• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    MILUCH: tak jsem rad, ze si vzal me rady k srdci a neco s tim udelal..kdyz uz teda ma tu potrebu hrat:)
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    ondro máš plus za to že si dal plus :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    COSMIC_MONCHI: no, moc to neprožívám.. jsem skutečně začátečník, celý první rok pokusů (vč. letní zvěře) byl dost amatérský... teprve poslední pokusy se dvěma externíma zvukovkama a novou verzí softu ze kterýho hraju za něco stojej...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    XCHAOS: uz jsem to poslal na psytrance.cz, ale jeste te klidne zaradime :)
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    Na pátek 8.2. 2013 si Otrozona společně s Polyhedrou připravily progressive & psytrance akci v pražském klubu Chapeau Rouge se srbským projektem Side Winder vydávajícím na Ovnimoon a J00F records. Z Polska přijede též zahrát dj Styropian. Pokud již netrpělivě očekáváte hudební menu servírované během rána a dopoledne na open air festivalech, Prostor Undeground v klubu Chapeau Rouge bude tím pravým místem, kde si dát letošní předkrm.

[ SCARLET APOSTLES w/ SIDE WINDER LIVE /SERBIA / partyparty / 8.2.2013 / CR - Praha - Chapeau Rouge ]

XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    COSMIC_MONCHI: sím, sím... občas někde hraju, a letos chci zkusit přes léto hrát i častěji... :-)
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    STARF: ANO, ANO, ANO! Chceme další lekci duchovního osvícení od mistra nejpovolanějšího!
    STARF
    STARF --- ---
    INK_FLO: kdyby se ti nahodou jeste nekdy v blizke dobe zjevil opet Shantiboy108, optej se ho prosim, jestli nema na leto v planu vzdalit se z asramu

verim, ze se tu najde nekolik tapajicich dusi, ktere by uvitali jeho zjeveni na nekterem z blizicich se letnich festivalu
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    MARTYZAN: imho 97
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    COSMIC_MONCHI: jaký to je rok?
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    COSMIC_MONCHI: a to mi pripomnelo jednu moji pradavnou hymnu:
    Mandingo - A Rhythm Divine (Experimental Club Mix) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=vbgJYM7Sj8I
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    tak opet neco z radia 1:
    Colombo - Divine Magic (Original Mix) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=asXRbdLMwR8

:D
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    KASHMIR: ok smazáno, ale tentokrát to výjimečně nebylo myšleno nějak špatně, spíš mi to opravdu přišlo vtipné, v souvislosti s tím, že jsou oba "neaktivní djs")
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    INK_FLO: ok, shantiboy 108 bude zarazen zpet mezi aktvni DJs, no problemo :)

dnes uvedeny seznam posilam Filipovi z psytrance.cz
    KASHMIR
    KASHMIR --- ---
    omg..zase to Beverly Hills! a tentokrat ve velmi vulgarnim tonu..ts ts ts
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    MAGICM: jo, aj minulý rok na Psylvestru jsi hrál, přece :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    Shantiboy 108 sice není na nyxu, aktuálně pobývá někde v ašrámu, ale prý se k němu doneslo, že byl vyškrtnut ze seznamu, je to duchovní člověk a nesejde mu na tom, ale přesto mu to velice vadí, je to takový zenový paradox. Navíc nevím, proč to ve snu sdělil právě mě, asi proto, že nemá žádné kamarády (ani ve snu).

A já se ohrazuji proti DARJEELovu tvrzení, že jsme blíženci, nemám s tím sluníčkovým pošahancem nic společnýho!...Možná jsem svého času ze srandy říkal, že je to mé dvojče a jako recesi mám na ikoně jeho fotku, ale jinak si nedovedu představit člověka, který mi může být více vzdálený
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PSYLA: jj, rikali... ale radsi pujdu do hospudky odpocivat, jsem od vanoc nejak vydeptanej...
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    COSMIC_MONCHI: dneska live v crossu...tesim se
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    EJCZKA: hlavne se mi libi, ze v tom tracku je vsechno, proc mam tak rad psychedelii ;oD
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    EJCZKA: ja ho neznam... tenhle trak mne zaujal - hlavne kvuli te dream/hypno base, doma proserfuju jutjub...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam