• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADětská kniha
    GORMIE
    GORMIE --- ---
    MAGGIE: To teda je. Na konci brácha ochrne, tak ho vezme na záda a skočí s ním ze skály. Tomu říkám "nevzdávat se"! :D
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    nakladatelstvi svojtka ma v ramci tohoto tydne (slevy ona dnes) slevu 30 %... , kdyby tu info nekdo potreboval :)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Dekuju, pujcim si je dopredu z knihovny, to je ok. Mozna zacneme Detma z Bullerbynu.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    PAKOBYLKA_: Napadá mě, že se to objevuje v Doktorovi Proktorovi, Tátovi za všechny prachy, Čarodějnici od Dahla (ale ta je jinak pěkně strašidelná, bála jsem se u toho i jako dospělá, možná si ji radši přečti napřed sama) :-) Není to tam ta hlavní myšlenka, ale objevuje se to tam. Možná i první díl Harryho Pottera?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    GORMIE: ne, o tom to fakt není
    GORMIE
    GORMIE --- ---
    MAGGIE: MAGGIE: To myslíš tu knížku, která je o tom, že když je člověk hodně nemocný, tak by měl spáchat sebevraždu?! :D
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    PAKOBYLKA_: Astrid Lindgren - Bratři Lví srdce
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Ahoj. Poradil by prosim nekdo knihu pro kluka, aby byl pribeh o nevzdavani se? Ze je dulezite zabrat a nevzdat se. Je mu pet, ale usedi i “starsi” a delsi pribehy a pohadky. Dekuju
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Sledovala jsem teď několik týdnů vznik slibné knihy - vyjde za dva týdny:
    FB stránka knihy - jsou tam i fotky z příprav
    Info ze stránek Albatrosu

Autorky jsou Irena Hejdová a Kateřina Bažantová (které u nás nedávno vyšly Případy detektiva Ťopa a světélkující Co skrývá noc).
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    LADY_MYSKA: Puvodne jsem chtela komplet I a nakonec jsem objednala i komplet II
    FIFI
    FIFI --- ---
    LADY_MYSKA: co to je edice manamana?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    FIFI: u kosmase jsem ji nakonec objednala, stejne tak edici manamana kterou u nas taky nebyla a mela jsem ji na seznamu.
    Jinak bohuzel u nas je prodejna Kosmasu na druhem konci mesta, kam se vubec nedostanu
    FIFI
    FIFI --- ---
    LADY_MYSKA: to je skoda, ze ji nemeli. Na Kosmasu je info, v ktere jejich kamenne prodejne to maji: https://www.kosmas.cz/knihy/261489/mechanicke-srdce/ - pod tim “Na prodejnach” a to je aktualizovano kazdy den. Asi potrebujes prodejnu jinou, nez Kosmasi, vid?

LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    FIFI: ano a stava se mi tohle cim dal tim casteji :-(
    Ale nastesti na jinem eshopu jsem sehnala, ale prisla jsem o tu radost jit do knihkupectvi a odchazet s knizkou, kterou jsem chtela ( vetsinou se jedna o novinku, takze predpokladam, ze k sehnani bude)
    FIFI
    FIFI --- ---
    LADY_MYSKA: chapu spravne, ze tu knihu nemeli v obchode, kam jsi pro ni sla?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    FIFI: zrovna tuhle knizku jsem si dnes chtela odnest z knihkupectvi, ale smula. Takze bude snad pristi tyden a tesim se na ni
    FIFI
    FIFI --- ---
    Já teď četla dětskou knihu věkově asi od 9 let.. https://www.kosmas.cz/knihy/261489/mechanicke-srdce/ - bude to pak celá tetralogie, druhý díl v češtině vyjde v listopadu.
    V Anglii ale vyjde závěrečný - čtvrtý v lednu.
    Je to pro kluky i holčičky, steampunk, přišlo mi to dobré, ale děti už mám starší, tak to už možná neumím plně posoudit.
    LUCCHA
    LUCCHA --- ---
    GHOSTDOG: Díky :-) Beru na vědomí a dám si na to pozor.
    Určitě dej vědět, až nastane čas ;-)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    LUCCHA: roztomilé:-) jen pár slov/frázi mi tam přijde možná moc dospělých

Jinak také budu ráda za názory až nastane čas. Tento týden odevzdávam rukopis nakladateli;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam