• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BETSABEChampagne - klub přátel šampaňského - Moët&Chandon, Piper Heidsieck, Bollinger, Dom Pérignon a další...
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Piper Heidsieck
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Karim Rashid / Veuve Cliquot Loveseat- k videni na letosnim Designbloku
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    travellers set:
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    to chci >]
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    AGLOT: to verim, taky mi chutnalo.
    jinak se mi taky libeji konkretni doplnky, hledala jsem na ebayi Moet Chandon tulipanove sklenice dokonce....
    kdybyste se toho nekdo chtel zbavit, tak jsem zajemce:)

BETSABE
    BETSABE --- ---
    jo a abych nezpomnela, tak taky do teto diskuse patri PROSECCO!
    AGLOT
    AGLOT --- ---
    BETSABE: ja poridil nejak kolem silvestra v tescu Veuve Clicquot brut a moc jsem si pochvaloval musim rict... mel jsem z toho takovy klikot .))
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    btw osvedcil se mi taky Jacobs Creek sekt... oproti bohemce sice drazsi, ale o neco chutnejsi
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    VODOMERKA: byli jste primo ve vyrobne sampanskeho? uz jste to vypili? :)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    nedavno jsme mela na jedne akci Veuve Cliquot a zpocatku jsem myslela, ze to je sekt:)))) cimz to nechci snizovat... jen jsem tam sampanske necekala:)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    no prave... navic, v zahlavij sme uvedla proflakliny, ale existuje mnohem vice sampanskych.... co jste meli vy?

ja jsem zvedava na to rose Piper Heidsieck, nejsme moc prizinvcem, ale na sampanske rose jsem zvedava
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    tady z nasi vinne cesty (Francie - Spanelsko - Portugalsko). kdy uz jsme byli v Champagne, tak by byl hrich neochutnat :). navic pomer kvalita/cena se neda s CR vubec srovnavat...
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    uvitam tipy na dobry koupe sampanskyho..zatim se osvedcilo relativne Makro:)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    vcera jsme dostali toto:

na coz se moc tesim, rose jsem jeste nemela:
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    tak vás tady vitam..nechci konkurovat klubu o vine, chci se venovat pouze sampanskemu ci sampusu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam