• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRATILSOMSACORPORATE DESIGN ll mam logo co s nim


    ODBORNA zamerana na Corporate design, ako jednej zo sucasti Corporate identity. Hlavne, skusenosti pri tvorbe a navrhu...na co sme zabudli (,,ten odlesk, fakt v jednej farbe nevytlacime,,)... zdroje... skusenosti. Logom to nekonci.

    http://www.identityworks.com/default.htm
    http://www.logodesignlove.com/best-logo-design-resources
    http://www.logoorange.com/
    http://www.logolounge.com/default.asp
    http://www.wolda.org/
    http://logopond.com/
    http://www.underconsideration.com/brandnew/
    http://users.ncrvnet.nl/mstol/56.html
    http://38one.com/logolog
    http://logofaves.com
    http://identitydesigned.com
    rozbalit záhlaví
    TEAWETYSKOVA
    TEAWETYSKOVA --- ---
    Katalog grafiků
    Katalog grafiků
    http://grafici.chcizakazku.cz/

    Ahoj. Chci vás všechny pozvat na nově spuštěný katalog grafiků. Funguje podobně jako (teď už mrtvý web) chcigrafika.cz. Zatím se to rozjíždí, tak se mrkněte, popřípadě registrujte :) Vše je free.

    Mějte se!
    T.
    KURZWEIL
    KURZWEIL --- ---
    Prosím lidi nehodil byste mi někdo pozvánku na Dribbble? :-)
    UNGISED_COM
    UNGISED_COM --- ---
    Vyrejpete mi prosím někdo oči!!! A ty komentáře těch MgA. LOOOOOOL
    Město našlo jednotný vizuální styl - Statutární město Liberec
    http://www.liberec.cz/...sto-naslo-jednotny-vizualni-styl-bude-se-prezentovat-zcela-novym-logem.html
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    Takto vyzerá logo slovenského predsedníctva v EÚ (+logá z minulosti)
    https://dennikn.sk/378886/takto-vyzera-logo-slovenskeho-predsednictva-eu-loga-minulosti/?ref=tit
    nieco od nas zo Slovenska.. pekna idea smajlik je tvoreny z diakritickych znamienok, plus sa moze variovat cize ma viac ,,emocii,,. Inak prevedenie ma neberie ale idea je pekna.
    PENCIL
    PENCIL --- ---
    KAJJAK: Přímý, UV tisk hledej. Grafika se pak obvykle připravuje tak, že na jedné stránce PDF máš jen bílou barvu (v grafice může být černá, to je fuk, jde o to, že bílá se většinou tiskne první a až na ni se tisknou barvy) a na další stránce zbytek grafiky. Bílou tisknout nemusíš. Můžeš vytisknout jen barvy a vizitka může být výraznější na bílém podkladu a v ruce méně. S tím se dá hrát. Něco podtiskneš něco ne a pak je to více výraznější a méně výraznější. Kulaté rohy jsou dražší. Nejjednoduší je vytisknout to na velký arch plastu a bud si to doma nařezat - ušetříš - nebo ti to naformátuje tiskárna - ušetříš si nervy, pokud to s nožem, kovovým pravítkem a nožem moc neumíš:)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    CHARVYBURGER:

    dikes...
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    KAJJAK: plastove vizitky to musi tlacit niekto aj v cechach... neverim ze si to nedal do googlu :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    hledal jsem vhodne auditko, ale nenasel, poradite, kdo by umel vytisknout takoveto vizitky? https://copy.com/kNqUIQ2bsHTjJbFc

    predevsim me zajima tam pruhlednost nahore a dole
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    PENCIL: tvar uz bol urcite pouzity, ale s tym by som si hlavu nelamal. S fotkami to logo vyzera dobre, je to skor zasluha fotiek ;) NKUB mi pride trochu divne asi KU rozpal je najvacsi problem. V jednej farbe ak nepoznam pozadie vzniku, nevidim ,,krabicu,, ale sipku, lietadlo, vtaka. Ikony stetec a paleta mi pridu mimo, najme preto ze su to dva objekty od seba, cize to moze posobit ako dve nezavisle ikony...
    PENCIL
    PENCIL --- ---
    BUBBLE: Diky
    PENCIL
    PENCIL --- ---
    Ještě jsem zapomněl poznámku, že to logo by se možná spíše používalo přímo v barvách daného tématu, než bílá/černá.
    PENCIL
    PENCIL --- ---
    Ahoj, dělám teďka logo pro Umělecký inkubátor. Jde o subprojekt městské kulturní společnosti, která chce pomoci začínajícím talentům základních a středních škol. Cílovka je 13-19 let, proto ty ikonky. Směr bude literární (autorské čtení, poezie, psaní), výtvarný (graffiti, socha, malba, apod.), hudební, pěvecký a youtubeři. Barevnost ikonek je z půlky daná zaštiťující společnosti (chtěl jsem to provázat). Jinak jsem chtěl logo co nejvíce "otevřené" pro další použití. Ať si to časem jde vlastní cestou, protože to bude spravovat více grafiků z různých společností. Mám problém, že jsem podobný výsledný tvar už někde viděl, ale nemůžu si vzpomenout. Ani google mi po dvou hodinách neporadil. Netušíte?
    Zatím pracovní verze. Ale po shlédnutí vedení společnosti se jim jednoduchost líbila (náhledů bylo více). Hlavně použití. Fotky jsou z fotobanky, ilustrativní.







    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    CERMINEK:

    tak to sem soupni a pomuzem ti s vyberem :-)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    JAKOUBEK: Díky.

    Kdybyste ještě někdo měly zájem, tak je možné se ještě zapojit. Nyní vybíráme komu to zadat. Celkem máme 6 nabídek řešení, všichni poslali analýzu/návrh nebo skicu a rozmýšlíme, kdo nám bude nejvíce vyhovovat, jelikož toho do budoucna bude víc než logotype.
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    CERMINEK: Dobrá zpráva. Držím palce!
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    JAKOUBEK: Prostě se to stane. Vždycky je lepší něco mít v ruce, než jen mluvit. Každopádně to již bylo schváleno a prostředky byly uvolněny.
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    JAKOUBEK: Několikrát jsem se s tím taky setkal. Pokaždé jsem měl pocit, že zaměstnanci dané firmy jsou více citliví a erudovaní, než samotný majitel. Cítí, že by vizuál dané firmy měl něco znamenat, nebo alespoň rezonovat s jejich (často nepsanými) hodnotami. Bohužel majitel tyto výzvy nebere v potaz a nemá tuto rozlišovací schopnost. Podle mě jsou to příznaky toho, že je uvnitř značky choroba, kterou je potřeba léčit napřed zevnitř a až poté zvenku (vizuálem).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam