• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    PSYSELF
    PSYSELF --- ---
    BRENDY: myslíš SERATO? ,)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    THX_1138: ser na to.
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    THX_1138: měl jsem na mysli přímo charakteristiku vinylu, oproti digitálnímu signálu. Ne kremační stav nosičů:)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    MIMINO: Souhlas. Zrovna psytrance by vinyl jaksi zakulatil.. Ostrý hrany a "pily", kterých je psy plný, by ztratily na síle (i když má deska širší zvukové pásmo). U valivýho techna je tenhle efekt spíš žádoucí a to jsou pro neznalce takřka nerozeznatelný styly:).

..no nic, pokračujte. Aspoň to začíná být zajímavý..
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    COSMIC_MONCHI: a co teprve kdyz tech cue muzes mit vic, a skakat mezi nema behem hrani aniz by to bylo slyset :p
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: zalezi dost na typu muziky na neco jsou lepsi desky na neco cd....
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    COSMIC_MONCHI: i kdyz uznavam, ze napr. funkce cue je hodne uzitecne udelatko :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    CASPERDJ: hlavne se mixovani z desky neda s nicim jinym srovnat, mozna s playery (nebo i kontrollery jestli existuji), ktere emuluji gramofon - tj. otacejici talir se silnym motorem a ovladanim celeho mixu praci s deskou... CDcka mi to dodnes nenahradily a ze uz to jsou roky, kdy jsem gramce prodal...
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    INK_FLO: A jestli někdo osloví svoje kamaráda a pošle jim info o Zlatém Psu tak je to snad jeho věc.O to jde aby se zapojilo když už co nejvíc lidi.Jak ty říkaš na tajno.....
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    INK_FLO: Jestli narážiš na mě, tak sem zde napsal jen svůj názor.Spoustě lidi se očividně nelíbí, ale proč taky když nic jiného nezažili.Já si zažil vše a vím zhruba co a jak a Traktorysti a podobně sou u mě na posledním místě.Určitě je pro mě zajímavější klasická djská práce protože ta se nedá jen tak lechce ošidit:)
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    Ps: Ono je to spiš tím,že deska má nejlepší zvuk a je to djská klasika:)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    THX_1138: successful troll is successful :))
    PSYSELF
    PSYSELF --- ---
    já hraju z traktoru občas. jednou jsem hrál i z dodávky a musím řict, že mi nabízela mnohem lepší uživatelské rozhraní než traktor..
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    PLECH: :) Chtěl jsem to samý.. nechal jsem se unést..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    CONTINUITY: jestli ono to není tím, že gramofony implikují zdaleka největší penisy v okolí... samičky přece milují gramofony! :o)
    PLECH
    PLECH --- ---
    BRENDY: Promiň, rozhodl jsem se nezapojovat do debat na Nyxu, nevzchází z toho nic dobrého :)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    PLECH: Jak tak sleduju tuhle "debatu", šmrdlalové jsme všichni, až asi na dvě-tři dýčejské světové ikony. Začnu asi pěstovat bonzaje..

Jak někdo hraje bezchybně a sterilně, přestává mě to bavit. Musím slyšet punc živýho přednesu. Toho (a mnohem víc) lze docílit i v traktoru. Buď v klidu Plechu:)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    já hraju z traktoru, takže mě klidně vyřaďte...nemám potřebu snažit se pod nějakýma záminkama diskvalifikovat alespoň část domnělé "konkurence" a následně pak všem psát tajně do pošty s prosbou, aby pro mě hlasovali že :-)...i kdyby mi to přineslo vítězství, tak si nemyslím, že to něco skutečně svědčí o mém vkusu či skillech, což asi někteří pořád nechápou...nebo mám možná jen málo (z)dravé testosteronové soutěživosti :-))
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    THX_1138: Oj.... ;)

Když někdo udělá takovou atmosféru, jako třeba Peculiar na Babionu, takovou sílu, je mi naprosto upřímně jedno, jak to dělá, kolik možností využívá nebo nevyužívá, a po pravdě řečeno tenhle druh kritiky mi zní dost legračně.

Jestli umíš to samý, jinýma prostředkama, s maximálním využití technologie, tak super :o)....ale opravdu nerozumím tomu, proč by něco, co se ti jako vnímajícímu posluchači jeví v pořádku, mělo být v nepořádku, protože nebyla využita každičká funkce....;)

To je jako bych řekla, že tvoje smsky slečně, kterou miluješ, nejsou dostačující, protože je sice píšeš od srdce, krásným slohem a gramaticky správně, ale nevyužíváš úplně dokonale software svého mobilu, nepoužíváš diakritiku, automatickou kontrolu pravopisu a nevkládáš hejbací gify ;-D
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    MILUCH: Vracíš se k tomu, že míchání z traktora je jednodušší. (Sync bych už do toho netahal. Tahle funkce je asi tak funkční, jako ukazatel bpm na playeru a asi tak stejně "práci-ulehčující")
    DJ musí s lehkostí rozumět tónu, rytmu, náladě, publiku, pokud možno s dávkou talentu. Pak je úplně jedno, z čeho hraje. Ať už namapované klávesnici notebooku, kontroleru, cd playeru, gramce.. Prdel se dá udělat s dvěma kazeťákama, nebo třema ipodama, pokud to umíš.
    JARIN
    JARIN --- ---
    gramce na vás bando líná nedídžejská! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam