• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HIJACKERCompany of Heroes -- Nejlepší RTS všech dob
    Topic o Company of Heroes - Opposing Fronts - Tales of Valor
    Rady & tipy & novinky a kecy kolem...
    rozbalit záhlaví
    GOG23
    GOG23 --- ---
    PRAASHEK: jiný jednotky a jiná hierarchie
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a to je jiný než němci? v čem?
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    PRAASHEK: PE - Panzer Elite :)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    v čínským COHO taky nešlo hrát za PE/GB ? Jsem se k tomu předtim nedostal
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GOG23: PE myslíš wehrmacht? to samozřejmě jde :) musíš si vytvořit německého hrdinu ale (hrdinů můžeš mít víc)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    nebo sem idiot a nevšim sem si toho :-)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    PRAASHEK: ani za PE
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a kupodivu se nedá hrát za anglány
    GOG23
    GOG23 --- ---
    HIJACKER: Uz sem zkoušel, trochu me sere ze je to docela pomaly,
    nacitani aplikace , prijde mi ze je to narocnejsi a pritom to vypada ve hre uplne stejne.
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    otevřená beta COH online http://www.companyofheroes.com/register
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    Možná starý, ale pobavilo. Nejsilnější německá jednotka a neni to Tiger,Panther ani Elephant :)) http://www.youtube.com/watch?v=vsFY2T-ZdbY&feature=related
    GOG23
    GOG23 --- ---
    není tu někdo kdo má level okolo 5 ?
    SALAM
    SALAM --- ---
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    OF je narocnejsi nez puvodni COH , ale pokud vim tak s nim meli problemy jen intel grafiky, nektery to vubec nepodporovali. Ati je dost sirokej pojem , jakej presne typ? ovladace aktualizovany? dx9 nebo dx10?
    PRASIVKA
    PRASIVKA --- ---
    tak mi na notebooku hra dost pada, kdyz jsem mel je holou CoH tak jsem dojel celou kampan, ale jakmile jsem to nechal aktualizovat a pridal i klic z OF, tak mi to vzdy po par minutach hry spadne... ach jo... mam win 7 + thinkpad SL410 s ati
    PRASIVKA
    PRASIVKA --- ---
    HIJACKER: uz jsem dohral dvakrat sp kampan z CoH a mam skoro cele OF, tak se chystam o vikendu pripojit.
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    urcite pujde, jde jen o klic. Ve skirmishi dostava narez kazdej po 2.6 patchi , cpu enemy zacal solidne podvadet(zadny mp penalty za armadu) a k tomu jeho schopnost ovladat v jednom momente vsechny jednotky po cely mape z nej dela pekne otravnyho soupere. Nejlepsi je zacit hned s MP pokud mas alespon zakladni zkusenosti se vsema jednotkama. Skirmish se hraje uplne jinym stylem ,protoze CPU posila hordy a nijak pri tom nepremejsli , to je hrani pro kempery co radi stavej simcity :) Proste si zaloz profil a zkus par her se zacatecnikama lv1-5 a uvidis ze te to bude bavit vic nez hrani proti tupymu compu :) btw doporucuju koukat lidem na statistiku , hra je plna idiotu, kteri ji hrajou 5h denne a stejne si musej honit triko s novym profilem na zacatecnikach. Problem zacatecniku je zas, ze se porad musej cpat do her lv10+ a pak rikat "ja byt good plejr , dont kik me!" :)) Lovu zdar .)
    PRASIVKA
    PRASIVKA --- ---
    HIJACKER: tak jsem poridil steam verzi puvodni hry, ted jeste jestli k tomu pujde pridat i OF, ktery mam v krabici... ale na multak si zatim moc netroufam, dostavam narez i ve skirmischi
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    PRASIVKA: pokud vim tak cestina byla ke stazeni podle verze hry, nevim jestli se da sehnat aktualni. Ale cestinou bych si hru neprznil , misto riflemen squadu mit nejaky puškaře a ze skirmishe přestřelku , to bych to radsi hral v nemcine :D
    PRASIVKA
    PRASIVKA --- ---
    HIJACKER: jeste se zeptam, ted jsem videl, ze je akce na steamu... da se do te verze docpat cestina?
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    PRASIVKA: kdyz mas jen OF, tak jen PE,BR + ivani z EF . Pochybuju ze by EF nejak odemknul i US/Wehr , z toho by asi Relic nemel radost :) Original puvodni COH splasis treba na aukru kolem 100kc a uzijes si s tim imho vic jak se samotnym OF . Yankie kampan je pekne dlouha a v MP ty 2 strany z OF rychle omrzej. Je to stejnej system jako pouzival Relic u Warhammeru 40k , tam potrebujes tech datadisku asi 5, aby sis odemknul vsechny strany. Jinak nedoporucuju zkouset pouzit neoriginalni key + originalni na datadisc , Relic to nekompromisne tresta banem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam