• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    MIMINO: já ho měl v jedné barvě.. takovej ten novější typ. ..cyve šroubováčkem štelovat hlavu u kazeťáku.. vytažený kabely z televize na repráky instalovaný v krabicích od bot.. to mě bylo myslím 14 let.. uf
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: zamackavam nostaligickou slzu, presne tenhle komp jsem mel, akorat v inverznich barvach, takze byl bezovej s tmavehnedou klavesnici :))
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    COSMIC_MONCHI: hodne mne dostava tento track:
    Stand alone - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=6l8lkRHmUrk
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    dnes jsem objevil tohoto borce:
    The Last V8 (Rob Hubbard, 1985) C64 LIVE REMIX [LukHash] - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=zEZIfG1VEkc

doporucuju navstivit jeho stranku, je nadherne vytvorena a jeste si muzete stahnout asi 4 alba (free)...
    LUKHASH (SH MUSIC) - www.lukhash.com
    http://lukhash.com/
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    MARTYZAN: kolega v praci uz slysel a rikal ze je dost dobry cely... taky urcite ceknu
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    COSMIC_MONCHI: jo taky jsem slyšel nějaký nový singl od nich tedka v rádiu a říkal jsem,si že to je dost dobrý...maj špičkový sound...asi čeknu celý album;)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    dovolim si maly OT:
    Pet Shop Boys vydali nove album a ted jsem videl klip k prvnimu singlu Axis - imho je to vyborny dance retro, na ktery jsem kalil v deavesatych... Myslim, ze hodne z vas na tom vyrostla taky, tak pastuju (navic je to vyborne udelanej klip i track):
    Pet Shop Boys - Axis - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=IDCU17wXktY
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    tak uz bychom se mohli vratit zase k tematu diskuze, ne? :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MIMINO: "Stokrát opakovaná lež se stává pravdou" - Joseph Goebbels
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    SQARA: si asi zapomnel jak to na forech chodi, doporucuju castejsi navstevu, nebo vubec zadnou :)) ale omlouvat se mi vazne nemusis, jednak nemas za co a jednak zadnou necekam :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    SQARA: jo proste hod se do klidu a neber si to tak osobne, ja se s lidma moc neseru, ale nerekl bych, ze jsem na ne zlej :))
    vis co, pro lidi co uz neco 1000x videli a 1000x zazili a 1000x bylo receno tak pro ne je tezky se v tom stale dokola vrtat :)
    nemuzes chtit treba po VS profesorovi aby nekomu vysvetloval malou nasobilku (to si neber osobne, to myslim obecne), to udela max. pro svy deti :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    SAGUS: +10
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    SQARA: no ako ostrielani psychedelici a znalci dusi by sme mali vsetci nadobudnut schopnost vidiet do motivov jednania druheho dostatocne hlbokona to, aby sme jeho spravanie dokazali ospravedlnit, pochopit a nebrat si ho osobne :) . A to nie je ziadna magicka schopnost ale nieco co prichadza s poznanim svojej vlastnej duse ;) . To zase pripada normalne mne. Chce to klid, vzdyt jsme tu vsichni amigos :))..
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    SQARA: Tohle já jsem nikdy neřekl - dokonce jsem se proti tomu postavil. Viz - IXTREMIST
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    SQARA: Ať hledám jak hledám, žádnou tvoji otázku nenacházím.
    MIMINO: Já ty mladý rádobyorly i tahal ze sraček, v rámci práce / školy :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    IXTREMIST: no fakt si uplne nerozumime, ale clekove je to tim, ze ja se tady s dost lidma dobre znam, takze oni uz me znaji a chapou to treba asi trochu jinak nez ty a nektery si muzu "dovolit" peskovat :)) EGO to bude v tyhle dimenzi reality vzdycky, pac ego je v podstate nase jedinecna exprese duse neboli zhmotneni, bez EGA bychom si tady tezko psali :)

PS: stimulantem jsem myslel LSD ne amfetaminy, neboj, jako starej orel jsem videl hoodne mladejch orlu jako ty co vypadali o mnoho let starsi ne ja, takze jak zombici :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MIMINO: Hele, já tě peskoval za to, že peskuješ ostatní za pravdivou větu. Je pravda, že si asi úplně nerozumíme - já neřekl že se do podobného stavu nemůžeš dostat meditací, ale hyperventilací, o které jsi mluvil. Samozřejmě že meditací se tam dostat můžeš, ovšem to, že tobě to přijde stejné, neznamená, že to stejné je (a jsme opět u psychologie a biochemie). Apropo - u každého jedince se bavíme o naprosto unikátní neurosíti a poměru chemických látek homeostázy mozku - tzn. srovnávat sebe s ostatními je nesmysl (mimoběhem je to jen projev EGA kterým se tu oháníme). Nemluvě o tom, že stavět na odiv to, že máš větší zkušenosti a nebojíš si té látky dát mnohem víc, abys dosáhl hlubšího účinku mi přijde značně patetické (a opět je to EGO).
    Samozřejmě ti nijak neupírám, že víš o čem mluvíš a máš jisté znalosti a zkušenosti. Ale vydávat je ve světě ostatních za univerzální pravdy je nesmysl o to větší tím, že je to tvoje vnitřní poznání sama sebe, neaplikovatelné na ostatní. Připomíná mi to lehce sysifovskou práci, jako by jedna část fraktálu říkala ostatním že jsou s ní totožné - ony totiž jsou i nejsou zároveň.

P.S. Rejp do starýho orla od mladýho - pokud využíváš chemických stimulantů (což je ku příkladů pervitin, mefedron a efedrin) ke změnám vědomí, tak jediná psychedelie které můžeš dosáhnout, je toxická psychóza. A tu moc na učení se o sobě nedoporučuji.
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    MIMINO: jj, to je vlastne pravda. Ja len ze tiez castejsie vnimam beat skor ako nieco co nastoluje rad a strukturu.. aby sa bolo od coho poriadne odrazit :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    IXTREMIST: si uplne nerozumime....jednak jsem se bavil hodne obecne a celkem mi slo o to, ze zaklad jakehokoli rozsireneho stavu vedomi je (mimo jine) prce s prisunem kysliku do mozku, hyperventilaci jsem nemyslel primo tu Grofovu, hypreventilace je obecnejsi pojem...a to dejchani se da regulovat/udrzet pomoci treba prave rytmicke hudby a tam je treba jista pravidelnost dychani jinak si muze clovek i ublizit, mas pradu v tom, ze se tim da i udrzet "na zemi", ale da se i opak a je to i castejsi jev....a pak srovnavat ty ucinky lze (nemluvim o Grofovi) mam zkusenost s tim jak se uvest do vice mene stejneho stavu vedomi meditaci jako na LSD nebo treba Ketaminu, dalsi vec: k rozpadu ega dochazi v podstate vzdy, pac je to jista faze toho "tripu" jenze se vetsina lidi takhle daleko a casto nedostane nebo si toho ani neni vedoma a necucam si to z prstu, ver tomu, ze mam pres 20 let zkusenosti s cilenyma zmenama vedomi me osoby at jiz s pomoci meditace a nebo chemickych stimulantu, ci oboji a zabyvam se titmo "fenomenem" na te nejvyssi mozne urovni (matematika, filozofie, biologie a biochemie, umela inteligence, psychologie a teologie) takze trosku povysene ti rikam: neuc staryho orla litat :) ...tim nechci rict, ze bych se od tebe nemohl dozvedet neco novyho, ale tohle "peskovani" si vodpust :)

SAGUS: to je obecne dano tou nahlou a velkou zmenou stavu veci, to nemusi byt jen zvuk, to staci prejit ze tmy na svetlo ci naopak, objevi se neco co tam do ted neby, atd...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam