejlépe vizuálně zpracovaný český open air
    f) nejlépe vizuálně zpracovaná česká klub/indoor akce
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    EJCZKA: pro relevanci a ferovost ankty by stalo s jejim zapocetim az po Novem roce.
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    Napadlo me male rozsireni Zlateho psa. Co treba pridat kategorie:
    a] nejlepsi open air roku
    b] nejlepsi klubova akce roku
    c] nejlepsi set domaciho dje/producenta na ceske akci [uvest jmeno + akci]
    d] nejlepsi set zahranicniho dje/producenta na ceske akci [uvest jmeno + akci]

Stanovilo by se datum, kdy by kazdy mohl v kazde kategorii nominovat svuj navrh. Po uplynuti lhuty by se ke kazde kategorii zverejnily navrhy a mohlo by se zas do urciteho data hlasovat.

U kategorie a] by mohl nekdo namitat, ze by to stale vyhravalo Bio. At Bio akce vyhravaji, kdyz jsou nejlepsi. To je v poradku. Zajimavost teto kategorie by spocivala v umisteni open airu na dalsich mistech.
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    MIMINO: Hehe:)). Takhle uvolněnou atmosféru jsem dlouho nezažil. Chvílema jsem si připadal jak v lesní hospůdce na dni dětí:).
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    a eklektik fluidum a elemental taky :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    Darjeel doplnen do seznamu (zatim u mne na plose :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PLECH: no, to byl zamer v uplne prvnim rocniku - dat tam kazdyho, kdo kdy hral na axi :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    PLECH: to je podobny jako ted speedstop festival, 50 djs s "manzelkama" a 3 "cizi" lidi :))
    PLECH
    PLECH --- ---
    On je trochu problém sestavit smysluplný seznam, když je dnes DJ prakticky každý, kdo kdy byl na akci :) Ale Darjeela tam dejte, ten umí hrát!
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: taky mi prijde... moravsky kluci s basou a usima na stopkach;)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    COSMIC_MONCHI: jo, je to jeden a ten samý a přitom není... tak to je asi dost možná na něm... pro mě je ale shanitboy integrativní součástí inkflo produkce :)
    KAREN: to bude asi nějaká diskriminace basově založených psychedeliků :o)
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: .) mne to rozliseni Ink Flo a Shantiboy prislo pomerne funkcni))) no a taky jaktoze tam nejsi ty?;) a co eklektik fluidum? a elemental?

COSMIC_MONCHI: http://soundcloud.com/inkflopsy ;)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    "ale třeba InkFlo a Shantiboy108, hm... nevím nakolik jsou tyto osobnosti schizofrenní :)"

nerozumim, jako ze je to jeden a ten samy?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    nevím no, ty mínusový to strašně zamotaj mi příjde... navíc sociometricky se Ti do toho zamotají "kliky" a celá anketa se přesune spíše k tématu nejvíce a nejméně oblíbený dj...
    Jinak super, toho Kerraye jsi tam už zařadil, ale třeba InkFlo a Shantiboy108, hm... nevím nakolik jsou tyto osobnosti schizofrenní :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam