• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IGRACEKRasterbator - z obrazku rovnou na stenu
    KIWWWI
    KIWWWI --- ---
    SENDAI: wow! pěkně :)
    SENDAI
    SENDAI --- ---
    plachta pro bratra k narozkam;)
    kolik to bylo. . .neco kolem stovky.lepil sem vertikalne pruhy lepidlem na zemi,potom oboustrankou na zed a jeste lepidlem k sobe;)
    EMIS
    EMIS --- ---
    BONGO: myslis pri orezu a lepeni? ja to rezu lamacim nozikem presne na miru podle pravitka. De to celkem rychle lepsi nez nuzky a zadnej presah nenechavam
    BONGO
    BONGO --- ---
    nechavate si presah u jednotlivych stranek nebo jedete presne? ja si rikam,ze kdyz je clovek sikovny a presny,presah neni treba,ale rad se zeptam na zkusenosti..
    BONGO
    BONGO --- ---
    diky
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    EMIS: aha no jo. mozna to tak myslel. ale myslim, ze to myslel tak, jak to myslim ja :D
    EMIS
    EMIS --- ---
    KEPASO: on se ale ptal na rozrezani do vektoru nebo bitmap. Posterazor umi jen do pdf ne?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    BONGO: na rozrezani posterazor ;)
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    BONGO: rozřezat to můžeš i při tisku do souboru, umí to asi každej ovladač k tiskárně
    EMIS
    EMIS --- ---
    BONGO: a na co konkretne se chces zeptat? Linky na softy jsou na nastence...
    Jinak u deleni obrazku na obrazky zalezi co pouzivas za soft. Ve photoshopu se na to pouziva nastroj rozrezani a v Gimpu je zas gilotina. Nejsem grafik, nikdy jsem moc nepouzival, tak to snad pomuze aspon nasmerovat...
    BONGO
    BONGO --- ---
    muzu se zeptat na ty alternativni softy? pripadne znate soft, ktery obrazek jen rozrizne na kupu A4ek? treba vektory nebo velke bitmapy..dik

jinak je to super,fakt se mi ten kocept libi :)
    EMIS
    EMIS --- ---
    ZIP79: sem si prave rikal ze jsem to videl na vice mistech ;) Web peknej btw
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    Po lidech okolo jdou kšefty dobře, spustili jsme tedka konečně web, kterej myslím dopadl fajn, tak to rád cpu ven:) Poslal jsem to celkem tematicky nevim přesně max 6-7 klubíku. Je to jenom teďka ke spuštění :))
    EMIS
    EMIS --- ---
    ZIP79: malo kseftu ze jsi tim prospamoval co se dalo? ;)

Drzim se zvetsovani, i kdyz po vcerejsim failu z tiskem jsem nakej znavenej.
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    co to zkusit vopačně a obrázek jednou zmenšit:)) http://www.placker.cz/
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    EMIS: s tou lepenkou super napad

ehm, mno, jak to rict.. no jeste to nemame no :] ale davam tomu par dni hehe
    EMIS
    EMIS --- ---
    IGRACEK: Dik ;) Je to od hlavniho predstavitele opartu Victora Vasarely. A menuje se to prekvapive Zebra ;)

Jinak super mi prijde to podlepeni lepenkou, jsou to jen dva uzke cca 10 cisel pruhy. Jeden nahore a jeden dole. Dalo to tomu peknej odstup od steny a navic to vypada ze to bude paradne drzet diky tomu jednomu hrebicku do zdi.
    Tedka chystam jeste jednu vec za monitor, to bude dalsi, tak jsem zvedav jak to vubec nasmrdlam na zed ;( Lepit primo se mi to nechce, to musi bejt desnej oser navic tam mam blbej pristup ;(

BTW: Igracku co pillow monster? Jeste lepite?
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    EMIS: super udelany, vypada to jak platno :]

a co to je? zebry hadovite? :]
    EMIS
    EMIS --- ---
    Tak jsem si hral vcera v kocovine. Neni to rastrovany, prislo mi ze to je na cernobile zbytecne a vzhledem k jednoduchosti jsem to pouze zvetsil a rozrezal pomoci PosteRazoru. Je to 3x5 A4. Orezano pomoci odlamovaciho noziku a prkynka, urcite lepsi nez nuzky posledne... Slepeno k sobe izolepou zazadu. Pak podlepeno dvouma pruhama lepenky a na zed pripevneno jednou ocelovou jehlou.

zebry
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    W3R: hezky! jinak s Tebou naprosto souhlasim, co se tyce lepeni.. my delame na pokracovani toho Pillow monstera a sme tak ve 3/4. Lepit 56 papiru [kazdej zvlast na zed] je strasnej voser!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam