• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BASKWolkrovka :: Klub "W10" :: Domácí kočovný klub
    BASK
    BASK --- ---
    Novinky z W10
    -------------------------

    Přes prázdniny máme až na vyjímky zavřeno, v září se můžete těšit na plný program ve velkém zrekonstruovaném sále, na výslunní u nás budou především DIVADLA (min. jednou týdně), program se objeví na webu během srpna.
    BASK
    BASK --- ---
    JOHY: jojo, uz jsme si vymenili s klukama par mailu a hodlame navazat kulturne-propagacni spolupraci...
    JOHY
    JOHY --- ---
    http://povalec.cz/klubovna.php?subsect=o_klubovne
    zajimavá konkurence v prostoru prahy 6, kulturně dost spřízněná....
    BLANA
    BLANA --- ---
    jooooooo
    BLANA
    BLANA --- ---
    moyno se 16.stavim..
    BASK
    BASK --- ---
    BASK: konkrétně nám stále chybí dechy. máme bicí, kytaru, basu, příčnou flétnu a famozní zpěvačku.
    BASK
    BASK --- ---
    Světe div se, Wolkrovka chce do půl roku založit JAZZOVÝ ORCHESTR. Kdokoliv by měl zájem se na tom hudebně podílet, ať se ozve na konkurz na wolkrovka@wolkrovka.net.
    BASK
    BASK --- ---
    do 16. si dáváme soused-friendly pauzu s hudební produkcí. 16.5. se můžete těšit na "velmi tvrdý vesnický rock s prvky metálu", haha, takže info na http://www.wolkrovka.net


    p.s. Hledáme profesionální muzikanty, kteří by vystoupili bez nároku na honorář v druhé polovině května. Výměnou nabízíme vynikající jazzovou zpěvačku ! Pošta Praha
    BASK
    BASK --- ---
    Čtvrtek 30.4. ve Wolkrovce oslava půli cesty mezi rovnodenností s slunovratem.

    Oheň.

    Koncert: 19.00 Javaanse Blues ( http://www.javaanse.wz.cz/ )
    BASK
    BASK --- ---
    Zdravíme z Wolkerova vigvamu,

    zveme všechny příznivce psychedelické a punkrockové hudby na koncert tento pátek 24.4. hned TŘÍ (z části)zahraničních kapel za cenu žádné.
    Nebudeme tajit, že páteční Wolkrovka bude trochu tvrdší než obvykle, takže punkáče ssebou.

    Večer začne v 19.00 a rozsekne ho kapelka

    PRETTY OLD SOUND ("psychedelic alternative r'n'r") - partička hudebníků z různých států (ovšem rozhodně prý NEJSOU z Německa, jak jsem chybně uvedl na programu)
    Ochutnávka na http://www.myspace.com/prettyoldsound

    SECRET 9 BEAT ("rebellious ultra-sonic punk rock") - našláplá garážovka sídlící v Praze
    Ochutnávka http://www.myspace.com/secret9beat

    + 3. hostující kapela je VELIKÉ PŘEKVAPENÍ (dokonce i pro mě)


    Vlez nečekaně zdarma. Víc informací už nenajdete ani na www.wolkrovka.net .
    BASK
    BASK --- ---
    Divadelní soubor
    --------------------

    Ahoj, v současné době se formuje finální podoba našeho stálého divadelního souboru, leč zdá se, že stále hledáme jednoho či dva členy. Takže pokud máte někdo zkušenosti s divadlem a bylo by pro vás časově možné zkoušet jednou týdně, neváhejte nás kontaktovat. Soubor má zatím plus mínus pět členů, někteří se, popravdě, ještě navzájem neviděli. Seznamovací sraz bude příští středu 22.4. V jednání je i zkušený divadelní režisér, co by nám to vedl. Převážně jde o herce polo-amatéry, leč s bohatou předchozí zkušeností (a hlavně pořádným zápalem), takže sebevědomé Ofélie z DAMU vzít nemůžem, ani nechcem. Den zkoušek se vybere tak, aby měli všichni čas, zkoušet se bude ve velkém (dosud nezkoulaudovaném) sále Wolkrovky.
    BASK
    BASK --- ---
    Program na DUBEN:

    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    BASK: kpp od 18hod? se stavim! .)
    BASK
    BASK --- ---
    Nejbližší akce: Tento PÁTEK 27.3. / 18.00 punková smršť - koncert - KPP + hosté. Flyer zde: http://axxasro.cz/W10/fly/09_03_27.jpg


    WOLKROVKA - Co to je?
    --------------------------------------
    Wolkrovka je vznikající alternativní undergroundový klub s pravidelným víkendovým programem. Pořádáme koncerty, výstavy, workshopy a divadla. Všechny akce jsou ZADARMO, či spíše za dobrovolné vstupné a ceny na baru jsou lidové (točené pivo - 20 Kč). Ohledně klubu - privátně fungujeme krátce přes rok, pravidelný provoz jsme začali koncem ledna, velký sál pro 50 lidí s barem a každodenním provozem bude zkoulaudován v květnu. I poté chceme zůstat věrni idee alternativních akcí za dobrovolný vstup. V květnu zakládáme též stálý divadelní soubor W10 a občanské sdružení. Wolkrovka obecně dává prostor zejména nezávislým začínajícím umělcům ze všech koutů republiky i světa, často lidem bez patřičného zázemí, leč kreativním a talentovaným, kteří v naší komercionalizované kotlině těžko hledají uplatnění. Nejsme stylově ani politicky vyhranění, nebojíme se experimentálních žánrů ani forem, rádi oceníme nové a alternativní myšlenky. Fungujeme na principu přátelské sounáležitosti a Do-It-Yourself idee, z našich hostů se často stávají organizátoři příštích akcí, z učinkujících hosté, z návštěvníků přátelé.. Na principu otevřené komunity chceme sdružovat lidi, kteří ctí originalitu a alternativní umělěcké hodnoty namísto úpadkové komerční kultury servírované (nejen) masmédii. My přinášíme kulturu zdola. My jsme underground.

    Adresa: Klub W10, Wolkerova 10, Praha 6, 160 00

    Chcete se zapojit a pomoct s organizací či provozem klubu ? Hrajete v kapele, v divadle, píšete poezii, malujete či jinak tvoříte a nebojíte se / chcete veřejně vystupovat či prezentovat ? Wolkrovka je tu pro Vás. Můžete nás kontaktovat na emailu wolkrovka@gmail.com. Má-li vaše tvorba dostatečné umělecké ambice a zapadá-li myšlenkově do proudu wolkrovského undergroundu, prostor a čas pro Vás rádi najdeme.

    WOLKROVKA MOST WANTED:
    Chcete nám pomoct? Sháníme vybavení za odvoz či za pár drobných na zařízení nových prostor klubu, konkrétně zachovalejší stoly středních a menších rozměrů, židle, lavice do zahrady, pak sádrokartony a dřevotřísky do 3m. Nějáký pěkný lustr, nerezový dřez, delší tmavé závěsy.... A tak..

    ...dále ******VYBAVENÍ VEŘEJNÉ DÍLNY******, nástroje pro práci se dřevem, nářadí, přebytečné výtvarné potřeby, barvy...


    DUBEN-KVĚTEN: Chcete si u nás zahrát ? Vítáme kapely max. pětičlenné, kteří by nás podpořili svou produkcí některý z pátečních a sobotních večerů během dubna ještě v malém "obývacím" sále Wolkrovky. Mimopražským platíme cestu do 300,- a pár piv zdarma na baru jsou samozřejmostí, občas je i večeře. V případě zájmu -

    - produkce i veškeré další info na emailu:
    -------------------------------------------
    WOLKROVKA@GMAIL.COM
    -------------------------------------------


    - Aktuální program na našich stránkách:
    -------------------------------------------
    WWW.WOLKROVKA.UNAS.CZ
    -------------------------------------------



    Za skupinu W10 (Eliška-Natálka-Fany-Bask) Vás zdraví... Bask.
    BASK
    BASK --- ---
    Takze ZITRA / VITANI JARA ve Wolkrovce / Ponozky pana Semtamtuka, plus jeste navrch zahraje duet "Hamham Bonbon" - francouz Bruce a slovinec Tulem, kteri si svym alternativnim popovym plagiatem(kytara,zpev,ukulele) uz mesic vydelavaji po prazskych tramvajich a metrech. Par minut cerstva informace - taky vystoupi jeden muzikant z ameriky, ktereho dohodil jiz zdomacnely Kuba Cermaque (alternative-folk teplice). Takze urcite prijdte, pivo potece proudem, na zahrade bude ohen a grilovacka a cely to bude zadarmo.. Co vic si prat !

    B.
    OLYFKA
    OLYFKA --- ---
    BASTOCH: dobrej napad! po takove akci jsem touzila.
    BASK
    BASK --- ---
    Kdyby měl někdo zájem...


    Chcete taky dostávat aktuální program a informace o Wolkrovce elektronickou poštou ?
    Pošlete nám mail ze své adresy s předmětem "POSÍLAT PROGRAMY" a budete zařazeni. Naše nová adresa je

    BASK
    BASK --- ---

    Tento pátek určitě přijďte na Vernisáž, chystáme to už dlouho a vypadá to, že vystaví kolem dvaceti "pečlivě probraných" lidí. Začínáme v pět. Okolo osmé zahraje kapela DEGTUKAS.


    BASK
    BASK --- ---
    BARA78: tyjo, berem vsechno..

    jeste k dejvicim, vcera jsem "objevil" tu novou kavarnu Potrva na Hradcansky - prijemny mistecko, delaji tez koncerty a hlavne divadla... Neni nad kvalitni konkurenci...
    BARA78
    BARA78 --- ---
    ahoj, jsem z dejvic a vas bytovy underground me velmi zaujal, zajdu se na neco urcite mrknout, pac tady v dejvicich je to jinak s undergroundem trochu horsi. co se tyce nabytku, muzu nabidnout jednu drevenou lavici na sezeni (150x50 cm deska, 45 výška), maly kulaty stolek (plast, sklenena deska) a dreveny stolek obdelnikovy (deska 85x55 cm s nastavovaci vyskou nozek), taky nejaky polstare a tak. Takze kdyby byl zajem, tak napiste do posty. Je potreba odtahat/odvezt, ja jsem v jinym stavu, takze s tim moc nepomuzu. :-) B
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam