• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    Trošku pohody z naší zahrádky..

Gem Reflection -- STUDIO RELAX 003 (Krather)
    https://www.youtube.com/...tion_id=annotation_383408879&feature=iv&src_vid=C476o_mWwC8&v=JiHoJhsw8Lg
    HYPFEN
    HYPFEN --- ---
    BrmLab zní báječně, vůbec jsem o existenci něčeho podobnýho netušila... Moc díky za info! EEG i bylo v původním plánu, bohužel se ale nepodařilo sehnat financování... A díky všem za vyplnění, každá odpověď moc pomůže!
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JAZZZ: Hlavne maji EEG, coz mi prijde mnohem zajimavejsi..
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    HYPFEN: kamaradi maji v praze takovy undergroundovy vyzkumny prostor BrmLab. krome 3d tiskaren, quadrocopter, laseru nebo bitcoinoveho bankomatu tam maji i "spankovou laborator". tep a kozni odpor by urcite umeli zmerit a logovat v kontrolovanych podminkach. Sheffield je pro nasince preci jen trochu z ruky :)
    zkus se jich zeptat [ Brmlab + fenomén hackerspace, v ČR i ve světě. ]

tak me napada .. neovlivni vysledky to, z jakeho prostredi clovek pochazi a v jakem zije? s tim samozrejme ten jazyk taky souvisi, ale pak asi zalezi jestli nehledas jen cechy z Sheffieldu :) .. ale mohla bys zkusit udelat tady mereni i s britskymi expaty a pak bys to mela vyvazene.

dobre hudbeni vzorky jsi vybrala :)
    HYPFEN
    HYPFEN --- ---
    Zdravím,

Pracuji zrovna na magisterské práci na University of Sheffield v oboru hudební psychologie, tématem jsou pak psychofyziologické mechanismy psychedelické hudby ve vyvolání alterovaných stavů vědomí... Jedním ze stežejních bodů výzkumu je porovnání reakcí česky a anglicky hovořících posluchačů - Čechů mi ale bohužel stále dost schází. Kdybyste měli 15minut času, moc mi svou účastí pomůžete!

Jak psychedelicky to zní?
    https://docs.google.com/forms/d/1Rvd8eSpatcWMpzWS26VXG-g0QcORUq2MqTJvMVbWq-Q/viewform?usp=send_form
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    SAJKEDELIK: student agency za 350 kc a 4,5 hodky ftw :-) posta?
    REBORN
    REBORN --- ---
    IXTREMIST: pojeďte s námi na Lost, nebo s druhou skupinou na Boom :) myslím že na oba festáky jede tak 20+ :)
    SAJKEDELIK
    SAJKEDELIK --- ---
    IXTREMIST: my s přítelkyní se chystáme, jen dopravu nám kazí čd jelikož nám jejich stránky oznamují že neexistuje zpáteční spojení z Budapeště :D
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    Chystá se letos někdo na Ozoru?
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PSYCHOTEEK: to bude trap krizeny s moombathonem, ne? ;o)
    PSYCHOTEEK
    PSYCHOTEEK --- ---
    MILUCH: Trap-ah-ton - a to je proboha co???
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    COSMIC_MONCHI: Dělení trapu[editovat | editovat zdroj]
    Festival Trap — agresivnější Trap
    Liquid/Chill — poklidný Trap
    Trapstep
    Trap-ah-ton
    Acid Trap
    :D:D
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    MARTYZAN: jo, to by mozna i sedelo :)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    nejsem odborník ale myslím trap vychází právě z dubstepu...jako jeho odnož..pro mě je trap jakoby neustálý nájezd..až je to trapné;)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    COSMIC_MONCHI: taky by mě zajímalo.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    trochu OT, ale stejne - posloucham R1, hraji tam nejaky dubstep a pak jako, ze ted si po dubstepu dame trap... muze mi nekdo osvetlit, cim se to lisi, at doplnim mezeru ve vzdelani? diky moc
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PSYCHOTEEK: stahl jsem si vsechny tri, ale trojka zni hodne slibne!
    REBORN
    REBORN --- ---
    PSYCHOTEEK: tu poslouchám ted, pár dobrot tam je :) a v njebližší době se vrhnu na ty předchozí díly :) ... ale musím pomalu, vždycky pár dnů trvá než to pořádně vstřebám :)
    PSYCHOTEEK
    PSYCHOTEEK --- ---
    Když už jsme u těch Litevců, nechystáte se někdo na Yaga Gathering?
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    PSYCHOTEEK: jojo kdepak orebro :)) vilnius !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam