• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRATILSOMSACORPORATE DESIGN ll mam logo co s nim
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    STRATILSOMSA: proc? myslis, ze internet bude v dobe krize cernobily? ;-)
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    hned od podlahy... daj jednofarebnu verziu.
    JPS
    JPS --- ---
    DANNIEL: kočičí ocásky jsou vyřešeny vtipně, ale celkově to na mě působí nekompaktně, rozptyluje mě použitý font, hlavně se mi nelíbí "M" a "u", které je spíš "v"
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    u VIRa mam mozna RO, nevim, hlavne se mi ten klub uz nechce hledat, tak doufam ze nevadi, kdyz sem dam ciste jen logo:

soc-net projekt, neni to tak uplne corporate, ale funkci loga by to melo plnit
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    H3AD3AD: souvislost to asi úplně nemá, ale přišlo to vhod :)
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    STRATILSOMSA: hh to spis byla narazka na nedavnej flame v logotype corporate a nasledny narazky na hledani novyho klubu.
    TINA_B
    TINA_B --- ---
    DANNIEL:
    nejlepsi je stejne kapitola postorova suverenita [clearance space]
    TINA_B
    TINA_B --- ---
    VIRUS31: graficky manual http://www.font.cz/res/data/030/003917.pdf ...moc ti to asi nepomuze, ale me to pobavilo :]
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Co se týče sebevykrádačky, tak samozřejmě na tom něco bude, nicméně na druhou stranu taky chápu, že když si někdo dá tu práci a "navrhne něco zajímavýho" a to se potom pohřbí v pochybný soutěži, která je zrušená, tak má tendenci to uplatnit jinde :))

Barvy jsou subjektivní, mně třeba kombinace zelená – modrá moc nesedí.

VIRUS31: Kniha není potřeba. Obsah manuálu vždycky záleží na požadavcích zákazníka. Jinak jestli chceš něco, čeho se v základu držet, tak doporučuju stáhnout si nějakej solidní manuál vizuálního stylu (rozsahově tak třeba Brno, Vysočina, Ministerstvo vnitra, ČEZ, Vysoké Mýto :)) ) a základ odvodit z toho. Když si jich stáhneš víc, tak i uvidíš, že ta obsáhlost se liší a zase se dostáváme k tomu, že záleží na zákazníkovi.

Corporate Identity Set mě teda moc nenadchnul. Spíš než nějaká užitečná věc do praxe, je to taková "filozofie", návod jak přemýšlet, když člověk tvoří vizuální styl.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    VIRUS31: no exustuje set s nazvem Corporate Identity Set.

http://www.dtpobchod.cz/corporate-identity-set_d19392.html

Podle me je to docela fajn. Ale priznam se, ze netusim jestli je tam presne to co hledas... Ale uz se to tu resilo :-)
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    VIRUS31: nenasel jsem nic. ale mozna to je dira na trhu. mohli bychom ji dat dohromady. (kol. nyx autoru :o))
    KUBA687
    KUBA687 --- ---
    LENDULIK: jednotlivý zviřátka hezký. hlavně se machartu povedlo jako jedněm z mála (aspoň z toho, co se objevilo na veřejnosti) navrhnout zajímavě stylizovanou koňskou hlavu a přitom se vyhnuli nápodobě cihlářovskýho linorytu. jinak takovej pseudorustikál ala krásná jizba 1980. ve mně to evokuje spíš výstavu dětských kreseb v nějakým regionálním skanzenu. nebo školku (: dobříš bez komentáře.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Nemeli byste tip na knihu, ktera shrnuje, co by mel manual vizualniho stylu obsahovat a jakym zpusobem ho vytvorit (mysleno formalne)? Nemuzu vygooglit.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    me se ten styl libi taky, ale prijde mi zvlastni delat takhle podobne CID.... nikdo prece nechce byt zamenitelny....
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    aspon urcita pocitova kontinuita s povodnym CI, ktory bol (alebo este je?) vyborny
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    DAN_F: az na ty barvy se mi taky libilo uplne nejvic. ale jinak podivuhodna sebevykradacka. ta dobris ma zase mnohem lepsi barvy.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Mám pocit, že ta ZOO byl asi jedinej celkem rozumnej návrh, co v tý soutěži byl :))
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    studio machart
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    jen tak pro zajimavost....

TIKOT
    TIKOT --- ---
    KEPASO: tohle primarne neni o penezich, jedna se o pomerne velkou skolku, kde si podobne vydaje schvaluji a plati sami rodice.

naslednou produkci resime pres http://www.reklamnipredmety.cz/ (soucast nasi firmy), takze i pomer kvalita/cena je optimalni a ve vysledku se nejedna o nijak drahou vec.

jako vsude je to spis o lidech nezli o penezich, takze muzeme podekovat vedeni skolky, ze odvahu a chut udelat nc trosku nestandardniho.

jinak diky vsem, kuratko je rado :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam