• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAZARETHAMirror's Edge
    Vsechno spojene s touto fps akcni 3D adventurou........
    rozbalit záhlaví
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    LAZARETHA: No, to jsou právě ty parádní momenty v tý hře, kdy člověk musí rychle reagovat a rozhodnout se, co dělat.
    LAZARETHA
    LAZARETHA --- ---
    N0NECZ: ja hlavne nikdy nevim co mam delat, kdyz predemnou stoji 5 ozbrojenejch a jina cesta nez prez ne nevede, vzdycky udelmam tri skoky a sem mrtva....... :) a vzdycky bezim uplne totalne blbe to abych drzela prst na altu 80procent hrani... :)
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    LAZARETHA: No, otočky od zdí byly trochu nezvyklý, ale asi největší problém potom dělají při útoku na nepřátelé. Kdy by se měl člověk rozeběhnout po zdi, otočit se, odrazit od zdi a skopnout nepřítele v letu k zemi. Povedlo se mi to jenom párkrát a nutno říct, že s tim měla náhoda nejspš co dočinění.
    LAZARETHA
    LAZARETHA --- ---
    N0NECZ: no me omejvalo z toho jak se mas rozbehnout a odrazit o zed bezis bezis space a q a proste ja mackala furt vsechno a v tom zkouskovym s tou myslim ze to byla Lisa ja ted zrovna nevim..... no ta jak to hlavni hrdinku vsechno ucila atd..... tak tam prave byl tenhle skok tak 8minut sem fakt zkousela. atd.... nakonec sem tam pustila upozornuju pustila MAMU protoze tady hucela jak turbina, ze nemuze spat... a ja hmm tak sem pojd, hele normalne prvni pokus a me vomejvali :D jo to jo no s tema nepresnostma to sou ty skoky na trubky aj... odrazis se, ze skocis a ono nic a za pet minut reflex a pic na zem.
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    LAZARETHA: LAZARETHA: To já sem taky občas zanadával. Hodně mě mrzí některé věci jako je třeba skok a běžení po zdi na jednom tlačítku "Space". Zrovna tohle chtělo IMHO rozdělit, protože občas dochází při rychlejším tempu k nepřesnostem v ovládání a ty často mají troufám si říci, až fatální následky.
    LAZARETHA
    LAZARETHA --- ---
    N0NECZ: no ja sem hrala chvilinku, ale totalne me to nakoplo, chvilkou sem nebyla schopna dosahnout na shift a slajdovat takze sem nadavala jaka je to neschopna koza aj.... ale jako sem moc zvedava
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    LAZARETHA: Akorát bohužel trochu krátký a když to člověk běží podruhý, tak už to nemá ten spád.

    Ale mohli bychom sem házet časy na hřištích.
    LAZARETHA
    LAZARETHA --- ---
    N0NECZ: Prave sem taky koukala, ze kde nic tu nic :)
    LAZARETHA
    LAZARETHA --- ---
    No ja sem vlastne videla takovou tu uvitacku na gamepagei a zdalo se to strasne slozity, protoze tam vlastne nebyloo nic receno k ovladani a ukazatele smeru nikde.... TAk jsem si rikala ty jo docela psycho, ale tak tejden spatky sem to sosla a jako ma to styl, nejhorsi si teda zvyknout na to ovladani, kdyz celej zivot pouzivam jednu klavesnici na tohle a ted s ni mam delat uplne neco jinyho je to takovy no chce to cas... ale jinak moc hezky udelane....
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    Čekal jsem, kdo to tady založí.
    So, good speed to all !
    PISTOLERO
    PISTOLERO --- ---
    je to super.. :D

    ...akorat ze nemam zapnutou fyziku ;(
    LAZARETHA
    LAZARETHA --- ---
    PAVLINA2: Ahoj jo dik za first step... :) ja nejak napul spim.. jeste.... Uz sis zahrala?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam