• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    ONDRADA
    ONDRADA --- ---
    Zajimavej text... :) A vubec :-) Skoda ze neumim rusky a musim se spokojit s http://jabb.im/3qw :-) Kluci asi delaj vsecko co je napadne :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    ONDRADA: jj, je to strasne pozitivni, na rano nebo dopoledne ideal..
    ONDRADA
    ONDRADA --- ---
    COSMIC_MONCHI: Tak to by me taky zajimalo :) Vzhledem k BPM to neni moc hratelny, ale dostalo me to chvili potom co sem vybalil Namsate from Russia a strcil do prehravace :) Takovej usmevnej track, vetsinou ho pouzivam kdyz se konci, vsecko se vypina a vyhazuje se z klubu na mraz :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    s radosti a stestim v srdci musim oznamit, ze jsem konecne na netu vypatral link na tuto skladbu:
    Slushay Suda! | Vertigo Records
    http://vertigorecords.bandcamp.com/track/slushay-suda

cimz jsem ji oficialne mohl zaradit do soundtracku sveho zivota (coz je klubik tady na nyxu :))

vite nekdo o tom projektu Paraplan neco? Kdo to je, jestli nevydal i neco jinyho atp...? Tenhle track je moje srdcofka :P
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    DARJEEL: uz te nekdy nekdo pohladil jehlou po zadech ? :))
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    CONTINUITY: ona je skrytější, viz přenoska hladící kulatou desku symbolizující ženský princip... nebo někdy škrábající zlobivý chlapec, hmhm :))) nebrat vážně prosimtě :o)
    CASPERDJ: Tobě to taky docela jde...
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    COSMIC_MONCHI: Paráda, do konce roku je to ideální.)
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    MILUCH: Ty vždy zaperlíš...
    BENKI
    BENKI --- ---
    KERRAY: Při předávání cen předložit originální cd, paragony, výpisu z účtů, jako daňová kontrola, ne? :-)

Bože... to jsou ale pěkný demence... :-)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    ehm, a jak to chcete ověřovat? :))
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    traktoristy nechat, pokud hraji zakoupene tracky a jde jim to. jinak mozna bych anketu rozdelil na autory (jako gappeq) a djs, proste dve kategorie, ceny by mohl predat treba nejaka celebrita v uternim styxu, nebo stredecnim crossu vcetne kvetin a darkovych poukazu zakoupenych z vynosu akce.
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    COSMIC_MONCHI: idealní asi závazně stanovit od kdy (dnes či 1.10.?) do kdy (asi si dát trochu vůli pár dní, ať nemusíš o Silvestru sumírovat poslední nominace) se můžou posílat jednotlivé nominace.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: ciwe ty nas napinas....
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    vidis, to mi nedoslo... ok, takze spusteni zlateho psa odkladam na zacatek roku :) takze:

P O ZO R:

ZLATY PES SE ODKLADA NA ZACATEK ROKU!

EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    PSYLA: to je pravda!
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    COSMIC_MONCHI: to by se ale melo pockat do konce roku lukasi...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    spusteni ankety posouvam naq 15.10., protoze jsem se rozhodl anketu rozsirit, jak navrhoval ID EJCZKA - tj., rozsirit anketu o nasledujici otazky:

a] nejlepsi open air roku
    b] nejlepsi klubova akce roku
    c] nejlepsi set domaciho dje/producenta na ceske akci [uvest jmeno + akci]
    d] nejlepsi set zahranicniho dje/producenta na ceske akci [uvest jmeno + akci]
    ) nejlépe vizuálně zpracovaný český open air
    f) nejlépe vizuálně zpracovaná česká klub/indoor akce

je to takovy pokus, asi bude nejlepsi to zrealizovat tak, ze mi kazdy muze poslat do posty nominace - na kazdou otazku jednu. Nekdy po 10.10. bych to vyhodnotil a uvedl do ankety jako moznosti. Uvedena bude samozrejme kazda nominace.

Pokud nekoho napada idealnejsi reseni tak sem s tim.

Jinak, nominace muzete posilat od ted :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    tak, pomerem hlasu 23:9 jste rozhodli, ze Zlaty pes bude na www.psytrance.cz... prave jsem ji uzavrel, nevim, jestli to admin stihne do 1.10., kdyztak bude spustena s drobnym zpozdenim :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    DARJEEL: lol, tak falická symbolika gramofonu mi v životě zatím unikla ;-D, nějak jsem ji v těch kulatých, točících se věcech neviděla ;) děkuji za rozšíření obzoru :)
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    MILUCH: Pojd do toho a řekni to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam