• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    PSYLA: boxeři sou taky dobří;)
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    DRFEFEDEBILL: cosmosis live s kytarou je vybornej.
    DRFEFEDEBILL
    DRFEFEDEBILL --- ---
    THX_1138: Juno reactor? Cosmosis? I tam ti přijde kytara tak špatná?
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    proč to nebereš vážně..to je pak zbytečné hrát ne? a trošku vůči lidem nefér..
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MILUCH: já to zas asi tak vážně neberu... když už bych měl nějaký ambice, tak skládat/hrát živě (a protože hraju na kytaru, tak asi ne úplně čistou elektroniku, ale něco okolo... víš asi, jaký mám vkus). takže spíš "selector", než "dj" :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PSYLA: já měl odjakživa potřebu vyluzovat zvuky... tohle je jen další etapa :-)
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    XCHAOS: a co třeba vysrat se na soft a zkusit bez něj..raaja dává ve čtvrtky lekce v signálu
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    MILUCH: tak jsem rad, ze si vzal me rady k srdci a neco s tim udelal..kdyz uz teda ma tu potrebu hrat:)
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    ondro máš plus za to že si dal plus :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    COSMIC_MONCHI: no, moc to neprožívám.. jsem skutečně začátečník, celý první rok pokusů (vč. letní zvěře) byl dost amatérský... teprve poslední pokusy se dvěma externíma zvukovkama a novou verzí softu ze kterýho hraju za něco stojej...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    XCHAOS: uz jsem to poslal na psytrance.cz, ale jeste te klidne zaradime :)
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    Na pátek 8.2. 2013 si Otrozona společně s Polyhedrou připravily progressive & psytrance akci v pražském klubu Chapeau Rouge se srbským projektem Side Winder vydávajícím na Ovnimoon a J00F records. Z Polska přijede též zahrát dj Styropian. Pokud již netrpělivě očekáváte hudební menu servírované během rána a dopoledne na open air festivalech, Prostor Undeground v klubu Chapeau Rouge bude tím pravým místem, kde si dát letošní předkrm.

[ SCARLET APOSTLES w/ SIDE WINDER LIVE /SERBIA / partyparty / 8.2.2013 / CR - Praha - Chapeau Rouge ]

XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    COSMIC_MONCHI: sím, sím... občas někde hraju, a letos chci zkusit přes léto hrát i častěji... :-)
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    STARF: ANO, ANO, ANO! Chceme další lekci duchovního osvícení od mistra nejpovolanějšího!
    STARF
    STARF --- ---
    INK_FLO: kdyby se ti nahodou jeste nekdy v blizke dobe zjevil opet Shantiboy108, optej se ho prosim, jestli nema na leto v planu vzdalit se z asramu

verim, ze se tu najde nekolik tapajicich dusi, ktere by uvitali jeho zjeveni na nekterem z blizicich se letnich festivalu
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    MARTYZAN: imho 97
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    COSMIC_MONCHI: jaký to je rok?
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    COSMIC_MONCHI: a to mi pripomnelo jednu moji pradavnou hymnu:
    Mandingo - A Rhythm Divine (Experimental Club Mix) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=vbgJYM7Sj8I
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    tak opet neco z radia 1:
    Colombo - Divine Magic (Original Mix) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=asXRbdLMwR8

:D
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    KASHMIR: ok smazáno, ale tentokrát to výjimečně nebylo myšleno nějak špatně, spíš mi to opravdu přišlo vtipné, v souvislosti s tím, že jsou oba "neaktivní djs")
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    INK_FLO: ok, shantiboy 108 bude zarazen zpet mezi aktvni DJs, no problemo :)

dnes uvedeny seznam posilam Filipovi z psytrance.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam