• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    SAGUS: ne, gramofon se toci od devitky do trojky doprava a od trojky do devitky doleva :)
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    COSMIC_MONCHI: to same snad plati aj pre gramofon nie? :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    taky nadhernej track:
    JIRIKOVO VIDENI - MESTO PRAGA NEMAGICKA / 2013, CD, V poli strom
    https://soundcloud.com/jirvid/jirikovo-videni-mesto-praga
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    SAGUS: volume up je jen jednim smerem, ne obema... to uhadne kazdy ;o))
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    SAGUS: Nebude to spis dopredu a dozadu? Vic nahlas odfukuje tanecniky od beden a ti nejstatnejsi se navzdory tomu drzet primo pred stagi =)
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    tyjo fakt zaujimave, debata na dve strany o ankete na taku zavaznu temu :) .. neni to len tak nahodou vsade stejne? gramofon, cdplayer, midi kontroler atd..? :). Teraz si dajme dalsiu anketu.. volume up je fader smerom hore, alebo dolu? :)) .. a aby to nebolo take lahke, povedzme ze z pohladu tanecnika na dancefloore :)
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    COSMIC_MONCHI: Ted me tak napadlo, mas ridicak a ridis? Nehledej v tom nic spatnyho, jenom takovej napad. Volantem je to stejne, po smeru zatacis do prava a proti do leva.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    COSMIC_MONCHI: je to holt cely blbje a znova to nema smysl, no...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    COSMIC_MONCHI: jinak - uplne spravna odpoved je zleva doprava, po smeru hodinovych rucicek... akorat to jsem se dozvedel, az za behu ankety, ze se to meri od devitky do trojky... ja to meril od sestky ke dvanactce, tak je to tam holt opacne... je pravda, ze bez precteni toho vysvetleni v zahlavi, neslo na anketu odpovedet spravne jinak nez ze bys odpovedel spatne... :/
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    COSMIC_MONCHI: je pravda, ze bez toho upresneni by spravna odpoved byla, ze obema smery, ktera ale v ankete neni :))
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    DARJEEL: vzdyt proto je v zahlavi ta napoveda k ankete... a v ankete je napsane, at to hlasujici zkusi prave bez googlu, neslo o nic jineho, nez kolik lid se splete, protoze ja si taky dokazal predstavit oba smery a vubec si nebyl jistej...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    tak určitě
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    COSMIC_MONCHI: proto je lepší dát do ankety
    a) po směru hodinových ručiček
    b) protisměru hodinových ručiček

a ad odpověď na anketu, google jistě umí napovědět :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    D4NIX: no, mne zmatlo, ze pul kruhu se toci deska doprava a pul kruhu doleva, coz mi nedoslo :) uz mi tady jeden clovek vysvetlil, jak se to meri, bohuzel jsem musel jeho prispevek smazat, protoze obsahoval odpoved na anketu...
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    COSMIC_MONCHI: Nemyslel jsem ani tak zakladat ji znova. Spis pro me bylo prekvapenim, ze takova jasna vec se da vylozit uplne obracene =)
    STARF
    STARF --- ---
    DANCE_GIRL: SHEALA ma pravdu, je to schvalne ;)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    DANCE_GIRL: Mám dojem že to není překlep a že na netu Toxy psali lidi (dobře, smažky :) už v roce 98
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    STARF: hehe, výstižnej překlep :)
    STARF
    STARF --- ---
    COSMIC_MONCHI: to by podle me nicemu nevadilo, takhle ta anketa nic nerika, kdyz to kazdej ma jinak :) ale ted uz zas nema smysl ji vytvaret, pokud vsichni vi, ze gramec se netoci opacne

jinak 65daysofstatic jsem konecne slysel minulej tyden v Toxy a super, mlatit na post-rock koncerte do sampleru se vidi malokdy
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    D4NIX: jj, uvedomuju si ze bez toho dodatecneho upresneni v zahlavi byla anketa hodne nepresna... :/ ale zmenit anketu znamena vynulovat hlasy
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    COSMIC_MONCHI: Jenom skoda, ze kdyz jsem hlasoval ja, tak otazka znela doprava/doleva. Coz kazdy chape jinak =)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam