• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRATILSOMSACORPORATE DESIGN ll mam logo co s nim
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    no tak me ted zrovna ten rastr bere mnohem vic nez ta vase textura...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    LENDULIK: LFSUH celkem nuda, ale dá se na to koukat, takže mělé bezvýznamné +, že to není hnusné. Trochu mě překvapuje ta reklama, co jim dělají na font.cz (vy smysl "Agentura G2 je pobočkou mezinárodní agenturní sítě G2, která patří do skupiny GREY GROUP.")...

Myslím, že náše textura z loňska byla zajímavější – http://dan-fr.deviantart.com/art/LFS-poster-114737078

:))
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    LENDULIK: vitaz vizualne prijemny. Ale bez dovysvetlenia, by som si ho z Lichtensteinom urcite nespojil a teda ani s filmom. Navrh p. Pecinu tiez prijemny. V globale sa mi pacia obidva. Vitaz viac signalny, takze asi lepsie plni ucel.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    STRATILSOMSA: hlava a pata má pěkný koncept, akorát při aplikacích to bude asi často o určitém kompromisu (například pokud to bude pouze partner nějaké akce či spolutvůrce, asi těžko mu dovolí logo rozdělit na obě strany plakátu :)). Spíše škoda, že není náhled ve větším, takhle z písma není moc vidět.
    (Tak ne, teď jsem si najel na http://www.hlavaapata.cz/ a moc nadšený z něj nejsem...nápad „u hlavy patky dole, u paty patky nahoře“ je sice hezký, ale moc nefunguje. Spíše to působí jako ořezání dvou různých, sobě však podobných fontů...zvláště iritující jsou pro mě osobně odlišná oka u liter A).

Konektor je již značně ohraný koncept, ale pořád se z něj asi dá něco vymáčknout...například práce s fotografiemi se mi velmi líbí.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    konektor je dobry... libi se mi lascivni pohled Petra Voborskeho :)))
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    http://www.designportal.cz/loga-corporate_design/louskacek-touch-branding.html

hlava a pata mi pride ako myslienka dobre ale prevedenie pre mna nic moc, aspon z tych par obrazkov

konektor tazko posudit z toho mala al epotencial tam citim
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    LENDULIK: nevim :-) uz sem 10 let v praze, s podkrkonossim uz nemam nastesti nic spolecnyho, jen posledni trutnovak Davidek jeste k my velky radosti pouziva obaly na povleceni, ktery sem kdysi delal.. onehda sem to videl v Kika vedle povleceni esprit a benetton a udelalo se mi lehce nevolno ;) ... ale byl jsem tehdy mlady a potreboval jsem penize
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    DANNIEL: no tak to je jasny, vzdyt je to gubernator vaseho okresu, ne? :-)
    BLUE
    BLUE --- ---
    LENDULIK: jou! :D
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    LENDULIK: heh, pro Grunda sem kdysi delal, ale to bylo jeste v minulym stoleti ;-)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    dovolim si poznamenat, ze logo GRUND a.s., GRUND International Design Contest a Grund Resort je z dilny CI2, tedy kolegy a me.. :)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    BTW.
    :)

Česká firma Grund ve spolupráci s Design Cabinetem CZ a pod patronací Luigiho Colaniho (SRN) a Alessandra Mendiniho (Itálie) vypisují mezinárodní soutěž "Grund International Design Contest", která je určena všem kreativním tvůrcům bez omezení věku, národnosti, zaměření či jiných limitů. Vítězové budou odměněni příznivě vysokými částkami.
    V příloze jsou propozice a přihláška do soutěže, další informace budou na www.grunddesigncontest.com a www.designcabinet.cz;

2. D - club Praha pořádá jako každý rok studijní cestu na milánské salóny designu (Salone Internazionale del Mobile, Salone Satellite, Euroluce) a na Zónu Tortona. Přihlášku najdete rovněž v příloze. Pro studenty a školy platí slevy.
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    a na dne najdeš pravdu.))
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    XAWYER: ee, ja dojel jen po dno toho obrazku:)
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    DSTEPZ: nerad klikáš na odkazy? ,))
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    DANNIEL: opravdu výživný kousek...jen by mě zajímalo, zda byla tato perla vytvořena v rámci programu Logo, Logo+ nebo Logo max :D Asi jim napíšu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam