• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BASKWolkrovka :: Klub "W10" :: Domácí kočovný klub
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    TIGRIS: ona je otázka, zda-li vůbec něco jako nekonzumní alternativní mládež existuje. Hele, u nás v dis krom koncertní sálu je knihovna, projektor na kterým si lidé můžou pustit filmy když chtějí, dílna, počítačová místnost se svobodným softwarem... Přesto těch lidí co k nám přišli, že by si chtěli prostudovat/pujčit nějakou knihu, shlédnout společně film, udělat něco v dílně, pomoc třeba sestavit komp, bych spočítal na prstech jedné ruky. Naopak lidí posedávajících kolem baru i mimo koncerty je hafo, hafo je těch co příjdou na koncert, něco rozbijí a ani je nenapadne vzít smetáček a třeba střepy si po sobě uklidit. Pak běháme po celém areálu a uklízíme po ostatních... Někdy mi s té "alternativní" mládeže je na blití.

    A přesně narážíme také na stejné problémy. Sousedé, potažmo dráhy nám házejí klacky pod nohy a snaží se nás od tam tud dostat pryč. A stejně jako ty, tak ani já ani nedivím...
    TIGRIS
    TIGRIS --- ---
    DESPERADO123:
    to se asi stava vsem s idealama neadekvatnima realite.
    (jenze idealy proste nemuzou bejt adekvatni realite, protoze mirej vejs.
    takze narazej. de proste o to jestli se clovek dokaze nevzdat)
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    TIGRIS: ty jo. na úplně stejný problémy narážíme i u nás v DisCentru. Držím palce ať seženete něco jiného. ;-)
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    TIGRIS: máš pravdu eli, takhle jsem na to taky poslední dobou už moc nekoukal..
    TIGRIS
    TIGRIS --- ---
    Ach jo, tak to vypada, ze tahle diskuze mi/si odpovedela sama jeste nez sem vypustila debatni namet o tom, co wolkrovka je a mohla by byt. Sovy ani wolkrovky nejsou cim se zdaji byt, nebo mozna nechteji byt tim, cim se zda ze jsou.

    Prvni wolkrovka v bubenci vznikla z euforie a vlastne sama, z potreby aktivity a vzajemnyho sdileni vlastnich vytvoru a napadu. Samozrejme se to neobeslo bez popijeni a zazili sme tam i docela divoky mejdany, ale kdyz si to tak porovnavam, porad za tim byl tvurci duch a taky vedomi navstevniku o tom, ze nejsou u sebe doma ani v tuctovy hospode, a existoval tam, hlavne v zacatcich, nakej respekt k prostredi.

    Z novy wolkrovky se postupne stal podivnej hybrid, kdy my jako organizatori sme k tomu dal pristupovali se stejnym nasazenim, idealama a starosti o misto, zatimco cast navstevniku se zacala chovat, jako by - no u sebe doma urcite ne a i na normalni hospodu by to byl hardcore. Zaclo k nam chodit dost novych lidi, stary zdivoceli apod.,urcite je to i nase chyba, mozna sme se nechali ukolibat tim, ze chodili lidi, bar najednou vydelal na najem, nebo faktem, ze kdyz neco vytvoris, uz to neni jen tvoje ale i lidi ktery tam chodej apod. Proste se nam to dost vymklo z ruky.

    A to je duvod, proc uz tomas, kterymu drahy nakonec prodlouzily smlouvu, uz nestoji o to, abysme v arealu zustali i my. Vlastne se mu nedivim, vzhledem k tomu, ze ma v arealu dilny, spoustu drahych veci a bydli tam dalsi lidi, ktery sou proste unaveny z toho, ze misto prijemnyho a tvurciho mista maj na dvorku pankovej klub kde dost lidem vubec nedochazi, ze sou v podstate na navsteve. Mozna by stacilo dodrzovat blbej manual rozvesenej po klubu, a nemuselo to zajit tak daleko.

    Myslenka diy o kterou se snazime totiz znamena ze se otevrena a promenliva skupina lidi angazuje a neco vytvari, vnima tvorbu druhych apod - ne ze se dav lidi prijde ozrat a udelat bordel a tym wolkrovky po nich potom - diy (!) uklidi strepy a vajgly.
    Nechci tady karat a moralizovat, nerikam, ze se nepovedlo par dobrych akci a rozhodne netouzim mit z wolkrovky klubovnu pro skautiky, ale chci jenom pripomenout neco, co sme asi dost nepripominali - nechceme bejt zabavni konzumni klub v alternativnich kulisach a svoboda neznamena bezohlednost.

    PS: budu vdecna a sem zvedava za vase reakce. I kdyz se ted v zajeti pesimismu dost bojim, ze vetsi zajem vzbudi hodnoceni proporci nahacu na baru. tak schvalne...
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    BASTOCH: nejsi sám. Ležel jsem doma s horečkou, bohužel.
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    BASTOCH: taky lituju, a to jsem tam v patek malem dosel.. chybelo mi jen par desitek metru! :)
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    co se to tam zase dělo .))
    výměny kalhot, bimbase na baru.. no to sem něco propásnul :D
    SCATHACH
    SCATHACH --- ---
    No ty jo, to musel být v sobotu večírek :D. Však ono už to bylo v pátek dost veselé...

    BTW - Vzkaz od Cain Da Breth - perkusista v pátek omylem sebral na W10 kalhoty, prý si myslel, že jsou jeho, ale pak zjistil, že mají dámské zapínání (no kdovíjak to bylo, avšak toto je oficiální verze haha). Takže pokud někdo postrádá dámské černé kalhoty s jemným proužkem, tak nejsou navěky ztraceny, ale jsou ve spárech CDB. Lze se o ně ucházet kupř. na caindabreth-at-gmail. Konec hlášení.
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    JOHY:ven s tím na světlo Boží! Chci vidět o co jsem přišel..
    JOHY
    JOHY --- ---
    EJCZKA: vydržte! zatim je jen v kameře...
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    JOHY: sem s nim
    HATEMAN
    HATEMAN --- ---
    JOHY: vida, tak nakonec došlo na wolkrovce na porno i bez pomoci rosenberga :D
    JOHY
    JOHY --- ---
    je i video!
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    BASK: těším se na fotky tebe a čermáka jak běháte s nahejma bimbasama po baru :)
    SEEMON
    SEEMON --- ---
    BASK: To teda:)
    BASK
    BASK --- ---
    hehe.. to bylo, co....
    TIGRIS
    TIGRIS --- ---
    cau stehovani se zatim rusi, v nedeli pondeli utery a stredu nechodte, dalsi info pozdeji, dik e.
    SCATHACH
    SCATHACH --- ---
    JJ, ty zkušebny taky pamatuju. To už jsou ale tak dobré tři roky, co musely být vyklizeny, ne? A předpokládám, že od té doby to tam akorát utěšeně chátrá :/.

    BTW ORCO to je docela nomen omen, zkrátka - Mordor útočí, chjo. :(
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    bubny mam pocit ma zvetsiny pripraveny ke kurveni orco, ktery byly tak rok dva zpatky nahle tesne pred chcipnutim, skoda ze kosa nedopadla. jsme mivali v bubnech 2 roky zkusebnu v pivnim skladu u koleji, ted uz je to dlouho orcopozemek oplocenej ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam