• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRATILSOMSACORPORATE DESIGN ll mam logo co s nim
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    30 Clever, Creative Logos – DesignM.ag
    http://designm.ag/inspiration/clever-logos/
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    REEFER: toho nedveda uplne miluju uz od detstvi!!!:-)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ELECTRICFRET: A má dobrej pásek.
    ELECTRICFRET
    ELECTRICFRET --- ---
    ten moskva mědvěd je super. si to pamatuju z dětsví docela silně, hlavně z těch mražených čokoládek a samolepek. vydržel až do 90s, sympaťák.
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    JOSLIACKY: me na nem hlavne vadi ta splacanina stylu - hlava je jak clipart z corelu, telo takova standardni disneyovska kontura... ovsem vomotavky a brusle.. ty sou primo web2.0 progresivni
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    DANNIEL: ...vysmiaty vlkodlak
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    STRATILSOMSA: s vosumdesatkama to spojuje hlave ten globus slovenska potazenej siti z hokejovy branky bo co toje.

kdyby se vysrali na tu psi znamku v pozadi, globus, cislicka a zkratky.. tak ty samotny placacky a spunt jsou docela snesitelny.

maskot je co? (cesko)slovesnky vlcak?!

btw: olympiada v moskve mela nahodou hodne slusny logo a to ze dobove poplatny mi zrovna u olympiady (ktera je kazdy 4 roky jinde) prijde spis vyhoda.
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    DAN_F: no jasne ... ved sa mozme bavit o logu a CI napr. krestanov. Logo maju fakt dobre, jednoduche, nadcasove, vystihujuce podstatu. ;P
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    STRATILSOMSA: Jako by na tom záleželo, dyť je to jen hokej :)
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    ved prave. Logo na mna posobi ako keby vypadlo z 80 rokov a plus ze je maskot zviera, tak sa mi to nejak spojilo s letnou olympiadov v moskve.

Inac som ani nejak nepostrehol nejake vyberove konanie, alebo podobne. Asi to islo na priame zadanie... No som zvedavy kam to dokazu rozvinut.
    REEFER
    REEFER --- ---
    STRATILSOMSA: nevidim spojitost, to slovensky logo je odpad. to rusky sou na mne zase moc osmdesatky.

STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    tak sa nam blizia MS 2011
    logo

maskot

ani netusim, kto to ma na svedomi. Co dodat...1980 Moskva, letna olympiada uz bola sudruhovia.
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    :-)))
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    nemáte náhodou někdo odkaz na parodii loga Prahy pro Brno? Brno, Brnein...
    JUWELIUS
    JUWELIUS --- ---
    STRATILSOMSA:
    jojo...sem rad, ze se to tu objevilo. Ostatne proti samotne produkci a fungovani celeho kanalu nemam absolutne nic. Sem si vedom a uznavam potencial, kterym MTv disponuje a jakou neprebernou studnici napadu a invencnich veci je. O to vic me mrzi, respektive bije do oci logo, ktere proste vypada tak, ze si zakladajici sef sedl v pravekych casech MTv do kanclu a behem odpoledne propiskou nacrtl logo, na nez nema nikdo koule, aby ho zmenil. To je muj nazor ...

opacnym prikladem vyborneho a interaktivniho loga pro hudebni kanal sem treba povazoval a povazuji VIVU 2
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    JUWELIUS:MTV je velka znacka, takze preto som to postol.

A ohladom loga... Osobne povazujem za lepsiu cestu. Ak za logom aj slabsim, je kvalitna sluzba, tovar. Vdaka ktorym je logo zazite. Ako strasne sofistikovano ,,vytunovane,, logo ,,shitu,, ktore za 1 rok uz nebude potrebne.

Cisto formalne tu nedavno prebehlo nieco podobne, kde boli do zakladneho tvaru loga vkladane rozne bitmapy.
    JUWELIUS
    JUWELIUS --- ---
    STRATILSOMSA:
    furt malo ... dle meho skromneho nazoru neustale diletanske logo ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam