• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HIJACKERCompany of Heroes -- Nejlepší RTS všech dob
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    GIGABITE: dej lidem tyhle prasarny a najdou se lidi ktery je budou pouzivat porad. Na jedny strane skrouhnou, ale na druhy nechaj, o tom to cely je .) Predtsav si to obracene, stuky jsou zoufale neucinny, spamy grenadiers vyziraji rating ale US jsou an tom porad stejne dobre , je tohle fer ? .)
    AYLIK
    AYLIK --- ---
    SALAM: a rikat jak maj amici strasne silny vojaky a nemci jsou uplny chudaci je taky dost divny :-D
    AYLIK
    AYLIK --- ---
    jsem reagoval na ty zpravy asi o tri stranky zpet, jste toho strasne napsali :-)
    jinak nemuzu si pomoct, ale rangers jsou ted obcas dobry lemry, kdyz da clovek fire up a oni se pak unavej a nema je kde ukryt, nebo necim branit, tak jsou naprosto nepouzitelny a clovek je tam muze tak akorat nechat postrilet, protoze i kdyz dam retreat, tak se pomalu plazej a nemecky jednotky je stejne ustrilej :-(
    takze zadny superhrdinove :-)
    AYLIK
    AYLIK --- ---
    GIGABITE:
    Strafing run prasarna? a co jsou asi stuky? hlavne kdyz si kazdej udela minimalne 3, a pak s nima strili po vsem co se jen pohne, skupinka vojaku, jedno AT... mel by na ne bejt nejakej limit, nebo by mely zabirat vic mista.
    Rad bych ty 2 AT mel, abych moh dat pantera, ale to by na me nesmely behat nekonecny spamy nemeckej vojacku :-)
    Sice tu pekne pocitas jak strasne moc nemci potrebujou fuel, ale amici na tom nejsou rozhodne lip, nez se dostanou k tankum... a i Sherman, kterej trochu neco vydrzi a ma proti tem nemeckejm sanci stoji 90fuel coz taky neni zrovna nejmin ;-)
    SALAM
    SALAM --- ---
    HIJACKER: hosi nejdem sa vam do toho mixovat, ale rad bych podotkol ze porovnavat stuky s klasickou artileriou je drobet o hubu.

GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    HIJACKER: lol..si fakt k smichu..ja si rad zahraju za kteroukoliv stranu a to ze je strafing super tak to neznamena ze ho budu vzdy pouzivat..stejne jako bloby airbornu, stuky a jine sracky..je to na lidech

delostrelectvo je v kazde hre blbe, to je prece jen jeho podstata - v coh to je dobre umistenej minomet, stuka, hotwizr, hummel, calliope, priesti..a myslim si ze vsechny zminene jednotky maji adekvatni cenu, ucinnost a odolnost

je hezke si zvyknout na neco co je hodne super a pak to zkrouhnou..to te docela lituju..

co si chtel omezovat na artilerii? vsak je vyvazena
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    GIGABITE: presneji by to znelo : "pred patchem nadavali vsichni axis na air a simcity " prece nebudou nadavat na vlastni stuky a vyhody .) myslim ze kdybys hral stejne casto za allies tak vypravis uplne neco jinyho .) Ja sem od patche cekal jen omezeni artilerie, stuk, simcity, spamu airborne/rangers/grenadiers a knight, proste vic vybalancovanou hru. Bohuzel to dopadlo tak ze z malych vyhod axis se staly velky vyhody a spamu jednotek,artilerii a stuk jen pribylo...
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    tohle vsechno zni moc hezky ale realita je ponekud odlisna, jen nooby skrouhnu o 90% uzemi uz behem prvni poloviny hry. Rovnocenej souper bojuje vsim moznym a mezitim si nadela dost surovin aby postavil stuky kterema lehce zvrati rovnovahu sil, takze US player musi bejt vzdycky mnohem lepsi hrac nez nacek? A srovnani air vs gren. to je taky dobra logika :)) ...Spam pechoty, ktera je dobra proti prakticky vsemu se nepocita, ale spam paraganu, ktery jsou podle tebe dobry jen na vozidla , to je zlo nejvetsi :D Mimo to ten strom upgradu PE granadieru se moc nelisi od surovin ktery jsou potreba u US aby se clovek trochu rozjel, tohle bych jim jako prekazku fakt nedaval .)
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    kdyz to shrnu tak pred stavajicim patchem lidi nadavali na airborny a simcity brity..ted kdyz to upravili tak nadavaji ti kteri jsou trefeni

ja hraju za vsechny strany a s patchem sem zatim spokojeny..jeste si potrebuju osahat poradne "novou" M26 proti tezkym tankum, vyzkouset odolnost Jagpanthera a ucinnost M10 a uvidime:)
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    HIJACKER: na vsech mapach plati to same..nenechavat axis hracum moc fuelu, stale tlacit, co nejdriv mit AT a M8 a co nejdriv vyhrat

holt jsou US ofenzivni, wehr na dlouhe trate, briti defenzivni a ofenzivni dokupy a PE ofenzivni
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    HIJACKER: vsak taky ze jo..airborni proste nejsou hlavne proti pechote ale hlavne proti vozitkum..porovnavas neporovnatelne

PE jsou v zakladu 3, vsechno ostatni je stoji fuel

neboli za spojence se musi tlacit a zabirat fuel a co nejdriv vyhrat..cim vic casu axisum date tim to mate horsi - wehr si stihne nadelat veterancy, PE si upgraduje jednotky

HIJACKER: to mas holt smulu

nastesti neni stuka zrovna levna, musi byt HQ na max. lvl, vylepseni stuky taky neco zblajzne a veterancy taky

neboli stale to stejne, cim vic fuelu a munice axis maji, tim to pak alici maji tezsi
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    HADES: tak kritizoval sem prave tenhle balance hlavne na vetsich mapach, kvuli tomu se to tady takhle rozjelo, to mam najednou zmenit nazor? .) 8p/6p mapy hraje hodne lidi, ne kazdyho bavi automatche a starani se o nejaky victory pointy. Nebo maly bitvy na 2v2 mapach kde je nejdulezitejsi se naucit mapu a pak delat porad to samy dokola. od tebe zas porad ctu nadavani na allies , si nevyberes .)) Ale ono to bude hlavne tim , ze sem tu pomalu jedinej kdo hraje nejvic za tu kladnou stranu ;)
    HADES
    HADES --- ---
    HIJACKER: preco len ja ja ja ja ja.. a 4vs4 4vs4 4vs4 .. nic ine od teba necitam :D
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    jinak hraju prave nejvic 4v4 mapy s par znamejma a tam je ta prevaha v tomhle hodne znat .)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    2. stuka vs strafing. to ez je slysim mi nepomuze rychle sbalit MG,mortar a AT a uhnout. prave kvuli stukam casto vznikaj ty spamy kdyz vsechno malo pohyblivy spalej na miste. By ses divil co dokazou udelat za skodu 3 stuky , a co prit nim? najit je s rychlym tankem nebo airborne a znicit, ale to se lehce rekne, maji dostatecnej dosah an to aby je chranil nejakej panther/panzer a MG na jejich dobre zakempenym uzemi. Strafing run byla prave spravna svinarna proti temhle stukam, kdyz nedokaze udolat lehky vozidla a zakempeny vojaky tak aspon nici spamy pechoty...
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    1. airborne vs spam PE grenadiers. nevim vcem jsou PE granadiers tak diskriminovany? ze jich neni 6? 4 myslivci staci na udolani jednich paraganu. Paragani snad skacou z nebe uz s recoiless a 3ma rankama? Muzes schodit jen jeden squad a pak cekat dlouho na dalsi, bez vybavy sou jen o neco silnejsi nez riflemen. Pe gren. muzes mit nekolik druhu z kterejch se da poskladat efektivni blob, mp44, panzershrecky, myslivci k tomu si muzes dokoupit spoustu bonusu, zapalny granaty,bonus kdyz jsou pohromade, vetsi houzevnatost a rychlejsi veteranstvi diky sergeantovi, sprint.. kdyz se potka spam airborne se spamem PE tak na tom nejsou paragani zrovna dobre, naloz je dobra tak na MG a zaterasy, kazdyho snad napadne uhnout , ma na to dost casu. PE si to musi pekne povolat ze zakladny a mit na to patricny baraky , ale to je ten nejmensi problem, jeste aby skakali spamy PE gren. z nebe .) Krom toho tu mas fallschimjager ktery muzou vylezt z jakyhokoliv neobsazenyho baraku a dokoupit si utocnou pusku s kterou jsou na stredni vzdalenosti doslova vrazedny, jeste se kamufalzujou v krytu, maji panzerfaust a protibarakovy zapalny granaty, jejich spam je taky pekne vrazednej.
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    a ja to hlavne beru z pohledu 2v2 kdy si s kolegou vzajemne pomahame

1v1 me nebavi, na 3v3 nam vetsinou chybi kamos ale kdyz se objevi tak vzdy zahrajem a 4v4 je hw narocne a nemame 4 kamose se kterym bychom to hrali

a hrat to sam a prichazet o super moznosti tymove hry..eee..to si radsi zahraju jine hry ktere me samotneho bavi vic

stuky nam nikdy problem nedelali..vzdy je slysis, vzdy musis reagovat a vymyslet nejakou kulisarnu jak je dostat

kdyz hraju za spojence tak zpocatku delam snipery s inzenyrama a pomaham nejakemu spoluhraci a casem delam 57mm AT a posouvam je tam kde je treba a pozdeji delam tanky kdyz je fuel a nebo pokracuju v predchozim - aiborny nedelam, rangery taky ne..nejvic mi sedl armor a nebo standart US s podporou bonusovek od nejake doctriny..
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    a proc by meli dostavat nejake penalty kdyz nejsou tak schopni jak airborni

airborny si muzes povolat kdekoliv, doplnovat je v poli, maji sprint, muzou hazet bombicku a popripade i granaty a daji se hned po shozu vylepsit o AT - jedine co je stoji nejake vylepseni v budove jsou granaty..zbytek maji v zakladu a ve squadu jich je 6

PE si musi stavet budovy, musi do toho cpat fuel aby si vubec neco odemkli a ano jsou levni ale je jich taky mene

a spam airbornu holt neni proti pechote, na to si muzes delat snipery, M8, plamenometciky, Shermany, Crocodily, riflemany a posovout s pechotou MG atd..moznosti je spousta
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    krasne to vidis jen z jednoho uhlu pohledu. A co spamy PE grenadiers? Pomalu kazdej druhej PE hrac dela tyhle spamy a zadny penalty za to nedostavaji, to samy delaj na velkych mapach wehr s knight kross, grenadiers a plamenometcikama, o to vic to maji zjednoduseny kdyz si koupi vet3 , pak je spam airborne nema sanci ohrozit , uz pred patchem strafing run jen omracil spam knight kross, ted uz ani to ne, k tomu maji nove assault granatovej utok.To ze axis udelaji 3 stuky a nicej tim vsechno co chvily zustane na miste je fer, ale jakmile se objevi strafing run tak je zle .) Se hezky mluvi o nutnosti pouzivat vic podpurny jednotky, kdyz allied nemaji obdobu stuky za vsechny doktriny. Airborne jsou nejvic narocny na ammo prave kvuli temhle utokum, 150mp strafing ,250mp bombing, 125mp recoiless, k tomu nejaky plamenomety,50.cal pro shermana, armor kit pro m8 a ses rad ze muzes 3x za hru pouzit nejakej bonus. Si neuvedomujes jakej vliv ma na hratelnost kdyz je jedna strana nucena kupovat za 200f trochu normalni rating mp a druha strana tohle resit nemusi . Kdyz das tolik paliva do tohodle nucenyho upgradu tak nemci uz maji davno tankovou prevahu, to ani nemluvim o stukach na ktery maji o to vic casu. Kdyby tohle byla realita tak nemci vypalej stukama amiky z Normandie a hitler se nemusel sebevrazdit .) btw simcity jedou dal a to jeste ve vetsim stylu nez predtim, kdyz ted bunker vydrzi min tak jich o to vic kempari postavej. A ne kazdej dela spam airborne/rangers ale nejspis jich ted pribyde kdyz jsou takhle omezeny suroviny na jiny veci.
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    je docela skoda ze kdyz je neco hodne nevyvazene ze to lidi hned vyuzivaj a chteji vyhrat za kazdou cenu..sveho casu byla arty bonusovka u infantriho s dopadem za necelou sekundu po objeveni koure..to se to pouzivali..a pouzivala to vetsina hracu..bloby rangeru a kdyz byl problem tak sekundovku

pred timto patchem zas kazdej druhej brit delal simcity s podporou churchillu nebo i bez nich..proste jen stavel budovu na budove a podporoval ho nejakej amik nebo brit..pohoda
    natoz vyuziti comandos kteri uz pri dropu pokosili pechotu nebo znicili AT..krasa

je fakt skoda ze coh nemuze korespondovat s realitou, protoze pak by to bylo nehratelne
    strafing by mel rozsekat pechotu na prouzky ci ctverecky, Sherman by nemel delat nic Pantherovi atd..
    vubec to tem vyvojarum nezavidim..chteji dobrou hru a zaroven hratelnou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam