• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADětská kniha
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    ANNNA: Agáta má zase ráda tučňáky. :) A liška vybírá odpadkové koše. Myslím, že dr nad tím dá přemýšlet hodiny a hodiny. :)
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    :DDD
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MAGGIE: No já právě nevím.. Husu nosí a vypouští k ostatním určitě i v Jaru, ale je jima dobře posedlej... tuším v Létu okouní, jak si nějaká holčička hraje s husama, někde si kupuje umělou husu, na lampionový průvod si pořídí lampion-husu... A celá ta postava je taková... znepokojivá :)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ANNNA: příběh začíná zimou, kdy jednu husu vypustí na svobodu za jejími družkami (poslední dvoustrana v parku), a na podzim, kdy všechny příběhy končí, jí opět potká během lampionového průvodu a má z toho radost - víc bych v tom neviděla za jinotaje, i když bůhví, co tím chtěl autor říci, že :))
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Mám takový hloupý dotaz na majitele Zima-Jaro-Léto-Podzim. Zatím máme s dítětem důkladněji "pročtené" hlavně Jaro, zlehka Zimu. Léto a Podzim si zatím šetříme, takže ho ještě nemám tak zmáknuté, ale - dozvím se někdy, co to má Oskar s husama?! Mě ten jeho zájem o husy fakt znepokojuje :)
    BARONESSA
    BARONESSA --- ---
    děkuji všem za tipy! nakonec jsem koupila Noemovu archu od Terezy Říčanové nakladatelství Baobab. doporučuji též
    MAARISTAAN
    MAARISTAAN --- ---
    Asi pro starší kluky (a drsný holky), ale úžasná kniha. Doporučuji! http://maaristaan-detskakniha.blogspot.cz/2014/05/robert-louis-stevenson-pirat-lekarnik.html

    GORMIE
    GORMIE --- ---
    CH_IN_A: Syn to měl docela rád, když mu bylo tak 5-6, ale podle mě tomu humoru děti rozumět moc nemůžou, je to často taková komunální satira, prostě jako vtipy od Neprakty.
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    tak jsem objednal Seka a Zulu
    Spisovatel Neprakta Jiří W. | www.dobre-knihy.cz
    http://www.dobre-knihy.cz/autori/neprakta-jiri-w.html
    Doufam, ze se budou libit :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    QASHQAI: uz se tu o nich moc napsalo
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    RYBKA: díky, S+U jsou v kurzu, to by byla dobrá volba.

    klidně přijímám i další tipy
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    IBERIA: Měli jsme tuhle http://www.kdb.cz/kniha-34664-zpivani-s-piankem.html a byla v kurzu asi 2,5 roku, než došly baterky a než ji holky rozebraly (odlepily pianko od knížky), od té doby je na hromádce k opravě... Piánko umí písničky zahrát samo, nebo může člověk hrát podle barevných not, přišlo mi to docela fajn.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dnes jsem si v novinách přečetla o téhle knize a obratem zakoupila - chci ji dát kolegovi v práci pro jeho česko-slovenského syna, takže jsem ji zatím neprolistovala, abych neporušila zavaření fólií, ale podle ukázek vypadá kniha slibně.
    Slovenština umí být zákeřná jako ťava, čeština zase jako velbloud - iDNES.cz
    http://kultura.idnes.cz/cesko-slovensky-slovnik-0xc-/literatura.aspx?c=A140416_105917_literatura_ts
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Chtěla bych pořídit knihu s piánkem (ideálně s barevným notovým zápisem písničky). Nějaké tipy na pěknou? Jak se to vlastně jmenuje?
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    ANNAWA: díky :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    QASHQAI: my tam pokaždé najdeme něco nového a tím my myslím i nás dospělé ;-) Ale doporučuju pořídit tu zimu co nejdřív, protože jinak vás bude rušit, že najednou je paní s miminem teprve těhotná, školka že se teprve začne stavět, milenci spolu ještě nechodí ani se neznají a tak ;-)
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    ANNAWA: Jo? Tak to už se na ty další těším! Já jsem myslela, že v kaýdé knize je příběh jedněch lidí, jestli to je propojený, to bude něco i pro mě :))
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    CH_IN_A: naší zlobilce budou čtyři v létě, tak díky za tip, to asi pořídíme ;)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    QASHQAI: a myslím, že už se to řešilo i tady, že v originále je první Zima, ačkoli Paseka vydala jako první Jaro, ony ty děje v tom na sebe navazují.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    QASHQAI: my máme všechny čtyři plus Noc a je to u nás myslím absolutní numero uno, není dne, aby v tom B neležel, to už spíš já ho někde překecávám, ať si prohlížíme něco jiného.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam