• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HIJACKERCompany of Heroes -- Nejlepší RTS všech dob
    HADES
    HADES --- ---
    GIGABITE: ja som tak dnes prehral, najprv me ich uplne zatlacili, setky 3 body obsadili a potom sme dostali kakacku :D
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    no zenisti zni lip nez inzenyri, ale stejne asi poridim dalsi datadisk v EN, se pak blbe domlouva se zahranicnima partakama kdyz se nazvy jednotek lisej
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    mne se nejvic nelibilo kdyz se objevi hlaska ze si dostal "zkušenosti"..to mohli nechat nepřeložené:)..expy jsou přece jen lepší
    SIN
    SIN --- ---
    HIJACKER: Taky jsem pořídil orignálku a čeština mi až tak rušivá nepřijde - tzn. jsou tam např.: engeneers = ženisti, riflemani = střelci, jeep = džíp, takže je to spíš úsměvný. Mluví to anglicky, jinak psané texty jsou přeložené.
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    dneska sme s Dreedem meli jeden moc hezkej 2v2 AT..bylo to maso..

ja mel wehr, Dreed mel PE a byli sme proti britovi a amikovi..mapa byla Rails and metal..amik byl airborne a brit commando..fujj
    3/4 sme byli tlaceni do ustrani, meli sme velke ztraty..ale pak sme to docela rychle otocili..ostwindy a hummly svoji praci udelali dobre..a sektorka o5 excelovala
    HADES
    HADES --- ---
    dik
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    v game history (leze se tam pres skirmish nebo mp)
    HADES
    HADES --- ---
    jak sa daju pozerat replaye?
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    czviper nebo klixklax

czviper kdyz hraju s czdreedem
    klixklax kdyz potrebuju mit malej lvl
    HADES
    HADES --- ---
    dajte nicky .. nech mozme hrat AT
    ja mam 2SSPanzercorps
    HADES
    HADES --- ---
    ja som teraz vyhral 7po sebe a nic mi nepridalo .. ale hlavne vcera ked ma to odpajalo jedna radost tak vsetko pridalo k prehram OMFG
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    posledni doubou az moc casto, mam za wehr nepriznanenjch 7vyher v rade . btw se mi stala vtipna vec v automatchi. Hraju proti nejakymu lv7 PE , obsazuju co jen jde a on me v jednom miste napadne takovym tim obsazovacim autem, muj jeden squad riflemanu to mezi stromama celkem slusne ustal , auto tezce poskodil az se musel stahnout. Typek na to dostal nejakej histerak, ze neni mozny aby scout car nahore s kulometem nevyridil moje obycejny riflemany, ze je to nevybalancovany apod kecy. a napsal ze se mnou nebude ztracet cas a polozil to :D Kdyby to byl nejakej zacatecnik tak to jeste beru, ale lv7 v 1v1 , jakou noobskou taktikou se na ten lv vypracoval kdyz se takhle vzteka pri sebemensim nezdaru :)
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    stava se to docela casto
    HADES
    HADES --- ---
    stava sa ze sa vyhra alebo prehra nezaznamena? alebo to je len niekedy zabrzdene?
    HADES
    HADES --- ---
    uz to mam, inak same vysoke pingy mam ked hladam hru kua
    HADES
    HADES --- ---
    HIJACKER: neviem jak ne tom cestina... ani nechcem vediet :D
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    HADES: Proto sem sehnal tuhle hru v EN jak se dava ke grafikam. Muzes si stahnou warezackou verzi, nepouzit crack a dat tam serial z ty cesky. Jak je na tom vubec ta cestina? Si to neumim predstavit , riflemani-vojaci s puskami apod. hlasky? :D
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    GIGABITE: jo ja to prave delam tak ze postavim ze zacatku co nejvic riflemanu a posilam je vsude po mape obsazovat, maj nejrychlejsi cap. speed a to se pak vyplati. kdyz mam vetisnu paliva na mape, tak rychle nasadim m8 a tim i casto zvratim rovnovahu sil , pak je pronasleduju az do zakladny kde timhle utokem odpoutam pozornost, mezitim obsadim zbytek mapy a rychle vyrabim shermana. Problem je ale kdyz maj panzershrecky a lehky vozitka. Nekdy se upgrade na Bar vyplatil, lehky vozitka to slusne decimuje + nejaky ty nalepovaci bomby. Dalsi problem je boj proti MG v budove. Nejlip sou na tom asi wehrmacht kdyz muzou mit mg,snipery,motorky i vojaky, ja se musim rozhodnou jestli barak nebo support, navic si muzou postavit osetrovnu a dat do ni mg, US osetrovna je hrozne zranitelna.
    HADES
    HADES --- ---
    prave som si kupil originalku hehe.. ale boha ja tam nechcem cestinu? mate niekto nejaky lahky trik jak to zmenit na eng?
    HADES
    HADES --- ---
    GYD: vykasli sa na pofiu, BoTB (Battle of the Bulge) teraz jednoznacne vedie, presne osekali imba veci atd http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=148986
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam