• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADětská kniha
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    ANNIE: Erin hunter kočičí válečníci mi přijde fajn
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ANNIE: od Dahla se dceři líbil Velikanánský krokodýl, ale Zdivočelé pohádky byly už moc, to jsme nedočetly.
    Zkusili jste už Děti z Bullerbynu nebo Medvídka Pú?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    napada mi Hilda ale to je komiks
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Prosím o doporučení. Dceři je 4 a půl a nějak se nám podařilo přeskočit kategorii dětských knížek, kde je hodně obrázků a málo textu. Naopak už zvládla knížky, kde obrázky téměř vůbec nebyly (původní Čaroděj ze země Oz, Karlík a továrna na čokoládu). Roald Dahl je určitě cesta, ale taky ne všechno, teď dočítáme Jakuba a obří broskev, ale třeba Moc hodný obr nedopadl. Tam už se bála.

Hledám tedy knížky s klidně složitějším příběhem, ale milejší náturou a hrdiny, se kterými se zvládne takhle malý dítě identifikovat. Astrid Lindgrenovou máme celkem pročtenou a vracíme se k ní. Poradíte, prosím? Já jsem trochu v koncích, náhodně lovím v knihovně, ale je to pořád pokus-omyl.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MAJACHUNATA: jo, Korunní myslím v programu je. Mám pocit, že jsem to tam viděla, tak můžu pak poreferovat až ji zas otevřou.
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    ILTU: ja taky. ta knihovna je skvela, ale bohuzel nam rekli, ze v programu nejsou - byly jsme tam osobne
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAJACHUNATA: A na Jezerku jsem dost sázela 🥺
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    MAJACHUNATA: pro ostatni jen varovani, mapa neznamena, ze tam ty knihovny opravdu jsou. Jezerka, Ostrcilovo namesti ani Zahrebska nic (ctvrta byla Korunni, ta je jen zavrena)
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    Diky, to je dostatecne blizko :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MAJACHUNATA: jsme, ale chodíme do Ústřední na Mariánské náměstí. Není teda od Karláku tak daleko, jezdíme tam z Výtoně 17 nebo 2. :)
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    nejste nekdo z prazskych s detmi v programu Lovci perel?
    dcera si to nekde vyhlidla, ale uz asi ve 4 knihovnach, co jsou v mape jsme zjistili, ze v programu nejsou. Nevite o prazsky knihovne, co je? co nejblize karlaku. Diky
    FIFI
    FIFI --- ---
    IDLE: Diky!
    IDLE
    IDLE --- ---
    FIFI: Zima je první.
    FIFI
    FIFI --- ---
    Prosím - kterým dílem Bernerové se začíná? Pokud si to pamatuji, tak to nebylo Jarem, je to tak? Nebylo to Podzimem?
    J0AQIM
    J0AQIM --- ---
    JANISKA: Jezerka je super. A docela pěkná je pro děti taky městská knihovna na Smíchově.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    kniha Řekni koleje! od Paseky, máte někdo zkušenost? kluci milují To je metro, cece, je to taky tak dobrý nebo ne?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    kolegovi sa narodila dcera, tak mu chcem dat ako darcek svoju najoblubenejsiu knihu, ale teda ten cenovy rozptyl je obrovsky :) do 500 este v poho ale 2000 za takuto knizku mi pride uz trochu extrem

https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=you%20are%20stardust&_sacat=0&_from=R40&_trksid=m570.l1313
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Život je smrtelně nebezpečný! – Vývoj života na Zemi od bakterií až k tobě – Reidar Müller | Nakladatelství Host
    https://www.hostbrno.cz/zivot-je-smrtelne-nebezpecny/

Od osmi let.
    ILTU
    ILTU --- ---
    JANISKA: Jé, Aliance udatných je od Ester Staré, od ní holky milovaly Šedíka a Bubi, Chrochtíka a Kvíkalku, Koho sežere vlk? a Pak se to stalo. :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    MARKYSHA: Česlavu okouzlila Andulka Andula od Hartla. Taková vtipná jednohubka. Ale Česlavě je 10, tak jestli by to Alču ještě bavilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam