• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    ehm, a jak to chcete ověřovat? :))
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    traktoristy nechat, pokud hraji zakoupene tracky a jde jim to. jinak mozna bych anketu rozdelil na autory (jako gappeq) a djs, proste dve kategorie, ceny by mohl predat treba nejaka celebrita v uternim styxu, nebo stredecnim crossu vcetne kvetin a darkovych poukazu zakoupenych z vynosu akce.
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    COSMIC_MONCHI: idealní asi závazně stanovit od kdy (dnes či 1.10.?) do kdy (asi si dát trochu vůli pár dní, ať nemusíš o Silvestru sumírovat poslední nominace) se můžou posílat jednotlivé nominace.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: ciwe ty nas napinas....
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    vidis, to mi nedoslo... ok, takze spusteni zlateho psa odkladam na zacatek roku :) takze:

P O ZO R:

ZLATY PES SE ODKLADA NA ZACATEK ROKU!

EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    PSYLA: to je pravda!
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    COSMIC_MONCHI: to by se ale melo pockat do konce roku lukasi...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    spusteni ankety posouvam naq 15.10., protoze jsem se rozhodl anketu rozsirit, jak navrhoval ID EJCZKA - tj., rozsirit anketu o nasledujici otazky:

a] nejlepsi open air roku
    b] nejlepsi klubova akce roku
    c] nejlepsi set domaciho dje/producenta na ceske akci [uvest jmeno + akci]
    d] nejlepsi set zahranicniho dje/producenta na ceske akci [uvest jmeno + akci]
    ) nejlépe vizuálně zpracovaný český open air
    f) nejlépe vizuálně zpracovaná česká klub/indoor akce

je to takovy pokus, asi bude nejlepsi to zrealizovat tak, ze mi kazdy muze poslat do posty nominace - na kazdou otazku jednu. Nekdy po 10.10. bych to vyhodnotil a uvedl do ankety jako moznosti. Uvedena bude samozrejme kazda nominace.

Pokud nekoho napada idealnejsi reseni tak sem s tim.

Jinak, nominace muzete posilat od ted :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    tak, pomerem hlasu 23:9 jste rozhodli, ze Zlaty pes bude na www.psytrance.cz... prave jsem ji uzavrel, nevim, jestli to admin stihne do 1.10., kdyztak bude spustena s drobnym zpozdenim :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    DARJEEL: lol, tak falická symbolika gramofonu mi v životě zatím unikla ;-D, nějak jsem ji v těch kulatých, točících se věcech neviděla ;) děkuji za rozšíření obzoru :)
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    MILUCH: Pojd do toho a řekni to.
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    COSMIC_MONCHI: Taky pravda. samosebou je to fakt prolínačka, řešit různý varianty co je na čem dobrý a tak.. Všichni už přece známe funkce a principy techniky, kterou už někteří lééta používáme.

Zvuk gramce miluju. Kór když jsem blízko něj a slyším sykavky přímo od jehly:). Basy samozřejmě cd kvalita gramcovo nedosáhne.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    COSMIC_MONCHI: i kdyz bamboo forest zrovna dark neni, to je pravda :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    COSMIC_MONCHI: nebo bamboo forest - xplorer (DRA1EP058) - pro zmenu nadherne prokreslene stredy (urcite i vlivem samotneho vinylu jako materialu :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    BRENDY: nezapomenu na zvuk vinyloveho singlu Logic Bomb - Time Travelling E.T´s (TIP1EP015) - dodnes to beru jako docela drsne psycko a to, jak ten vinyl hral v basech to by prave IMHO darku hodne sluselo - z CD jsem podobne hutnou basu jeste dlouho potom neslysel... je pravda, ze je to silne neobjektivni hodnoceni, protoze ja mam pro ten valivy hutny a mekky vinylovy zvuk slabost, CDcka mi vzdycky prisly strasne navejskovany a bez basu (byt postupem vyvoje studiove techniky uz ted jsou nahravky, kdy to uz neni tak zcela pravda)... ale myslim si, ze vinylovy zvuk by darku vubec neuskodil, spis naopak... ale jak rikam - je to vedome neobjektivni nazor...
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    MILUCH: kedlubno?
    PSYSELF
    PSYSELF --- ---
    BRENDY: myslíš SERATO? ,)
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    MILUCH:Ja zapšklý nejsem jen sem chtěl upozornit na rozdili které existují.To je dobře, že si schopný zahrát ze všeho, to se cení.
    Škoda tech sprostých slov:(
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    THX_1138: ser na to.
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    THX_1138: měl jsem na mysli přímo charakteristiku vinylu, oproti digitálnímu signálu. Ne kremační stav nosičů:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam