• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HIJACKERCompany of Heroes -- Nejlepší RTS všech dob
    SALAM
    SALAM --- ---
    inak z changelogu to vyzera moc fajn, prakticky vsetko co ma kedy sralo (co sa balancu tyka) je tam podchytene. som moc zvedavy ako sa to bude hrat.
    Akurat drobet nerozumiem tomu spominanemu zvyhodnovaniu stran z CoH vs Coh:OF, imho by sa mali snazit pomer stran vyvazit, nie uplne obratit v prevahu zasranych americkych hrdinov...
    ...chvilami mi to pripada ako keby vyvojarom do toho kecal nejaky naskrobeny jebo z marketingoveho oddelenia, ktory sa snazi vytlct co najviac z predaja starsieho (ale pre hraca vyhodnejsieho) titulu...
    SALAM
    SALAM --- ---
    konecne solidny tune-up :D

-Lieutenants now enjoy long walks on the beach.
    AYLIK
    AYLIK --- ---
    hlavne by to chtelo poradnej a ucinny anti-drop patch :-)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    to bude zajimavy , kolik bude treba patchu aby opravili tenhle patch .)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    no nevypada to moc vybalancovane , T17 na prvnim screenu nahradi M8 , pribyde m18 asi misto m10 a kangaroo na transporty s vydrzi tanku. Wehrmachtu paradoxne pridaj renault tank s upgradem na stuku, jako by tech stuk nebylo dost , to uz budou amici na velekjch mapach uplne v hajzlu... predtim se proti stukam dal poslat nejakej ten armored car , ale proti lehkymu tanku to bude marny. Kdyby radsi pridali nejakou lehkou rocket barage jednotku pro US aby se sily trochu vyrovnaly.
    SALAM
    SALAM --- ---
    Teda o tych jednotkach neviem nic, ale zaujimalo by ma ako k balancu hry pomoze dalsi americky antiinfantry armored car a pechotny tank, lol. Snad hosi vedia co robia, mno...
    Kazdopadne modely su krasne, uz sa tesim jak to bude vyzerat v pohybe.

HADES
    HADES --- ---
    heh ani nevim ze neco take bude :)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    Nove jednotky z Tales of Valor :

Dohromady bude asi jen 6 novych jednotek v cely hre...
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    ja nemam moc rad 2v2 mapy , lidi maji vetsinou nacvicenou jednu mapu takovym zpusobem ze s nesehranym a dobrym partakem nemame moc sanci .) Mam rad mapy kde je prostor a zajimavej teren
    HADES
    HADES --- ---
    fu no 4vs4 som nehral ani nechcem :D ja 2v2 maximalne
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    HADES: normalni 4v4 mapy, jaky hrajes ty ze se divis? .)
    HADES
    HADES --- ---
    HIJACKER: preboha jake mapy to hras??? :D
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    GIGABITE: bohuzel stuky sou v anihilate denni chleba , montalirgis region,route n13,hochwald gap... casto je ve hre i 12 stuk a to je pak peklo, clovek nemuze zustat s pesakama 5s namiste aby nekoupil brutalni zasah, AT a MG musej bejt rozmisteny daleko od sebe aby se souperi nevyplatilo na ne takhle utocit, pak prijde vlna knight kross aby vyridila AT a hned potom vlna pantheru,panzeru a tigeru... pak clovek lituje ze nevzal armored company s calliope nebo arti doctrinu za anglany
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    huh..stuky jsem uz dlouho nevidel..my je delame jen vyjmecne a proti nam jsem je uz dlouho nevidel (mozna proto ze hrajem hlavne za Axis)

a ruzne britske budovy nejsou problem znicit s pechotou - plamenometcici, granatometnici, bazukari
    a nebo klasickym AT - Marder, AT z dalky..variant je hodne

Sim City za brity je spis debilita nez dobra taktika
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    SIN: vim o tom, dneska s tou nastenkou neco udelam :)

SALAM: no nesmis GB nechat takovy veci postavit, PE maj zas vyhodu levnyho a rychle dostupnyho halftrucku s MG kterym se lehce dostanes za nepratelskej bunkr ,pak tam staci nahazet zapalny granaty. Britum taky chvily trva nez maj bofor a AT a toho se da krasne vyuzit, za wehrmacht treba plamenometnou stukou nalozenou grenadiers, upgrade se udela akorat kdyz uz ses za jejich obranou,grenadiers vyskacou postrilej pesaky a flaming stuka spali bunkry,to je hned. Mortar halftruck je taky uzitecnej jako podpora utoku. Kdyz nechas kempare kempit tak se nemuzes divit. To je stejny jako s US , ty jsou proti stuce jeste vic znevyhodneny protoze se muze presouvat, za wehr je to nejjednodussi kdyz to clovek trochu umi, kazdej dokaze postavit 3 stuky a nechat nepritele vykrvacet nez tam vjede grupa pantheru a knight kross.
    SALAM
    SALAM --- ---
    HIJACKER: Heh, no to mas sice recht, ale drobet problem je hrat stuky za panzer elite ak nemas kupeny original, iba data :)
    Tam sa to trosku komplikuje, nakolko PE ziadnu alternativy stuky proste nemaju a musis mu to 'vytrhat' pekne rucne, od podlahy :) Mortar halftrack neumerne drahy na resource/neucinny, o hummeli nemoze byt rec...
    Ak sa mu podari vybudovat na strategickom bode kombo bofors+ 12librovka+ artileria chranene nejakou pechotou, byva z toho docela neriesitelny problem.

Nastastie som nedavno dokupil original, takze uz mam vyriesene. :D wehrmacht ftw
    SIN
    SIN --- ---
    + nástěnka - velmi užitečné, poučné a všeobecné známé: http://www.gamereplays.org/companyofheroes/
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    SALAM: heh simcity pouzivaj lamy proti dalsim lamam. Lehce se to da rozhazet stukou, pak uz jen zoufalec beha se saperama a opravuje,saperi padaj pod stukou jako mouchy, tak kupuje dalsi a dalsi sapery, stavi dalsi a dalsi opevneni ... az je na dne :) Postavit 6 arti to je madness , ale co se da delat kdyz maj germani nemlich to samy v podobe walking stuky,a to je jeste zakernejsi. Byla by hezka hra bez simcity,arti a stuky ..ale me vic sere v MP ten vecnej drophacking a sync error ..kazda druha hra tesne pred "finalnim resenim nemecke otazky" lagne, vsechny vykope a prohra, nebo hra vytuhne a drophackeri cekaj klidne celou noc dokud to vsichni nepustime a ted dokonce i cheateri, jenze je tu takovej "chytrej" system, kdyz se zjisti cheat tak konec hry a prohru maj ty, kteri maji vetsi disputes a je jasny kdo ma vetsi disputes,pocitivej hrac diky drophackerum a lama co to zkusila ocheatovat je dycky cista a tak se ji napise vyhra, bravo relicu ,to se povedlo.
    SALAM
    SALAM --- ---
    omyl tej hry, teda co sa MP tyka.
    Hra za britov ta priamo vyzyva tomu, aby si hral simcity a nie akcnu rts strategiu. Stare zname prone4win tu plati dvojansob, aneb kto viac sandbagov navrsi, vyhrava.
    Nehovoriac o tom, ze to z hracov vychovava tupych neinventivnych camperov, ktory onanuju nad svojimi uzasnymi salvami z namasovanej, zabetonovanej artilerie.
    Naramne mi to kazi srandu, pfuj (a to som ich prosimpekne zo SP miloval)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam