• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACKXMicrostock - prodáváme fotky
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    :) vyresim to tak, ze cislo dostanou, ale nedovolaj se ;)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MIK_CZ: tak to by mi u některých modelek asi taky vadilo :-)
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    :) me nasrali na dreamstime, kde jsem hazel model release, ktere mi vzali uplne vsude ale jim tam vadi, ze tam nemam telefonni cislo modelky, pouze mail :)
    PULKA
    PULKA --- ---
    CUCHULAIN: ok, uvidíme, napsala jsem jim na submit@shutterstock.com. Pěkně mne naštvali, čekám 14 dní, illustrace prošly všude (kromě istocku, kde jsem se ani nenamáhala) a tady mi je vrátěj kvůli takovýhle věci.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    PULKA: napiš jim to :-)
    PULKA
    PULKA --- ---
    Zkoušela jsem nahrát nějaké vektory na shutterstock a dostala jsem odpověď (kromě nekompatibility se správným illustratorem, což vypadá jako ňáká blbost, protože jsem to určitě ukládala správně): Autotraced images need validation. Resubmit with original sketch/photo attached to property release. Unlock all layers. Jenže, tam nebylo nic "autotraced", mám tablet a kreslím obyčejné věci v illustratoru, co s tím? Nemůžu dodat žádný original sketch nebo photo...
    ORSON
    ORSON --- ---
    PULKA: Týýýýjo, tak to překvapili! Dík za info o této možnosti, jsem zvědav, zda se něco nabídnou i ostatní.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Tak jsem obepsala support shutterstocku, dreamstime, fotolie a 123rf, jestli se to dá někde stáhnout. Zatím odepsala jen dreamstime, které mi poslalo celé mé portfolium zazipované po 500MB (stažení k dispozici jeden týden), hoši mají u mne bod.
    PULKA
    PULKA --- ---
    BLACKX: hmm, moje 123rf to neumi, psala jsem email na podporu, tak uvidime. kazdopadne diky.
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    MIK_CZ: Asi 400... a se SS to mám stejně jako ty :)
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    BLACKX: a kolik tam mas cca fotek?

ten SS je fakt bezkonkurencni .. :) tam je to fatk cca 5-10 fotek denne, sem tam enhanced download a to tam mam jen 330 fotek
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    PULKA: Tak se omlovám, koukám, že tam je "Save", ale znamená to jen uložit do oblíbených :)

Ale 123rf by to mělo umět:
    123RF Allows Contributors to Download Their Own Images For FREE | Professional Microstock Forum
    http://www.microstockgroup.com/123royaltyfree-com/123rf-allows-contributors-to-download-their-own-images-for-free/
    PULKA
    PULKA --- ---
    BLACKX: ja to tam nikde nemuzu najit; nevzpomnel by sis kde? a pripadne te nenapada nejaky program, co vyhazi duplicitni obrazky podle obsahu nikoliv podle nazvu, ale podle jpg uvnitr?
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    U mě teda nic extra - průměrně tak 0,3 až 0,8 fotek denně :) Jestli lidi nebo věci... to se radši z tak malého statistického vzorku neodvažuju usuzovat :)
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    jakou mate prodejnost na dreamstime denne a pri jakem poctu fotek? .) a prodavaj se vic lidi nebo veci? :)
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    GONDAR: staci jeden, jestli ho najdu tak poslu, mam ho vytisteny .. :)
    jinac v depositphotos mi vzali i model releases ze shutterstocku :) otazka jak to bude jinde, budu ted posilat do vic fotobank tak jsem zvedav
    PULKA
    PULKA --- ---
    Hm, to není zrovna moje nejoblíbenější fotobanka (= nemám tohotam moc), ale mrknu na to. Pokud odkazy a bude se to dát procházet nějakým skriptem, co si udělám, tak to nebude trvat tak dlouho. Díky.
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    PULKA: Jako první mně z nějakého důvodu napadla BigStockPhoto, ale myslím, že tam byly odkazy na stažení jednotlivých fotek (jestli si to nepletu se StockXpert). Nevím, jestli to někde najdeš v balíku :(
    PULKA
    PULKA --- ---
    Nenapadá ás nějaká fotobanka, kde si můžu v balíku stáhnout svoje nahrané fotky (ideálně i s keywords)? Zruši lse mi disk a tohle bude nejrychlejší cesta, jak se k nim (i s popisy, protože neprobrané je mám i jinde) dostat... Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam