• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    STARF
    STARF --- ---
    Kdo by mel zajem o trochu punkovejsi event, stavte se :)
    Patecni noc budou v psychedelic templu znit psytrancove rytmy (v sobotu pak acid techno, apod.)

Vystoupi Raaya (Zero Point), Mr. Gorby, Reborn, Osku a pak 3 lidi od nas z Otrozony - Zooropix, Beyond Infinity a ja
    Na flyeru je napsan jeste Ejczka, kteremu bohuzel povinnosti nakonec nedovoli vystoupit

[ OPEN YOUR MIND / partyparty / 17.8.2012 / CR - Plzensky kraj - Ostrov, Příchovice ]

RAGGALADY
    RAGGALADY --- ---
    MILUCH: eh?
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    MEA: ale koupili jsme nove osvetleni :))
    MEA
    MEA --- ---
    THOMASVONPRAG: to se poladí :))

RAGGALADY: ooo, díky za pozvání, to by mi bylo velkým potěšením, ale jsem nemocná, tak nemohu kruh dát :(
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    tfuj, nechtel bych citit vůni houbickove zmrzliny s dmt... takový ultrapuch, že bych si fakt nelizl...:-)
    RAGGALADY
    RAGGALADY --- ---
    MEA: Pokud jedeš na Kruh, stav se u Kubise na stánku, postaráme se o veškeré tvé touhy :))))
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    ale houbickovej caj neni spatnej napad... :))
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    MEA: jsem asi zaspal dobu, ale o zadnych takovych zmzlinach jsme tady neslyseli :)
    MEA
    MEA --- ---
    maji v psychedelický kavárně u strýčka taky ty kouzelný zmrzliny?

acidová
    míchaná houbičková s dmt
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    THOMASVONPRAG: ted mozna budu fejkovat, ale Hishyrio je pry Frantik... I na last.fmto o nem rikaji (jestli to je on):
    Hishiryo – Discover music, concerts, stats, & pictures at Last.fm
    http://www.last.fm/music/Hishiryo
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    jj, díky za tip
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    THOMASVONPRAG: doporučuju občas kouknout na web triplagu na ty akce a příští rok třeba zkusit právě tu Psycrowdelicu, pokud bude ;)
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    nojo, koukám, že jsem promeskal...
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    THOMASVONPRAG: Tak kdyby je někdo pozval na českou akci, tak to by bylo fakt paráda, bohužel se obávám, že je to celkem sci-fi :/ vzhledem k tomu, že je moc nevidim hrát ani někde po Evropě. Jinak Kiryamu a Hishyrio taky znám a zrovna tyhle dva sem oba zažil i "live" na akci :). Kyriama mě dřív moc nebral, ani na tý akci mě nijak nezaujal, o to víc mě překvapil albem Reach Escape Velocity, který se mi docela líbí :). A na Hishyrio musim mít náladu a tu jsem před lety na jedný Psycrowdelice měl :)
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    jinak mí oblibenci jsou Kiryama, Hishyrio a savage Scream... ale jsou jistě i další, kteří by stali za zmínku...
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    PSY_CHAOTIC: ano souhlasím, tripag oplývá poměrně kvalitní distribuci, myslím, že zeroblade rád hraje tyto kousky... bohužel jsem se na takovou party ještě nedostal. na youtube jsem viděl nějaká videa z akci, ale teď jsem připojen přes mobil s omezenými daty, takže bohužel link nepridam... každopádně bych uvítal českou akci s dobře pozvanými japonci. nevím co si řeknou za cestovné a tak... alé hudebně by to ta to podle mne stalo. konkrétně z Japonska a Ruska podle mne přicházejí nejlepší psynovinky, respektive nové věci v psyduchu dosud nepoznanem...
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    THOMASVONPRAG: Mě se z japonskejch dark psy projektů nejvíc líbí trio Savage Scream, Noise Gust a Far East Ghost :) A hodne povedená je jejich společná kompilačka Baal Mephisto and Diablos - Lords Of Destruction ;) a co se týče akcí, kde se vyskytnou, tak sem je většinou zahlídnul spíš na nějakejch klubovkách v Německu pod taktovkou Triplagu.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    any links? (treba jutjub:) ;o)
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    jj, souhlasím... mají více zajímavých projektu, dost jich odkryl paradnim setem třeba Ijigen nebo taky zajímavé věci vyšly na va-japanhytm nebo va-kiruo jakai, nebo tak nějak...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    THOMASVONPRAG: japonskou elektroniku mam rad, byt ji moc neznam... hodne mne pred lety zaujala deska Pathfinder do The Charm a soundtrack k fiolmu Ghost in the Shell... A label Matsuri (specialne primo Suzukiuv projekt Prana) patril driv taky mezi moje hodne oblibene...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam