BETSABE: Ide o to čo človek chce a o aký Moët sa jedná. Je to producent, ktorý nemá v rámci Champagne obdoby a stal sa takým synonymom Champagne, že už ani Champagne vlastne takmer nie je. V kategórii základných neročníkových Brutov prakticky nie je o čom ani rozprávať a azda najpodstatnejšie na jej vychutnávaní je čo najkratší čas, ktorý bolo víno vo fľaši (Základná champagne veľmi rýchlo stárne). Pri Rosé, Blanc de Noirs, Blancs, Millésímé (ročníkový Brut), ročníkových variantách blanc de Blancs, noirs, rosé, no azda najviac pri grande cuvée sa dá hovoriť o čomsi viac ako o potešení. Sladké doux verzie, až po extra brut, či non - dosage sú skvelým osviežením. Takmer každý šampaňský dom produkuje okolo desiatky vín. Mnohé zo špeciálok nebývajú drahšie o viac ako 20 % oproti základnému Brut. A je v tom kopec krásy :")