• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIDERMANOLOGSquadra Speciale ( máme i squadračky ;-* )
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    já věděl že mi uděláš radost! ;-*

KACJU:
    KACJU
    KACJU --- ---
    SPIDERMANOLOG: "Když jsem vytahoval ozdoby na vánoční stromek, našel jsem mezi nimi zabalený dárek, který jsem asi zapomněl dát dětem loni. Sice už nevím, co to bylo, ale přidám ho k ostatním dárkům. Děti budou určitě překvapené.

Překvapený výraz mých dětí, když rozbalily dárek a otevřely krabici, se nedá popsat slovy. Až pak jsem si vzpomněl, že loni chtěly štěňátko..."
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    čauves, kdybyste neměli co dělat, tak doražte :)

k vidění na molu /nebo pod molem/ jako LOL´Sdelky budou k vidění třeba Tercy, Magis...atp :D

[ AGAINST... / partyparty / 23.2.2013 / CR - Praha - Cover Place, Freyova 27/82, Praha 9 - Vysočany ]
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    -

Všem díky za přání, dneska jich tu mám plnou poštu i mobil .. ještě jednou díky! Taky Vás mám rád! ;-)

-
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SOJKA: o tom se průzkumy už nezmiňují, ale když to tady tak čtu, nevyloučil bych ani tuhle možnost ;-)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    SPIDERMANOLOG: nebo velky kokot ;))
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    RCK: to je vlastně taky pravda! ;-) ale já vím, že zdání někdy klame! a pod ošklivou slupkou se může skrývat i velký klenot! ;-D
    RCK
    RCK --- ---
    SPIDERMANOLOG: to nevypada nikdo kdo se s tebou bavi,dokonce i ja
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SOUTHDOG: jestli je to ta jeho "kamarádka" z Coveru, ta moc chytře teda nevypadala ;-D
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    RCK: jj, od smažky si tyhle slova vezmu určitě k srdci, díky Fílo ;-)

SOUTHDOG: přesně tak! na blbý kecy se reaguje jedině blbejma kecama - nic jinýho nemá v tomhle vesmíru smysl ;-)

CHCANDA23: eh, Tome - asi po stý, kdy si vyměňujeme vzájemné komplimenty a snažíme se jeden druhého předčít v tom, jak jsme dobrý a naopak přesvědčit ostatní, jak je ten druhý velký hlupák - zrovna dnes ti to nebudu oplácet - měj si svojí pravdu a drž se jí, co ti síly stačit budou - hodně štěstí ;-)
    SOUTHDOG
    SOUTHDOG --- ---
    RCK: máš ty asi chytrý kamarádky ;)
    RCK
    RCK --- ---
    SOUTHDOG: rikala "kamaradka" ze je to prej ukazkovej prototyp smazky :))))
    SOUTHDOG
    SOUTHDOG --- ---

LEEDUSH: štěpka to jenom hraje asi si myslí že je tim víc důležitej bo co ;)) bych to vůbec nebral vážně a jak na jiný blbý kecy tady vůbec nereagoval
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    LEEDUSH: prosim te dyt je to primitiv...a to co napsal je jen vysledek jeho demence....

ja uz par let taky musim bejt o vanocich bez jednoho z rodicu a dost me to mrzi, ale tohle bych nikdy nenapsal...

a kdyz tohle preje svejm kamaradum , tak to prome neni kamarad(ikdyz to uz neni dlouho.)))
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    LEEDUSH: sobecký to určitě neni, každý má právo na to, říct co si myslí, nebo dokonce co ho trápí a to že se to nemusí ostatním líbit nebo zamlouvat je už věc jiná .. budu rád, pokud nejen o vánocích se potkáme u toho pivka a budeme si stále mít co říct, a hlavně teda i něco příjemnějšího ..
    LEEDUSH
    LEEDUSH --- ---
    SPIDERMANOLOG: nechápu, co Vám některejm vybranejm jedincům je kurva.. já taky nejsem zrovna nejšťastnější o Vánocích , taky bych si je představovala třeba uplně jinak, ale projevovat se - a zrovna o těch Vánocích tak, že napíšeš, že je přeješ takový všem - je teda hnusný, sobecký a dokáže mě to nasrat! Psala sem to už Nýně, která mi (všem) popřála na FB zpíčený Vánoce ..STRČTE SI VAŠE ZPÍČENÝ VÁNOCE NĚKAM - já je mám taky parádně zkurvený, probrečený a celej závěr roku fakt utrápenej a zničující, ale všem přeju kurva pravej opak! tak se zamyslete..pobrečet si, nebo zanadávat můžem jít spolu na pivo ne, myslim, že Vaše důvody chápu, ale napsat tohle teda nechápu! Je mi ouzko a když to tu čtu, jak i o Vánocích si některý hovada dokážou udělat pro nic za nic z někoho terč pro pobavení...tak je mi z toho ouzko ještě víc !:((
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SOJKA: jestli se ti tenhle způsob vánoc líbil, tak si je klidně nech zarámovat a vyfotit s nima na památku .. já radši trochu jinej styl ..
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    SPIDERMANOLOG: Tobe taky hnusny a nestastny spidervepri :) jinak ostatnim squadrakum hezky vanoce.
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Hnusný Vánoce pro všechny ..
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    Nasel sem u sebe v baglu aiwax vs hern AV02 tak se prihlaste
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam