• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HIJACKERCompany of Heroes -- Nejlepší RTS všech dob
    AMANES23
    AMANES23 --- ---
    omlouvam se za formatovani, nevim jak to udelat aby ty nahledy byly vedle sebe.?
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    ok..v tom bych nevidel zadny problem..napis mi tady do posty icq cislo, nainstaluj si Teamspeak a muzem se nekdy domluvit..hraju skoro kazdy den

btw. co presne bys potreboval vedet nebo v cem si myslis ze ti to nejde?

mozna bys neco mohl pochytit z tech replayu co sem tady daval..czdreed hraje hodne dobre za PE..tak se kdyztak koukni
    HADES
    HADES --- ---
    aj ja by som potreboval zaucit :D ja to hram ale len zatial za panze elite.. britov nebudem hrat asi v zivote, uplne nesympaticky su, skoda ze nemam orig. coh uf
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    co sem tak ted projel nektere ty svoje stare obrazky tak sem se musel smat jak to CoH vypadalo kdyz sem to nemel nastavene na max detajly..ted to prece jen vypada lepe:)
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    dneska sem hral jednu hru s kamosem ktereho zaucuju - hrali sme Harbor 2v2 a pekne se to protahlo..protihraci se zakempili a delaly Fireflye a cekali na Calliope..pak zaktivneli..nuda ale v ramci vyuky to slo, aspon byl cas na rady
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    huh..ty prvni obrazky jsou z 7. srpna 2007..toz to hraju uz docela dlouho
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    jj..z pocatku sme to hrali hodne..

a ted jen obcas jako relax oproti klasickym bojum..je sranda dokazovat camperum ze to neni cesta k vitezstvi..teda pokud to neni sehranej tym kteri vi co a jak
    HADES
    HADES --- ---
    no co som pozeral tak same mostove mapy.. to je najvacsie zlo.. kazdy zakempit, som hral asi 3 hry river valley, z toho 2 som musel od nervov po hodine vypnut :)
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    nebudu sem pro vas vybirat jen ty nejzajimavejsi..na cyberspacu vedu jinou diskuzi kde jsou mi vsechny obrazky ku prospechu - tipam zajimavosti, bugy, blbosti hracu, rekordy killu na jednotkach, nektere zajimave tabulky atd..vam to nic rikat nemusi protoze s vama sem to nehral
    AMANES23
    AMANES23 --- ---
    GIGABITE: obrazku hafo (namatkou sem prohlid par) ale celkem nuda, ja se snazim tipat neco zajimavyho (scenerii, horici letadlo padajici do davu vojaku, ruzny graficky bugy, etc.). Kdyz si vecer vzpomenu, neco prihodim taky
    GYD
    GYD --- ---
    Kuci, tak jsem vcera sosnul Battle of Bulge a kdyz si chci zahrat Skirmish, tak je button pro spusteni bitvy neaktivni. Kde udelali soudrzi v NDR chybu?
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    dneska sme s kamosama dali dobre serky..3v3, masakr na Hillu nebo Montherme..super
    HADES
    HADES --- ---
    GIGABITE: ja som tak dnes prehral, najprv me ich uplne zatlacili, setky 3 body obsadili a potom sme dostali kakacku :D
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    no zenisti zni lip nez inzenyri, ale stejne asi poridim dalsi datadisk v EN, se pak blbe domlouva se zahranicnima partakama kdyz se nazvy jednotek lisej
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    mne se nejvic nelibilo kdyz se objevi hlaska ze si dostal "zkušenosti"..to mohli nechat nepřeložené:)..expy jsou přece jen lepší
    SIN
    SIN --- ---
    HIJACKER: Taky jsem pořídil orignálku a čeština mi až tak rušivá nepřijde - tzn. jsou tam např.: engeneers = ženisti, riflemani = střelci, jeep = džíp, takže je to spíš úsměvný. Mluví to anglicky, jinak psané texty jsou přeložené.
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    dneska sme s Dreedem meli jeden moc hezkej 2v2 AT..bylo to maso..

ja mel wehr, Dreed mel PE a byli sme proti britovi a amikovi..mapa byla Rails and metal..amik byl airborne a brit commando..fujj
    3/4 sme byli tlaceni do ustrani, meli sme velke ztraty..ale pak sme to docela rychle otocili..ostwindy a hummly svoji praci udelali dobre..a sektorka o5 excelovala
    HADES
    HADES --- ---
    dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam