• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IGRACEKRasterbator - z obrazku rovnou na stenu
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    W3R: ted sem zkusmo neco rozrasterboval a okraje sou na vsech ctyrech stranach
    EMIS
    EMIS --- ---
    Copy general tu bohuzel nemame. Ja posledne tech 20 papiru resil, ze jsem usporadal session s vodni dymkou a kazdej navic dostal nuzky ;)
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    jo to sem zaskrtnul, takze tiskarna :)
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    THRAWN: mno budto tiskarna nebo bych spis rek, ze si pri tisku z pdfka nezaskrnul 'fit to printable area'
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    no to je taky porblem, me ten okraj dycky chyby na jedny strane, na tech statnich trech je, ale na jedny dycky chybi, kde muye bejt problem, tiskarna ?
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    THRAWN: no jasne, bez kecu. hlavne tam musis mit vytiskly ty okraje na orezani ;]
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    jinak za pade to stoji sto pro, pac tech dvacet papiru sem orezaval asi hodinu a pul :)
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    IGRACEK: hezky, to je dobrej tip :) a to ti to orezou ikdyz si to prineses vytiskly ?
    KLA
    KLA --- ---
    IGRACEK: to je dobrej tip, jsem se docela desila že bych tomusela se svojí nepřesnstí řezat sama :D
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    THRAWN: na orezy ja sem pouzil Copy General - za velmi presne orezani cca 70ti papiru chteli asi 50 korun, to za ten usetrenej cas a srani stoji...

jinak hezky, zvlast ta rostenka ;]
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    tak moje prvni pokusy s rastrousem... zatim zadny velky kousky, ale mam jeste naky steny na polepeni, jen musim cekat v praci na prihodnej okamzik na tisknuti :)

tohle je lepeny ze zadu normalne izolackou, prilepeny lepikama, z dalky to vypada dobre, z blizka uz tolik ne, problem je v orezavani, rezu rezakem a pravitkem a ne dycky to vyjde presne, takze potom sou ty papiry trosku pokrouceny, z blizka to nevypada uplne nejlip, to druhej pokus sem zkusil to stim kartonem, zase ale problem s orezama, nejhorsi je u bilejch ploch, ze neni videt okraj, takze vznikaj vetsi mezery nez by si clovek pral, ale jinak to na tomkartonu vypada dobre...

bohuzel u vetsich oploch bude karton uz asi dost tezkej, tohle drzej zase lepiky, nejdriv jen ctyri, ale po hodine to spadlo, tak sem jich jeste dost pridal a zatim drzi
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    no me zatim obycejna tenka kancelarska paska drzi ;) uvidime, zatim 1 day and rising ;)
    EMIS
    EMIS --- ---
    Tak muzu vrele nedoporucit lepeni oboustranou lepici paskou na koberce. Vcera po navratu z hospody jsem nasel obrazek spadlej, navic, slepenej do sebe. Takze jsem to nalitej samo roztrhl. Ale mozna je to tim ze mam novou omitku tak to nedrzelo. Kazdopadne du vykoumat nake jine reseni.

KLA: nemam barevnou tiskarnu ;)
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    ARIA:
    PAYASO:
    priznavam se, ustlal sem, nafukovaci panu kopnul pod postel a ve photoshopu vyretusoval krysy a pavouky :)
    KLA
    KLA --- ---
    proč má většina lidí čb? Chcete jenom šetřit tiskárnu, nebo se vám líbí mít řb dekorace?
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    MAXI_SHIT: hezky, koukam sinfest jede :]

a obvykla otazka - jak si to lepil?
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    tak dnesni chvilka nudy doma ;)
    GOURYELLA
    GOURYELLA --- ---
    IGRACEK: Pěkně :)
    PAYASO
    PAYASO --- ---
    SMIDRA: priznej se, ze si ustlal, kvuli te fotky?!
    ARIA
    ARIA --- ---
    SMIDRA: hm, dlouho jsem neviděla u mužskýho takhle pěkně ustláno .)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam