• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IGRACEKRasterbator - z obrazku rovnou na stenu
    KUBZ
    KUBZ --- ---
    pane jo, ty umis nadchnout davy, IG
    ZUZANAR
    ZUZANAR --- ---
    sakra, potřebovala bych nějakou práci s přístupem k firemní tiskárně, už jsem si vypatlala obě cartridge:-) ďábelská věc toto.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    wow, to je super vec, dobre ty, Igraku! ;)
    PANTARIL
    PANTARIL --- ---
    RADO1: jde to zkompilovat i pro linux s pouzitim MONO. odzkouseno na archlinuxu 64bit. navod pro ubuntu je tu: http://screamz.madoka.be/wiki/index.php/Rasterbator_with_mono
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    IGRACEK: to je nak poupraveny a nic moc kvalita :/ ja googlil a nak nikde nic moc...
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    RADO1: a jestli ani emulace nepomuze tak Ti to klido narasterbuju kdyz mi posles obrazek + jak chces velkej atd
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    btw, nema nekdo obrazek ze zahlavi fakt v dobry kvalite nekde nekdo? :)
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    RADO1: linux? ani pres wine?
    RADO1
    RADO1 --- ---
    IGRACEK: Mam nespravny OS. Takze zostava web alebo najst nejake ine riesenie [PS pluginy a pod...]
    ZUZANAR
    ZUZANAR --- ---
    IGRACEK: dík. nebylo toho moc (každej obrázek je jen z šesti částí) takže čistě ruční práce s řezákem a pravítkem:-)
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    KAARL: hohooo to sem zvedav.. hlavne estli to bude letos ;]

ZUZANAR: hezky.. cim je to orezany? my premejslime, ze to odnesem orezat do copy general pac to rezat ci strihat ruco bude pekna pracicka..
    KAARL
    KAARL --- ---
    gut... musim nekde najit fotku z cybernarozek
    ZUZANAR
    ZUZANAR --- ---
    můj malý Six Feet Under koutek
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    TURBO: ja uz je mam predzvejkany od soudruhu z NDR

... a co se tyce cartridge - ano, byla to mensi genocida :D
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    Jasný book. Odkaz na rasterbator jsem kdysi objevil v Z a J i M a V e__L i N k Y! a už dlouho plánuju něco udělat. Teď je tady přímo klub, takže doufám, že se tu časem objeví více inspirace a vlastní tvorby. Díky za to!
    TURBO
    TURBO --- ---
    VFISA: tak prvni co by me automaticky napadlo je lepidlo na tapety s tim, ze staci imho matlat pouze zed. Papir matlat netreba, protoze neni tak tezkej aby se sloupnul ze zdi jako v pripade tapety, ktera by nebyla "namocena", obyc papir bude sat urcite i mnohem vic nez tapeta, takze to proste musi drzet :)

Ovsem z hlediska prakticnosti pri pripadnym odstranovani bude asi nejlepsi zvejkacka pana igracka :D

IGRACEK: aspon poradne potrenujes zvejkaci svaly :)
    IGRACEK: god bless your BLK cartridge :D
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    VFISA: pockej, o vikendu hodlam lepit 56 A4ek zvejkackou - pak dam vedet, jakej to byl voser :]

RADO1: mno a co ta offline verze? http://arje.net/files/Rasterbator_Standalone_1.2.zip
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    VFISA: nějakým klihovým lepidlem :)) jako plakáty na ulici
    RADO1
    RADO1 --- ---
    Hmm, niekedy sa to podari, niekedy je PDF nulove, niekedy poskodene a nejde otvorit. Asi to maju nejako vyhulene [aj ked mi vzdy pise, ze som jedina poziadavka fo fronte] a pada to :((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam