• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HIJACKERCompany of Heroes -- Nejlepší RTS všech dob
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    GIGABITE: diky, nakonec se to stahlo klasicky,ale nekomu se to bude jeste hodit. jinak porad neopravili ten bug se zatuhnutim hry kdyz nekdo dropne.. takovej natural drophack. To nevim co tam v relicu delaj, ze za pul roku vydaj patch, kterej neopravi ani polovinu veci podelanych v poslednim patchi...
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    novej patch 2.601 (kolem 28mb) je venku! zatim to vypada, ze to opravuje jen nejakej nesmysl s minou pod tankem na spawnpointu v operaci blitzkrieg a vylepsuje kompatibilitu modu. Snad i zamakali na tech zoufalejsich bugech jako je rozbitej buddylist, a balanc by to taky chtelo drobet vylepsit (ala cangaroo spam) ,ale to uz je stara pohadka :) Uz to nekdo stahnul? (me to pise porad error jak se o to taha pulka sveta)
    QUED
    QUED --- ---
    Zdravím.
    Právě aktuálně řeším spojení coh přes vpn, nemáte s tím někdo zkušenosti?

Případně, co by hodně pohmolo, kdybyste někdo znali nějaké rozumné příkazy concsole, protože žádný manuál jsem zatím na ni nenašel.
    Pokud by šlo něco ala "connect 192.168.***.***" tak bylo po problému :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já to vlastně pro jistotu udělal hned před spuštěním
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo prej může pomoct v ovládacích panelech místní a jazykové nastavení přehodit na angličtina (spojené státy) :) vyzkoušej, je to pár kliknutí
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    to jsem taky zkousel a vysledek stejnej, no zkusim si stim jeste pohrat
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    zkus vybrat jinej server
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak to nevim, mě to přihlašování proběhlo v pohodě - odpočítávání a pak jsem byl ve hře a vybíral jsem frakci
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    PRAASHEK: sem jsem se az dostal , zaktualizoval, spustila se hra, ale pak to vyplivlo policko na prihlasen,i ktery bylo nejaky rozsypany. Byly tam 2 radky (shanda passport a passport), to sem vyplnil ,nabehnulo nejaky odpocitavani a pak error...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    po spuštění se ti objeví tohle, vyber si server a klikni na zelený tlačítko co je zakroužkovaný a začne probíhat update, bude to chvíli trvat

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já teda zkusil jenom annihilation s počítačem, ale nějak nechápu na začátku výběr asi různých technologií, pak ve hře jsem měl už 17 commander points ale nešlo nic vybrat, žádná specializace
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    ...taky by me zajimalo. vcera jsem to zkousel nainstalovat a nejak sem se v tom rozsypanym caji ztratil. V navodu pisou neco o nutnosti hrat nejakou jejich hru 3h nez se clovek dostane k samotnymu COHO, pokud neni cinan s ID, to jsem asi pochopil spatne,co? :D
    SALAM
    SALAM --- ---
    uz ste to niekto skusali? dojmy?
    SALAM
    SALAM --- ---
    hohoo, tesim sa domov z prace :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    nemáte někdo tip na rychlejší download toho klienta? jede to 50kB/s (to samý přes torent i ftp)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    PRAASHEK: hodne stesti, btw kdyz si online nechces zahrat?, dneska je to tam samej blbec, 3s vydrzi ve hre a pak se odpoji .)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HIJACKER: ne - to jsem nezkoušel, dát ten -dev jinam, jdu na to :) ad tiger - nějak jsem to tak tušil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam